Sari la conținut

EROS MASAJ EROTIC incantarea simturilor 0737851673

alon000

Postări Recomandate

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

ten little niggers... then there were none!

Postat

De evitat.

Poze apetisante pe Whatsapp la programare.

La fața locului, aceeași placă,  "între timp toate fetele au devenit ocupate numai eu sunt disponibila".  Nimic erotic în viziunea mea, rubensiană rău fata.

Hai să capăt un masaj de relaxare dacă tot am venit. Poate că asta e arta ei de rezistă în domeniu.

Neinspirată decizie.

"Știi masaj?" "Desigur".

Baia ok. Camera cam rece. O boxă gâjâită. O rog să o dea mai încet, face o grimasă. Trebuia să plec atunci, dar am rămas. Greșit.

Masaj de relaxare- un fel de frecuș înainte și înapoi cu palma. Habar nu are.

Conversație - monosilabică. OK, poate are o zi proastă.

Dupa vreo 10 minute termină masajul.pe spate și încearcă direct un fel de labă în scârbă.

Zic hai să o lase baltă cu eroticul și să continue masajul de relaxare. Grimasă.

După încă vreo 3 minute de tentativă de masaj "se duce să verifice dacă baia e liberă".

Ok, poate nu i-a plăcut cu arăt și nu i-a plăcut să mă atingă. Atunci de ce nu s-a declarat "ocupată"? Retoric... îmi asum țeapa.

Mă petrece cu aer victorios. Nici vorbă de vreo scuză.

Cine o face ca mine, ca mine o să pățească.

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Scrieti pe poze cine este Andreea si cine este Eva...😄🤗😘

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Vizitata si de mine Amanda. Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti. Solanul dupa cum se stie e ok, curat, caldura, prosoape si tot ce trebuie. Amanda este o fata foarte frumoasa pot spune una dintre cele mai frumoase pe care le-am intalnit, mica de inaltime cu niste sani micuti dar foarte placuti si cu o fata de papusa. Este permisiva la atingeri. La masajul de relaxare este foarte bun si la cel erotic este ce trebuie,  nu te garbeste. Mie unu mi-a placut o sa o mai vizitez 

Salon 9 cam greu cu parcarea

Amanda 10

Masaj relaxare 9

Masaj erotic 10

GFE 9 nu prea e vorbareara

150 lei

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

..sper ca Giuliani nu i barbat(a)...este apritia exotica de la Eros?

• Haha 1
  • Telefon: 0737851673
  • Oras:Piata amzei nr 1
Postat
Acum 2 ore, 71laciport a spus:

..sper ca Giuliani nu i barbat(a)...este apritia exotica de la Eros?

Nu este 

Doar ca e mai timida si nu vrea poze public dar e frumoasa foc 

Postat

Nou la salon Eros masueza Giulia va asteapta la un masaj erotic pasional sau sa experimentați masajul erotic Sado -,Maso
Va pup și va aștept cu drag
Telefon :+40737851673
Salonul Eros nu oferă servicii sexuale!!!!!

Postat

Vizitat in aceasra seara salonul Eros si am ales o fata blonda cu niste sani mari si frumosi cu multe tatuaje cred ca am retinut bine numele Ela.

Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti, ajuns la salon intampinat de doua fete una brunetea si blonda Ela. 

Ela este o fata frumoasa cu niste sani superbi in jur de 1 70m si 55 kg, foarte bine proportionata. Se face placuta, putin timida la inceput dar sa incheiat cu bine si cu dorinta de a mai revenii. Masajul de relaxare chiar placut nu ca la carte dar bun, iar la ce-l de erotic chiar te face sa te simti bine, este foarte permisiva la atingeri si accepta si fk. 

Salon 9

Ela 9

Masaj relaxare 9

Masaj erotic 9

GFE 10

Achitat 150 lei

Chiar o recomand si pentru pretentiosi!!!

Postat
12 hours ago, hotzu2014 said:

Vizitat in aceasra seara salonul Eros si am ales o fata blonda cu niste sani mari si frumosi cu multe tatuaje cred ca am retinut bine numele Ela.

Programare facuta pe whatsapp respectata de ambele parti, ajuns la salon intampinat de doua fete una brunetea si blonda Ela. 

Ela este o fata frumoasa cu niste sani superbi in jur de 1 70m si 55 kg, foarte bine proportionata. Se face placuta, putin timida la inceput dar sa incheiat cu bine si cu dorinta de a mai revenii. Masajul de relaxare chiar placut nu ca la carte dar bun, iar la ce-l de erotic chiar te face sa te simti bine, este foarte permisiva la atingeri si accepta si fk. 

Salon 9

Ela 9

Masaj relaxare 9

Masaj erotic 9

GFE 10

Achitat 150 lei

Chiar o recomand si pentru pretentiosi!!!

...Despre care Ela este vorba??? o fi Ema sau Eva?? pote ne lamureste Eros dupa descrierea facuta de hotz

Postat
Acum 51 minute, 71laciport a spus:

Despre care Ela este vorba??? o fi Ema sau Eva?? pote ne lamureste Eros dupa descrierea facuta de hotz

Nu sunt poze cu ea pe topicul lor, eu cred ca am inteles bine Ela

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Chiar sunt si eu curios care Ela..pare a fi Eva, avand in vedere ca spune ca are sani mari

Postat
Acum 25 minute, este a spus:

Chiar sunt si eu curios care Ela..pare a fi Eva, avand in vedere ca spune ca are sani mari

Din pozele de pe topicul lor se vede clar ca Eva nu are tatuaje, in schimb Ela la care am fost eu avea foarte multe tatuaje

Postat
Acum 32 minute, hotzu2014 a spus:

Din pozele de pe topicul lor se vede clar ca Eva nu are tatuaje, in schimb Ela la care am fost eu avea foarte multe tatuaje

Eva este una 

Ela alta 

Ela ara multe tatuaje și refuza sa posteze poze din cauza intimități

Multumim

Postat

pentru mine alegerea pe care am facut o azi, Ela, a fost printre cele mai anoste sedinte de masaj. Totul a durat 25 min inclus igienizarea inainte si dupa dezbracat imbracat...10 min max masaj pe spate executat in ""dorul lelii"" body iinexistent si alte 10 min laba, care nu se poate numi erotic Ma gandesc ca datorita faptului  ca nu am platit extra pe langa tariful promovat de 150 lei, pentru ca am fost avertizat la un moment dat de faptul ca pentru atingeri, asa cum si celelalte fete mentioneaza si procedeaza, se plateste extra. Multumesc pentru ca m a adus cu picioarele inapoi pe pamant, la acest salon pentru mine, este doar Amanda! Sincer cu asa echipa, daca toate se comporta ca si Ela, chiar daca sunt 6 acum, clientii nu au de ce sa revina.

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, 71laciport a spus:

pentru mine alegerea pe care am facut o azi, Ela, a fost printre cele mai anoste sedinte de masaj. Totul a durat 25 min inclus igienizarea inainte si dupa dezbracat imbracat...10 min max masaj pe spate executat in ""dorul lelii"" body iinexistent si alte 10 min laba, care nu se poate numi erotic Ma gandesc ca datorita faptului  ca nu am platit extra pe langa tariful promovat de 150 lei, pentru ca am fost avertizat la un moment dat de faptul ca pentru atingeri, asa cum si celelalte fete mentioneaza si procedeaza, se plateste extra. Multumesc pentru ca m a adus cu picioarele inapoi pe pamant, la acest salon pentru mine, este doar Amanda! Sincer cu asa echipa, daca toate se comporta ca si Ela, chiar daca sunt 6 acum, clientii nu au de ce sa revina.

Am discutat cu Ela și într-adevăr o recunoscut ca nu o fost în apele ei și regreta ca teo dezamăgit, I venise problema lunara a femeii și nu vrea sa iese rusinata din masaj 

Din partea salonului următoarea sedinta o ai gratuita 

Postat

Nu mai e pretul de 150? Ati zis ca pana in martie..

Postat

Hey 
Suntem SOFIA SI EVELINA  maseuze  lesby de la salonul Eros 
si oferim  masaj erotic nud ,striptis și show lesby 100% real
Va aștept în compania noastra plăcută pentru a va destinde o ora sau mai mult 
Pupicii
MASAJUL EROTIC NU CUPRINDE ACT SEXUAL SI NU OFERIM SERVICII SEXUALE 

PROGRAM 19:00-05:00

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Buna seara!

Am fost si eu la Eva zilele trecute.

Programare pe whatsapp, ajuns in locatie, fac cunostina cu Eva, apoi mers la dus si lungit pe pat...Eva incepe un masaj de relaxare destul de placut, forta cata trebuie (se vede ca a mai lucrat in domeniu/alte saloane conform spuselor ei)

Dupa 15 min masaj de relaxare m-a invitat sa ma intorc cu fata in sus...a trantit 1 kg ulei pe mine...si da-i laba ca la F1, pana cand intr-un final ajutat de fanteziile din capul meu am finalizat.

Mi-a lasat servetele umede sa ma sterg si a fugit la baie sa se spele.

Note:

Locatie: 8.5 (1 singura baie, deci trebuie sa astepti dupa colegi, 1 singur gel de dus)

Aspect Eva: 8 ( bine proportionata la corp, draguta la fata)

Masaj relaxare: 8

Masaj erotic: 6 

Halat: 150 lei/ 50 min (door to door) atat a durat la mine.

Dexter70

• Like 1
Postat

Bună dragilor
Salon Eros va asteapta sa va relaxați alături de maseuzele noastre
EROS MORNING ORELE 10:00-13:00 MASAJ EROTIC NUD 120 RON
MASAJ EROTIC NUD 150 RON ORELE 13:00-21:00
masaj erotic nud 200 ron Orele 21:00-05:00
La 3 masaj al 4 este gratuit
Maseuzele noastre va asteapta pentru un masaj erotic pasional
Pentru clienții noștri fideli lasam numerele maseuzelor pentru programări
Maseuzele noi le găsiți pe numărul de receptie
Recepție Salon Eros 0737851673 whtasapp
MASAJUL EROTIC NU CUPRINDE ACT SEXUAL
SALONUL EROS NU OFERA SERVICII SEXUALE
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Nou la salon Eros masueza Ela și Eva  va asteapta la un masaj erotic pasional sau sa experimentați masajul erotic Sado -,Maso
Va pup și va aștept cu drag
Telefon :+40737851673
Salonul Eros nu oferă servicii sexuale!!!!!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Hey 
Suntem SOFIA SI EVELIN maseuze  lesby de la salonul Eros 
si oferim  masaj erotic nud ,striptis și show lesby 100% real
Va aștept în compania noastra plăcută pentru a va destinde o ora sau mai mult 
Pupicii
MASAJUL EROTIC NU CUPRINDE ACT SEXUAL SI NU OFERIM SERVICII SEXUALE 

IMG-20220113-WA0003.jpg

IMG-20220113-WA0002.jpg

IMG-20220113-WA0001.jpg

IMG-20220113-WA0000.jpg

IMG-20220114-WA0011.jpg

IMG-20220114-WA0012.jpg

IMG-20220114-WA0016.jpg

IMG-20220114-WA0015.jpg

IMG-20220114-WA0014.jpg

IMG-20220114-WA0013.jpg

IMG-20220109-WA0026.jpg

IMG-20220109-WA0025.jpg

IMG-20220109-WA0024.jpg

IMG-20220115-WA0010.jpg

IMG-20220115-WA0009.jpg

IMG-20220115-WA0008.jpg

IMG-20220115-WA0007.jpg

IMG-20220115-WA0006.jpg

IMG-20220114-WA0024.jpg

Postat

Am fost si eu la eva...masaj pe spate 15minute si apoi o laba fara chef 10minute..dezamagitor.

Din pacate, incep sa nu mai fiu atras de Eros..pacat ca uneori au fost experiente bune si am avut vizite multe acolo.

• Like 1

Postat
16 minutes ago, este said:

Am fost si eu la eva...masaj pe spate 15minute si apoi o laba fara chef 10minute..dezamagitor.

Din pacate, incep sa nu mai fiu atras de Eros..pacat ca uneori au fost experiente bune si am avut vizite multe acolo.

In cel mai bun caz, o sa primesti niste scuze +un masaj gratis din partea salonului , de care nu poti sa beneficiezi . Au mai fost situatii de genul, chiar nu inteleg de ce nu sunt bagate in sedinta, fetele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...