Sari la conținut

SURPRIZA HOT!!! Amelia si Dream.girl69 impreuna

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat
       Buna dragii nostri! Ce credeti ca ne-am gandit noi, doua capete luminate :) … Tinand cont de faptul ca in ultima vreme Eu si Dream.girl69 am devenit iubite virtuale, ne-am gandit ce-ar fi daca am si pune in practica o idée care sa va puna putin fanteziile “in miscare”.Mai exact: atat eu, Amelia, cat si Dream.girl69 suntem bisexuale, lipsite de orice inhibitie si in acelasi timp deschise la noi provocari. Cand spunem provocari ne referim la acea fantezie la care cu siguranta orice barbat viseaza. A NU se uita ca amandoua suntem genul soft! Nu punem accent pe cantitate, ci pe CALITATE si cu asta cred ca am spus tot ( Includem aici igiena, siguranta, bunul simt, respectful s.a.m.d . Bineintele ca toate aceste “cerinte” - sa le spunem asa, se vor intoarce si asupra voastra fara niciun dubiu) 

Asteptam cu nerabdare parerile/raspunsurile voastre si in functie de acestea, poate reusim sa facem mai multe deplasari, impreuna, prin mai multe orase ale tarii. :)

Va pupam cu drag! :kiss3

• Like 8
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deja nu mai dorm la noapte....

• Like 6
  • Minus 4
  • Oras:n/a
Postat

Lângă Constanța, prima pe dreapta, e Iașiul ! Prima voastră oprire ! Vă așteptăm cu drag !

Faceți caravana 3some ? Azi în Constanța, mâine în toată țara (Iașiul first) ? Good ideea ! Hai faceți planificarea, că deja număr zilele  :snap. Dau în insomnie, boală grea !

Abstinență până ajungeți voi ! Mai e mult ? AAAAAaaaaaaahhhhhhh

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Fetelor, deja ati virusat forumul !  :FIREdevil

Colegii Picon si Midas deja au promis ca nu mai dorm, altii, pana ajungeti voi o sa se apuce de topicul ala cu "sex sau laba"....ati incins spiritele deja.

Trebuie o politica de marketing.

Prima chestie: trebuie sa faceti un videoclip, de vreo 2-3 ore, ca sa stim ce faceti impreuna - daca tot ati bagat lumea-n boala, sa stie poporu' ce il asteapta....... :eek

A doua chestie: intrebare - este oferta 2 in 1 ?   apar variante...vorba cantecului  

A treia chestie: faceti traseul - daca Iasiul, de exemplu este la urma de tot si ajungeti acolo prin ianuarie :xmas_tongue: .......bietii colegi cand mai dorm :)   :sleep

Bravo fetele, sa fiti sanatoase, frumoase, vesele si cu umor, este o initiativa buna !

Si.....ajungeti voi in Bucuresti......

:hooray

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

pai, se poate sa va fugaresc prin tara? Va astept la bucuresti pe 28, detalii pe PM, Pufosenie daca nu ai permis poate conduce dream, ea stie 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ceva detalii ......

Cand veniti in Bucuresti ??

Eu ma inscriu pe lista .

Cu o conditie .....

Am facut psihoterapie 2 saptamani sa nu mai spun "pufosenie" la orice ... absolut orice ... fara "pufosenie" si sunt pentru .

Postat

Ceva detalii ......

Cand veniti in Bucuresti ??

Eu ma inscriu pe lista .

Cu o conditie .....

Am facut psihoterapie 2 saptamani sa nu mai spun "pufosenie" la orice ... absolut orice ... fara "pufosenie" si sunt pentru .

Am inteles pufosenie......noi am deschis acest topic ca sa vedem cati doritori sunt...apoi vom lua o decizie....!

• Oras:acolo unde NU esti tu !!!
  • Oras:acolo unde NU esti tu !!!
Postat

Ma tenteaza si pe mine.............

Postat

Nici eu nu ma incadrez in limita de varsta, mda.

Scuzați de întrebare :

Care limită de vârstă ? Ce criterii de selecție ? Să știu dacă trebuie să mai pun ceva kg, sau să țin cură de slăbire, să mai cresc puțin în înălțime, sau să-mi tai puțin din picioare ?

Așteptăm cu nerăbdare aceste criterii !

Mulțumim !

• Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Pai dreamgirl cica nu primeste sub 32 de ani, mi-a confirmat azi Amelia cand am fost la ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...