Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Va ador Voi imi faceti ziua mai buna Va astept cu drag Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 20 ore, 71laciport a spus: ...acum reluam in 2021un şlagăr ,adica hit "o raza de soare, o finalizare" urmeaza refrenul..am prins azi o raza de soare printre nori, am luat si o "gura de aer proaspat", am eliberat si endorfine, am pus mana si gura pe niste sani dumnezeiesti, am admirat si mangaiat corpul adorabil al Madalinei, chiar nu a fost nevoie de frisca sau de ciocolata ,pentru ca se altera gustul fin si rafinat al pielii EI...este di vi na domnisoara mai ales cand te priveste cu ochii ei patrunzatori atunci vand face "nebunii" sex role play in picioare, cu fata la mine si cu un pixior in pat!!!oaw provocator, cu spatele , intr o parte, este de "citit" din scoarta in scoarta si de intors pe toate partile...asta pentru ca sa intelegi si sa aprofundezi ceva din intalnirea cu ea...care tine ..doar cateva "secunde", imi este mai usor sa mi explic teoria relativitatii, decat sa inteleg cum se scurge timpul asa de rapid ..LOVE CAN SOMETIMES BE MAGIC. BUT MAGIC CAN SOMETIMES...JUST BE AN ILLUSION NOTA 10 pentru atitudine, aparitie, prestatie, caracter si enerigie Cine este Madalina? Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 1 hour ago, henry jullien said: Cine este Madalina? Folosirea numelui Madalina a fost doar o "aroganță", am specificat ulterior ...ce si cum 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 M ai atins un pic in orgoliu aproape ti a iesit Lol Te ador KISS Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 58 minutes ago, 71laciport said: Folosirea numelui Madalina a fost doar o "aroganță", am specificat ulterior ...ce si cum Si tu prestezi la Eros? Ca vad ca faci PR mai ceva decat dra cu nume de prajitura... 2 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Va astept cu drag in aceasta seara pentru programari pe ultimul moment al zilei Nu nu la el prestez doar eu Eu sunt prajiturica lui Lol Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 40 minutes ago, gyorgye69 said: Si tu prestezi la Eros? Ca vad ca faci PR mai ceva decat dra cu nume de prajitura... Fii convins de faptul ca raspunsul meu, nu ar fi fost asa de "dulce" Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Deja ma apuca greata de ce citesc aici! 2 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 13 hours ago, Amanda_Eros said: Va astept cu drag in aceasta seara pentru programari pe ultimul moment al zilei Nu nu la el prestez doar eu Eu sunt prajiturica lui Lol Mvai de plm... 1 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 gyorgye, legionarul amandoi sunteti membrii cu experienta aici deci puteti evalua cum trebuie un masaj facut bine si o persoana care isi face treaba bine va invit sa vedeti daca ce spun este adevarat sau nu promit daca nu primesc o recenzie buna de la voi nu mai scriu nimic o saptamana si mai putem juca un joc impreuna .... dar intai sunt curioasa ce aveti de spus dupa ce ma cunoasteti nu inainte luati-o ca pe o invitatie zilele aceste sunt singura prin salon chiar mi-ar face placere sa mai vorbesc cu cineva nou 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Dragii mei sunt disponibila pentru programari incepand cu 14 00 Si de astazi o am alaturi si pe Iris Va asteptam cu drag KISS Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Ai plecat de la Royal...ce-as mai fi revenit la tine,dar in locatia actuala imi este peste mana....🙄😪 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Te asteptam cu drag Vino la o ora la care nu este trafic Da suntem impreuna de astazi KISS Link spre comentariu
Iris_Eros Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 9 ore, henry jullien a spus: Ai plecat de la Royal...ce-as mai fi revenit la tine,dar in locatia actuala imi este peste mana....🙄😪 atingerea mea nu merita 10 min in plus in uber? glumesc vino cand poti si cand vrei tu va asteptam cu drag 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 ...Ploaie afara si cu un gust amar datorita acestui fapt....se pare ca este de dursta, in consecinta, pt ca sa ma indulcesc, cat este "desertul" cu doua "prajituri insiropate" si aforabile? 1 Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 9 hours ago, 71laciport said: ...Ploaie afara si cu un gust amar datorita acestui fapt....se pare ca este de dursta, in consecinta, pt ca sa ma indulcesc, cat este "desertul" cu doua "prajituri insiropate" si aforabile? ca de obicei te ador vb aici asta the 3 of us ca nu depinde doar de mine dar nu uita te ador tu imi poti face aceasta zi ploioasa mai buna Link spre comentariu
Iris_Eros Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 10 ore, scaraoschi a spus: Detaliaza un pic serviciile te rugam. este vorba de masaj erotic poti alege una din noi si sa te bucuri de masajul oferit daca ai si alte fantezii cum ar fi elemente specifice in masaj sau un masaj cu dominare eu pot face si asta dar in principal este vorba de masaj erotic Link spre comentariu
didinebunu Reputație: 155 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 51 minute, 71laciport a spus: ...Ploaie afara si cu un gust amar datorita acestui fapt....se pare ca este de dursta, in consecinta, pt ca sa ma indulcesc, cat este "desertul" cu doua "prajituri insiropate" si aforabile? Acum 6 minute, Amanda_Eros a spus: ca de obicei te ador vb aici asta the 3 of us ca nu depinde doar de mine dar nu uita te ador tu imi poti face aceasta zi ploioasa mai buna M-a voi sunteți nebuni lăsați dracu vrăjeala asta de doi lei. Hei confrați tăceți ??? Nu mai aveți curaj sa Spune-ți nimic?ne zăpăcesc câțiva pe topicul asta de ne ia amețeala . Dar n-au 50 lei sa posteze niște poze, pe bune le cantati in struna . 1 Link spre comentariu
Iris_Eros Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 9 ore, didinebunu a spus: M-a voi sunteți nebuni lăsați dracu vrăjeala asta de doi lei. Hei confrați tăceți ??? Nu mai aveți curaj sa Spune-ți nimic?ne zăpăcesc câțiva pe topicul asta de ne ia amețeala . Dar n-au 50 lei sa posteze niște poze, pe bune le cantati in struna . eu nu sunt la fel de dulce ca si colega mea pot spune la fel tu nu ai 50-100 lei ca daca aveai 1 de 50 si 1 de 100 pana acum veneai si vedeai de fapt ca ai scris numai aberatii pe aici Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 9 hours ago, didinebunu said: M-a voi sunteți nebuni lăsați dracu vrăjeala asta de doi lei. Hei confrați tăceți ??? Nu mai aveți curaj sa Spune-ți nimic?ne zăpăcesc câțiva pe topicul asta de ne ia amețeala . Dar n-au 50 lei sa posteze niște poze, pe bune le cantati in struna . poti sa fii sigur ca vom face sedinte foto pentru timp intre timp esti invitatul meu sa vezi ca ai scris gresit fara sa ma cunosti Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Sunt disponibila pentru programari in aceasta seara Link spre comentariu
daniel man Reputație: 23 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Acum 6 ore, henry jullien a spus: Ai plecat de la Royal...ce-as mai fi revenit la tine,dar in locatia actuala imi este peste mana....🙄😪 Salut Henry Jullien putem discuta pe mail ? Ms Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 12 ore, daniel man a spus: Salut Henry Jullien putem discuta pe mail ? Ms Da,dar nu as vrea sa dau mail-ul aici... Link spre comentariu
daniel man Reputație: 23 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 19 minute, henry jullien a spus: Da,dar nu as vrea sa dau mail-ul aici... [email protected] Mersi Link spre comentariu
Amanda_Eros Reputație: 673 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Sunt disponibila pentru programari incepand cu ora 16 00 va sarut si va astept cu drag KISS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum