Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2021 Astăzi vom fi toate 3 va astept cu mare drag alaturi de Daria si Dya 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2021 😘 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2021 Va asteptam cu mare drag 😘 1
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 Astazi sunt disponibile Amanda, Dya si Daria pana la miezul noptii Va asteptam cu mare drag sa incercati masajul nostru pasional 1
Membru Premium derwall Reputație: 655 Postat Iunie 24, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 24, 2021 Acum 35 minute, EROS_MASAJ a spus: Astazi sunt disponibile Amanda, Dya si Daria pana la miezul noptii Va asteptam cu mare drag sa incercati masajul nostru pasional Faptul ca nu imi raspundeti la PM uri este un fapt foarte serios si neprincipial din partea voastra. De 2 ( doua) saptamani fie ma refuzati, fie ma amanati fie nu raspundeti deloc la mesaje. Eu solicit premiul castigat de mine. @71laciport, ai beneficiat de premiu ? ☺🤗😔😠 4 4
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 20 minutes ago, derwall said: Faptul ca nu imi raspundeti la PM uri este un fapt foarte serios si neprincipial din partea voastra. De 2 ( doua) saptamani fie ma refuzati, fie ma amanati fie nu raspundeti deloc la mesaje. Eu solicit premiul castigat de mine. @71laciport, ai beneficiat de premiu ? ☺🤗😔😠 Da știm stim lucram la asta El este premiul Amandei cand vine 1
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 Astazi toate colegele sunt disponibile sa va incante simturile
Membru Premium derwall Reputație: 655 Postat Iunie 24, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 24, 2021 Acum 19 minute, EROS_MASAJ a spus: Da știm stim lucram la asta El este premiul Amandei cand vine Mai sus scrieti ca Amanda este si ea disponibila azi. Acum aflu ca este plecata.😂🙃😉😋 4 1 4
cristi ccd Reputație: 167 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 Acum 6 ore, derwall a spus: Faptul ca nu imi raspundeti la PM uri este un fapt foarte serios si neprincipial din partea voastra. De 2 ( doua) saptamani fie ma refuzati, fie ma amanati fie nu raspundeti deloc la mesaje. Eu solicit premiul castigat de mine. @71laciport, ai beneficiat de premiu ? ☺🤗😔😠 Hoopaaa!!! Frate Derwall, sa-nteleg ca acea tombola a fost doar ceva de fatada, fictiv??? Retin ca erai unul dintre "fericitii" castigatori, impreuna cu fratele Tropical si parca mai era cineva... 🤔
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 29 minutes ago, cristi ccd said: Hoopaaa!!! Frate Derwall, sa-nteleg ca acea tombola a fost doar ceva de fatada, fictiv??? Retin ca erai unul dintre "fericitii" castigatori, impreuna cu fratele Tropical si parca mai era cineva... 🤔 Intelegi gresit
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 6 hours ago, derwall said: Mai sus scrieti ca Amanda este si ea disponibila azi. Acum aflu ca este plecata.😂🙃😉😋 Ii poti scrie Amandei si aranjeaza direct cu ea
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 6 hours ago, derwall said: Mai sus scrieti ca Amanda este si ea disponibila azi. Acum aflu ca este plecata.😂🙃😉😋 Scrie mi mie direct pe nr personal si aranjeaza cu mine 0760018806
cristi ccd Reputație: 167 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 Acum 45 minute, EROS_MASAJ a spus: Intelegi gresit Aaaa, ma scuzati c-am pus o intrebare evidenta… Unul din membrii forumului isi cere unul dintre cele 3(TREI) masaje pe care le-a „castigat” in urma cu vreo 40 de zile. Inteleg ca omul nu ar fi expus situatia pana acum, ci ar fi-ncercat sa-si revendice cele castigate, ferit de ochii lumii, dar fara rezultate. Ce e inteles gresit draga PR al acestui salon? Aaaa, daca e vreun regulament care sa specifice ca pana la sf anului castigatorul va beneficia de cele 3 masaje in limita a unuia singur pe luna, exceptand anumite zile, sau intervale orale si/sau perioade, retractez cele scrise, dar ma cam indoiesc.. Asadar, fratii mei, daca faceti astfel de campanii si felicitari pentru ele, onorati-le, astfel, nototietatea castigata vi se va-ntoarce-nzecit si stiu ce zic! 😉 1
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 1 hour ago, cristi ccd said: Aaaa, ma scuzati c-am pus o intrebare evidenta… Unul din membrii forumului isi cere unul dintre cele 3(TREI) masaje pe care le-a „castigat” in urma cu vreo 40 de zile. Inteleg ca omul nu ar fi expus situatia pana acum, ci ar fi-ncercat sa-si revendice cele castigate, ferit de ochii lumii, dar fara rezultate. Ce e inteles gresit draga PR al acestui salon? Aaaa, daca e vreun regulament care sa specifice ca pana la sf anului castigatorul va beneficia de cele 3 masaje in limita a unuia singur pe luna, exceptand anumite zile, sau intervale orale si/sau perioade, retractez cele scrise, dar ma cam indoiesc.. Asadar, fratii mei, daca faceti astfel de campanii si felicitari pentru ele, onorati-le, astfel, nototietatea castigata vi se va-ntoarce-nzecit si stiu ce zic! 😉 pai ca sa intelegi cum trebuie ar trebui sa sti speta discutata daca am fi avut vre-o problema sa acordam oricare din cele 3 premii probabil am fi avut o ciulama pe topic cum ne facem treaba bine nu s-a intamplat Procedura interna este ca atunci cand un membru de pe forum solicita un masaj din premiu de obicei avem un manager care aproba imediat solicitarea acolo majoritatea au beneficiat de premiile castigate, situatia neplacuta s-a produs cand domnul a solicitat unul din premii intr-o perioada cand nu a fost nici un manager acolo la acel moment. (motiv fiind vacanta de vara) Dar situatia s-a rezolvat aprobarea a venit si @Amanda_Eros de la noi se va ocupa de relatia si comunicare cu domnul @derwall Domnul este un apropriat al salonului si ne stie bine si procedurile si procesele interne si modelele Si este binevenit sa isi revendice trofeul Amanda will manage
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2021 Note: Ingerasii nostri sunt in city break bine meritat pe litoral astazi maine si posibil sambata daca ne intoarcem sambata anuntam in prealabil 😇☀️ se anunta temperaturi ridicate pe litoral
cafea_mare Reputație: 143 Postat Iunie 25, 2021 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Iunie 25, 2021 La ce raspunsuri va puteti astepta de la ele?! Ati vazut ce atitudine au avut cand cele de la Fantasy le-au spus de site! 2
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2021 4 hours ago, cafea_mare said: La ce raspunsuri va puteti astepta de la ele?! Ati vazut ce atitudine au avut cand cele de la Fantasy le-au spus de site! in primul rand fata de multe alte saloane la raspuns la orice feedback ul este important update uri zilnice cele mai frumoase raspunsuri de la cele mai frumoase fete acum daca crezi ca s-a gresit cu ceva putem fiecare din situatii sa le dezbatem eu te asigur ca avem un raspuns logic corect pentru orice problema o ridici fie ca o faci intr-un mod mai mult sau putin constructiv - logica si bunul simt este de partea noastra daca vrei putem intra in detaliu cu lux de amanunte la orice neclaritate ai serviciile noastre, comunicarea noastra si prezentarea au fost intotdeauna de TOP si cateodata raspunsurile au fost meritate cine a primit altceva decat ce se ofera de obicei in materie de feedback a fost bine meritat va pupam de pe litoral ingerii se intorc cu un ten usor bronzat 1
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2021 4 hours ago, cafea_mare said: La ce raspunsuri va puteti astepta de la ele?! Ati vazut ce atitudine au avut cand cele de la Fantasy le-au spus de site! intotdeauna atitudinea corecta 1
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Bună ziua Am văzut acel video cu tragerea la sorti a premiilor . Nu am vrut sa comentez . Am vrut sa ma abțin. Dar nu pot sa ma abțin când vad ce comentarii aveți. Acea tragere la sorti a fost făcută sa câștige cine trebuia sa câștige. Dacă ma înțelegeți. Acele biletele nu au fost amestecate ci așezate cu bună știință și extrase în ordinea un care trebuiau sa se câștige premiile Asta nu o puteți contesta pentru ca se vede clar în acel video Succes 3
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2021 1 hour ago, andrei catalin said: Bună ziua Am văzut acel video cu tragerea la sorti a premiilor . Nu am vrut sa comentez . Am vrut sa ma abțin. Dar nu pot sa ma abțin când vad ce comentarii aveți. Acea tragere la sorti a fost făcută sa câștige cine trebuia sa câștige. Dacă ma înțelegeți. Acele biletele nu au fost amestecate ci așezate cu bună știință și extrase în ordinea un care trebuiau sa se câștige premiile Asta nu o puteți contesta pentru ca se vede clar în acel video Succes este dreptul tau la o opinie o opinie rautacioasa dar este dreptul tau eu chiar am avut entuziasm sa aflu cine castiga ce sigur ca opinia ta expusa este total pe langa cum a decurs tombola daca vrei mai multe detalii iti dau domnul care a castigat locul 1 vine cel mai des chiar ma asteptam sa castige 1 din locuri (logic a avut cele mai multe cartonase) locul 2 si locul 3 spre surprinderea noastra 1 a venit doar o data si 1 din ei nici nu se agita pe forum asta va pot confirma toti participantii este treaba ta daca ai alta parere si nu are nimic de a face cu organizatia noastra si ce parere avem noi despre noi si cum merg lucrurile este ok este parerea ta - fiecare om are dreptul la una
norbert1976us Reputație: 1431 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 25, 2021 Asteptam pozele cu superbele fete de pe litoral...lasati rautatile ca nu si au rostul aici... 2
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 2 ore, Amanda_Eros a spus: este dreptul tau la o opinie o opinie rautacioasa dar este dreptul tau eu chiar am avut entuziasm sa aflu cine castiga ce sigur ca opinia ta expusa este total pe langa cum a decurs tombola daca vrei mai multe detalii iti dau domnul care a castigat locul 1 vine cel mai des chiar ma asteptam sa castige 1 din locuri (logic a avut cele mai multe cartonase) locul 2 si locul 3 spre surprinderea noastra 1 a venit doar o data si 1 din ei nici nu se agita pe forum asta va pot confirma toti participantii este treaba ta daca ai alta parere si nu are nimic de a face cu organizatia noastra si ce parere avem noi despre noi si cum merg lucrurile este ok este parerea ta - fiecare om are dreptul la una Ma faci sa rad . Acel video este dovada clară. Mulțumesc ca m-ai binedispus 2
andrei catalin Reputație: 64 Postat Iunie 26, 2021 Postat Iunie 26, 2021 Acum 21 ore, Amanda_Eros a spus: este dreptul tau la o opinie o opinie rautacioasa dar este dreptul tau eu chiar am avut entuziasm sa aflu cine castiga ce sigur ca opinia ta expusa este total pe langa cum a decurs tombola daca vrei mai multe detalii iti dau domnul care a castigat locul 1 vine cel mai des chiar ma asteptam sa castige 1 din locuri (logic a avut cele mai multe cartonase) locul 2 si locul 3 spre surprinderea noastra 1 a venit doar o data si 1 din ei nici nu se agita pe forum asta va pot confirma toti participantii este treaba ta daca ai alta parere si nu are nimic de a face cu organizatia noastra si ce parere avem noi despre noi si cum merg lucrurile este ok este parerea ta - fiecare om are dreptul la una Bună. Acel video te contrazice . Ai spus ca cel care a câștigat locul 1 era normal sa câștige având cele mai multe biletele .În acea cutie de extragere a premiilor erau 5 biletele . Doar 5 persoane au fost la masaj pina în ziua extragerii Sau de fapt după ce spui tu au fost doar 3 persoane la masaj . Câștigătorul cu 3 bilete și ceilalți doi = 5 bilete Ha ha ha . Ce extragere drăguță 2 1
henry jullien Reputație: 983 Postat Iunie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2021 Acum 2 ore, andrei catalin a spus: Bună. Acel video te contrazice . Ai spus ca cel care a câștigat locul 1 era normal sa câștige având cele mai multe biletele .În acea cutie de extragere a premiilor erau 5 biletele . Doar 5 persoane au fost la masaj pina în ziua extragerii Sau de fapt după ce spui tu au fost doar 3 persoane la masaj . Câștigătorul cu 3 bilete și ceilalți doi = 5 bilete Ha ha ha . Ce extragere drăguță Este deja a doua bila neagra.....dupa bila neagra cu Fantasy....fara Amanda cred ca de mult inchideau.....si,cam multe fete vin si pleaca ceea ce putin ii contrazice pe cei ce sustin ca sunt cei mai tari.
EROS_MASAJ Reputație: 127 Postat Iunie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2021 3 hours ago, andrei catalin said: Bună. Acel video te contrazice . Ai spus ca cel care a câștigat locul 1 era normal sa câștige având cele mai multe biletele .În acea cutie de extragere a premiilor erau 5 biletele . Doar 5 persoane au fost la masaj pina în ziua extragerii Sau de fapt după ce spui tu au fost doar 3 persoane la masaj . Câștigătorul cu 3 bilete și ceilalți doi = 5 bilete Ha ha ha . Ce extragere drăguță Ne pare rau pentru tine . . . Cum logica ta nu este una ok Si critici ceva ce doar a facut un bine comunitatii noastre o sa il rog pe admin sa fie arbitru de logica @pisicuts Noi nu postam aici ca sa facem polemica cu tine, Andrei Daca vrei putem purta discutii constructive dar nu discutii ieftine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum