alexgg Reputație: 12 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 22, 2021 cunni este permis ?
Armando_Code Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 23, 2021 Acum 12 ore, alexgg a spus: cunni este permis ? se poate si mai mult, bani sa fie...
71laciport Reputație: 4143 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Decembrie 26, 2021 ten little niggers... then there were none!
Papagrande Reputație: 4 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 De evitat. Poze apetisante pe Whatsapp la programare. La fața locului, aceeași placă, "între timp toate fetele au devenit ocupate numai eu sunt disponibila". Nimic erotic în viziunea mea, rubensiană rău fata. Hai să capăt un masaj de relaxare dacă tot am venit. Poate că asta e arta ei de rezistă în domeniu. Neinspirată decizie. "Știi masaj?" "Desigur". Baia ok. Camera cam rece. O boxă gâjâită. O rog să o dea mai încet, face o grimasă. Trebuia să plec atunci, dar am rămas. Greșit. Masaj de relaxare- un fel de frecuș înainte și înapoi cu palma. Habar nu are. Conversație - monosilabică. OK, poate are o zi proastă. Dupa vreo 10 minute termină masajul.pe spate și încearcă direct un fel de labă în scârbă. Zic hai să o lase baltă cu eroticul și să continue masajul de relaxare. Grimasă. După încă vreo 3 minute de tentativă de masaj "se duce să verifice dacă baia e liberă". Ok, poate nu i-a plăcut cu arăt și nu i-a plăcut să mă atingă. Atunci de ce nu s-a declarat "ocupată"? Retoric... îmi asum țeapa. Mă petrece cu aer victorios. Nici vorbă de vreo scuză. Cine o face ca mine, ca mine o să pățească. 3
cezariulius Reputație: 146 Postat Decembrie 29, 2021 Postat Decembrie 29, 2021 Bufnitele nu sunt mereu ceea ce par a fi se spunea pe vremuri intr-un serial celebru. [email protected] 1
Membru Premium derwall Reputație: 655 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 8, 2022 Scrieti pe poze cine este Andreea si cine este Eva...😄🤗😘 4 1
hotzu2014 Reputație: 266 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2022 Vizitata si de mine Amanda. Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti. Solanul dupa cum se stie e ok, curat, caldura, prosoape si tot ce trebuie. Amanda este o fata foarte frumoasa pot spune una dintre cele mai frumoase pe care le-am intalnit, mica de inaltime cu niste sani micuti dar foarte placuti si cu o fata de papusa. Este permisiva la atingeri. La masajul de relaxare este foarte bun si la cel erotic este ce trebuie, nu te garbeste. Mie unu mi-a placut o sa o mai vizitez Salon 9 cam greu cu parcarea Amanda 10 Masaj relaxare 9 Masaj erotic 10 GFE 9 nu prea e vorbareara 150 lei 1 1
71laciport Reputație: 4143 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Ianuarie 10, 2022 ..sper ca Giuliani nu i barbat(a)...este apritia exotica de la Eros? 1
SalonEros Reputație: 136 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 2 ore, 71laciport a spus: ..sper ca Giuliani nu i barbat(a)...este apritia exotica de la Eros? Nu este Doar ca e mai timida si nu vrea poze public dar e frumoasa foc
SalonEros Reputație: 136 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Postat Ianuarie 10, 2022 Nou la salon Eros masueza Giulia va asteapta la un masaj erotic pasional sau sa experimentați masajul erotic Sado -,Maso Va pup și va aștept cu drag Telefon :+40737851673 Salonul Eros nu oferă servicii sexuale!!!!!
kristi22222 Reputație: 89 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Ianuarie 12, 2022 cat costa masajul sado maso ?
hotzu2014 Reputație: 266 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 12, 2022 Vizitat in aceasra seara salonul Eros si am ales o fata blonda cu niste sani mari si frumosi cu multe tatuaje cred ca am retinut bine numele Ela. Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti, ajuns la salon intampinat de doua fete una brunetea si blonda Ela. Ela este o fata frumoasa cu niste sani superbi in jur de 1 70m si 55 kg, foarte bine proportionata. Se face placuta, putin timida la inceput dar sa incheiat cu bine si cu dorinta de a mai revenii. Masajul de relaxare chiar placut nu ca la carte dar bun, iar la ce-l de erotic chiar te face sa te simti bine, este foarte permisiva la atingeri si accepta si fk. Salon 9 Ela 9 Masaj relaxare 9 Masaj erotic 9 GFE 10 Achitat 150 lei Chiar o recomand si pentru pretentiosi!!!
71laciport Reputație: 4143 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Ianuarie 13, 2022 12 hours ago, hotzu2014 said: Vizitat in aceasra seara salonul Eros si am ales o fata blonda cu niste sani mari si frumosi cu multe tatuaje cred ca am retinut bine numele Ela. Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti, ajuns la salon intampinat de doua fete una brunetea si blonda Ela. Ela este o fata frumoasa cu niste sani superbi in jur de 1 70m si 55 kg, foarte bine proportionata. Se face placuta, putin timida la inceput dar sa incheiat cu bine si cu dorinta de a mai revenii. Masajul de relaxare chiar placut nu ca la carte dar bun, iar la ce-l de erotic chiar te face sa te simti bine, este foarte permisiva la atingeri si accepta si fk. Salon 9 Ela 9 Masaj relaxare 9 Masaj erotic 9 GFE 10 Achitat 150 lei Chiar o recomand si pentru pretentiosi!!! ...Despre care Ela este vorba??? o fi Ema sau Eva?? pote ne lamureste Eros dupa descrierea facuta de hotz
hotzu2014 Reputație: 266 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 51 minute, 71laciport a spus: Despre care Ela este vorba??? o fi Ema sau Eva?? pote ne lamureste Eros dupa descrierea facuta de hotz Nu sunt poze cu ea pe topicul lor, eu cred ca am inteles bine Ela 1
este Reputație: 77 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2022 Chiar sunt si eu curios care Ela..pare a fi Eva, avand in vedere ca spune ca are sani mari
hotzu2014 Reputație: 266 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 25 minute, este a spus: Chiar sunt si eu curios care Ela..pare a fi Eva, avand in vedere ca spune ca are sani mari Din pozele de pe topicul lor se vede clar ca Eva nu are tatuaje, in schimb Ela la care am fost eu avea foarte multe tatuaje
SalonEros Reputație: 136 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 32 minute, hotzu2014 a spus: Din pozele de pe topicul lor se vede clar ca Eva nu are tatuaje, in schimb Ela la care am fost eu avea foarte multe tatuaje Eva este una Ela alta Ela ara multe tatuaje și refuza sa posteze poze din cauza intimități Multumim
71laciport Reputație: 4143 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Ianuarie 13, 2022 pentru mine alegerea pe care am facut o azi, Ela, a fost printre cele mai anoste sedinte de masaj. Totul a durat 25 min inclus igienizarea inainte si dupa dezbracat imbracat...10 min max masaj pe spate executat in ""dorul lelii"" body iinexistent si alte 10 min laba, care nu se poate numi erotic Ma gandesc ca datorita faptului ca nu am platit extra pe langa tariful promovat de 150 lei, pentru ca am fost avertizat la un moment dat de faptul ca pentru atingeri, asa cum si celelalte fete mentioneaza si procedeaza, se plateste extra. Multumesc pentru ca m a adus cu picioarele inapoi pe pamant, la acest salon pentru mine, este doar Amanda! Sincer cu asa echipa, daca toate se comporta ca si Ela, chiar daca sunt 6 acum, clientii nu au de ce sa revina. 1
SalonEros Reputație: 136 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Postat Ianuarie 13, 2022 1 oră în urmă, 71laciport a spus: pentru mine alegerea pe care am facut o azi, Ela, a fost printre cele mai anoste sedinte de masaj. Totul a durat 25 min inclus igienizarea inainte si dupa dezbracat imbracat...10 min max masaj pe spate executat in ""dorul lelii"" body iinexistent si alte 10 min laba, care nu se poate numi erotic Ma gandesc ca datorita faptului ca nu am platit extra pe langa tariful promovat de 150 lei, pentru ca am fost avertizat la un moment dat de faptul ca pentru atingeri, asa cum si celelalte fete mentioneaza si procedeaza, se plateste extra. Multumesc pentru ca m a adus cu picioarele inapoi pe pamant, la acest salon pentru mine, este doar Amanda! Sincer cu asa echipa, daca toate se comporta ca si Ela, chiar daca sunt 6 acum, clientii nu au de ce sa revina. Am discutat cu Ela și într-adevăr o recunoscut ca nu o fost în apele ei și regreta ca teo dezamăgit, I venise problema lunara a femeii și nu vrea sa iese rusinata din masaj Din partea salonului următoarea sedinta o ai gratuita
este Reputație: 77 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2022 Nu mai e pretul de 150? Ati zis ca pana in martie..
SalonEros Reputație: 136 Postat Ianuarie 14, 2022 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Postat Ianuarie 14, 2022 Hey Suntem SOFIA SI EVELINA maseuze lesby de la salonul Eros si oferim masaj erotic nud ,striptis și show lesby 100% real Va aștept în compania noastra plăcută pentru a va destinde o ora sau mai mult Pupicii MASAJUL EROTIC NU CUPRINDE ACT SEXUAL SI NU OFERIM SERVICII SEXUALE PROGRAM 19:00-05:00
Dexter70 Reputație: 55 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Ianuarie 15, 2022 Buna seara! Am fost si eu la Eva zilele trecute. Programare pe whatsapp, ajuns in locatie, fac cunostina cu Eva, apoi mers la dus si lungit pe pat...Eva incepe un masaj de relaxare destul de placut, forta cata trebuie (se vede ca a mai lucrat in domeniu/alte saloane conform spuselor ei) Dupa 15 min masaj de relaxare m-a invitat sa ma intorc cu fata in sus...a trantit 1 kg ulei pe mine...si da-i laba ca la F1, pana cand intr-un final ajutat de fanteziile din capul meu am finalizat. Mi-a lasat servetele umede sa ma sterg si a fugit la baie sa se spele. Note: Locatie: 8.5 (1 singura baie, deci trebuie sa astepti dupa colegi, 1 singur gel de dus) Aspect Eva: 8 ( bine proportionata la corp, draguta la fata) Masaj relaxare: 8 Masaj erotic: 6 Halat: 150 lei/ 50 min (door to door) atat a durat la mine. Dexter70 1
SalonEros Reputație: 136 Postat Ianuarie 16, 2022 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Telefon: 0737851673 Oras:Piata amzei nr 1 Postat Ianuarie 16, 2022 Bună dragilor Salon Eros va asteapta sa va relaxați alături de maseuzele noastre EROS MORNING ORELE 10:00-13:00 MASAJ EROTIC NUD 120 RON MASAJ EROTIC NUD 150 RON ORELE 13:00-21:00 masaj erotic nud 200 ron Orele 21:00-05:00 La 3 masaj al 4 este gratuit Maseuzele noastre va asteapta pentru un masaj erotic pasional Pentru clienții noștri fideli lasam numerele maseuzelor pentru programări Maseuzele noi le găsiți pe numărul de receptie Recepție Salon Eros 0737851673 whtasapp MASAJUL EROTIC NU CUPRINDE ACT SEXUAL SALONUL EROS NU OFERA SERVICII SEXUALE ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Nou la salon Eros masueza Ela și Eva va asteapta la un masaj erotic pasional sau sa experimentați masajul erotic Sado -,Maso Va pup și va aștept cu drag Telefon :+40737851673 Salonul Eros nu oferă servicii sexuale!!!!! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Hey Suntem SOFIA SI EVELIN maseuze lesby de la salonul Eros si oferim masaj erotic nud ,striptis și show lesby 100% real Va aștept în compania noastra plăcută pentru a va destinde o ora sau mai mult Pupicii MASAJUL EROTIC NU CUPRINDE ACT SEXUAL SI NU OFERIM SERVICII SEXUALE
este Reputație: 77 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2022 Am fost si eu la eva...masaj pe spate 15minute si apoi o laba fara chef 10minute..dezamagitor. Din pacate, incep sa nu mai fiu atras de Eros..pacat ca uneori au fost experiente bune si am avut vizite multe acolo. 1
71laciport Reputație: 4143 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Ianuarie 20, 2022 16 minutes ago, este said: Am fost si eu la eva...masaj pe spate 15minute si apoi o laba fara chef 10minute..dezamagitor. Din pacate, incep sa nu mai fiu atras de Eros..pacat ca uneori au fost experiente bune si am avut vizite multe acolo. In cel mai bun caz, o sa primesti niste scuze +un masaj gratis din partea salonului , de care nu poti sa beneficiezi . Au mai fost situatii de genul, chiar nu inteleg de ce nu sunt bagate in sedinta, fetele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum