Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2021 6 hours ago, Amanda_Eros said: 😍 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Pentru programari call me baby / whatsapp 0760018806 - Receptie 0737851673 Va invit sa incercati masajul nostru Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Astazi va astept impreuna cu Alexandra si colega noastra noua Bianca Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Colega mea noua - Bianca Toate colegele mele sunt foarte frumoase Puteti considera ca avem un izvor de frumusete aici Va invitam la noi sa incercati masajul nostru 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2021 & 😍 Alexandra 2 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Aprilie 13, 2021 51 minutes ago, Amanda_Eros said: "150"% incantare vizuala azi ... maine va fi si olfactiva, senzoriala.. 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2021 46 minutes ago, 71laciport said: "150"% incantare vizuala azi ... maine va fi si olfactiva, senzoriala.. Si pentru mine Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Care mai este pretul? 1 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2021 1 hour ago, este said: Care mai este pretul? Buna Este 150 lei pana in ora 14 00 Și 170 lei după ora 14 00 pentru o sesiune de masaj Sedinta de masaj durează o oră Va invităm să încercați masajul nostru Link spre comentariu
foldaj Reputație: 99 Postat Aprilie 14, 2021 Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Telefon: Nokia Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Acum 2 ore, este a spus: Care mai este pretul? un sfat,daca-l accepti....nu te focusa pe pret,mergi la Amanda,bucura-te de ce ofera si de prezenta ei si daca nu ti place suport 50% din eventualele reprosuri....🙄 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Aprilie 14, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Buna! Cuni este permis? Multumesc! Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Astazi in formula extinsa Q♥Q♠Q♦Q♣(You)♦ suntem ca un careu de dame Avem o culoare pentru gustul fiecaruia Q♥ Amanda Q♠ Alexandra Q♦ Bianca Q♣ Oana A♦pentru ca jucătorul cel mai important astăzi esti tu astăzi la noi poti fi tratat ca un rege alege doar culoarea care iti place va invităm astăzi la noi sa descoperiti masajul nostru într-un cadru ideal KISS oxoxox Link spre comentariu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Aprilie 15, 2021 Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Înțeleg ca Amanda merita vizitata. Celelalte? 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2021 1 minute ago, andrei catalin said: Înțeleg ca Amanda merita vizitata. Celelalte? Eu iti recomand o vizită la fiecare dintre noi Bianca si Oana sunt NEW Te sărut si te astept Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2021 😘 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Acum 2 ore, Amanda_Eros a spus: Eu iti recomand o vizită la fiecare dintre noi Bianca si Oana sunt NEW Te sărut si te astept Iar Alexandra este ce trebuie. 9 pe linie 1 Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Pacat ca nu mai e Natasha....facea un oral foarte bun 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Eros...o quinta royala, maine in ce formatie? Oana o aparitie noua, nu doar trecatoare sper, "ce o recomanda"? ( pe langa vocea si talentul) sau cine? 1 2 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2021 25 minutes ago, 71laciport said: Eros...o quinta royala, maine in ce formatie? Oana o aparitie noua, nu doar trecatoare sper, "ce o recomanda"? ( pe langa vocea si talentul) sau cine? Eu iti recomand sa incerci si sa ne spui tu apoi cum a fost este noua si mai incepatoare (poate un pic timida) asa o sa stim si noi unde avem de lucru in tine am incredere si in experienta ta aaaaa si astazi am o surpriza pentru tine 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2021 27 minutes ago, 71laciport said: Eros...o quinta royala, maine in ce formatie? Oana o aparitie noua, nu doar trecatoare sper, "ce o recomanda"? ( pe langa vocea si talentul) sau cine? Astazi si maine cred ca suntem toate 4 te asteptam cu mare drag Avem o culoare pentru gustul fiecaruia Q♥ Amanda Q♠ Alexandra Q♦ Bianca Q♣ Oana si 4 pupici pentru tine cate unul de la fiecare 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Aprilie 16, 2021 10 minutes ago, Amanda_Eros said: Eu iti recomand sa incerci si sa ne spui tu apoi cum a fost este noua si mai incepatoare (poate un pic timida) asa o sa stim si noi unde avem de lucru in tine am incredere si in experienta ta aaaaa si astazi am o surpriza pentru tine Ai fost si ramai pentru mine, cea mai placuta surpriza! 1 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Just now, 71laciport said: Ai fost si ramai pentru mine, cea mai placuta surpriza! te iubesc 🥇 si tu esti foarte special pentru mine sti asta deja 😍 stai sa vezi ce surpriza am acum te implica Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Tombola Ingerilor Eros 😍😈 special pentru voi Dragii mei, In perioada 16.04 - 16.05 special pentru voi vom derula promotia speciala Tombola Ingerilor Eros 😍😈 pentru membrii nimfomane.com La fiecare masaj in aceasta perioada aveti posibilitatea sa lasati in cutia tombolei pe o carte de vizita numele sau nick name sau ce vreti voi si un numar de telefon sau e mail Si pe 16.05 vom face impreuna extragerea tragerea la sorti 🏆 Premiile sunt: 🥇 Locul 1 Castigatorul va avea parte de 4 masaje din partea noastra 🥈 Locul 2 Castigatorul va avea parte de 3 masaje din partea noastra 🥉 Locul 3 Castigatorul va avea parte de 2 masaje din partea noastra Extragerea o vom filma pentru voi Si invitam pe @71laciport @pisicuts si @cookiejar69ad sa participe la extragere alaturi de Ingerii lor preferati Va asteptam cu mare drag 0737851673 0760018806 Sa sarbatorim impreuna ❤️💋💋💋💖 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Aprilie 16, 2021 30 minutes ago, Amanda_Eros said: Tombola Ingerilor Eros 😍😈 special pentru voi Dragii mei, In perioada 16.04 - 16.05 special pentru voi vom derula promotia speciala Tombola Ingerilor Eros 😍😈 pentru membrii nimfomane.com La fiecare masaj in aceasta perioada aveti posibilitatea sa lasati in cutia tombolei pe o carte de vizita numele sau nick name sau ce vreti voi si un numar de telefon sau e mail Si pe 16.05 vom face impreuna extragerea tragerea la sorti 🏆 Premiile sunt: 🥇 Locul 1 Castigatorul va avea parte de 4 masaje din partea noastra 🥈 Locul 2 Castigatorul va avea parte de 3 masaje din partea noastra 🥉 Locul 3 Castigatorul va avea parte de 2 masaje din partea noastra Extragerea o vom filma pentru voi Si invitam pe @71laciport @pisicuts si @cookiejar69ad sa participe la extragere alaturi de Ingerii lor preferati Va asteptam cu mare drag 0737851673 0760018806 Sa sarbatorim impreuna ❤️💋💋💋💖 Sa inteleg faptul ca iepurasii, scuze, ingerasii sunteti voi ?careul de dame?acum inteleg care este rolul mastilor de pe pereti, noi, "membrii juriului" le vom purta la extragerea marelui premiu, asta in cazul in care se difuzeaza pe antena 3 evenimentul... 1 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2021 4 minutes ago, 71laciport said: Sa inteleg faptul ca iepurasii, scuze, ingerasii sunteti voi ?careul de dame?acum inteleg care este rolul mastilor de pe pereti, noi, "membrii juriului" le vom purta la extragerea marelui premiu, asta in cazul in care se difuzeaza pe antena 3 evenimentul... Da da da facem o seara venetiana Sărbătorim tot ce este frumos 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum