Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 15, 2021 Postat Mai 15, 2021 De la ora 12:00 sunt disponibila. Mulți, mulți pupici!
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat Mai 18, 2021 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Postat Mai 18, 2021 Las si eu pozele pt Raisa !💋💋 O zi frumoasă vă doresc !!! 2
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Acum 2 minute, Ericaa18 a spus: Las si eu pozele pt Raisa !💋💋 O zi frumoasă vă doresc !!! Mulțumesc Ericuța🤭 Ce sexy sunt! 🤭🤣 3
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 12 ore, vlad_dracul a spus: Si modesta! Pai da 😘😘🤣
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Dupa o perioada de absența am revizitat-o azi pe Raisa! Aceeasi fata plăcută,glumeața cu care ai ce vorbi...in timpul alocat mie, am fumat o țigare si am servit un pahar cu apa. După ce am înmânat cadourile( Raisa sper ca iti place cadoul) am mers in pat sa ne facem de cap. Actiunea: on,np,fk..dar ce vreau sa punctez este ca am primit un oral de nota 10,cu foarte mare atentie la vecini care ma facut sa o execut in cateva poziții la normal. Note nu voi da,dpmdv este o fata foarte plăcută si o voi vizita ori de cate ori am posibilitatea. Multumesc Raisa pentru aceasta intalnire!
Cocalar200 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 20, 2021 Acum 7 minute, babanul82 a spus: Dupa o perioada de absența am revizitat-o azi pe Raisa! Aceeasi fata plăcută,glumeața cu care ai ce vorbi...in timpul alocat mie, am fumat o țigare si am servit un pahar cu apa. După ce am înmânat cadourile( Raisa sper ca iti place cadoul) am mers in pat sa ne facem de cap. Actiunea: on,np,fk..dar ce vreau sa punctez este ca am primit un oral de nota 10,cu foarte mare atentie la vecini care ma facut sa o execut in cateva poziții la normal. Note nu voi da,dpmdv este o fata foarte plăcută si o voi vizita ori de cate ori am posibilitatea. Multumesc Raisa pentru aceasta intalnire! Ce cadou ai luat la fata? Dacă tot ai spus aici. Ca bănuiesc ca de aceea ai spus de cadou. Nu? Pe lângă faptul ca apreciez recenzia. Ar fi chiar nașpa sa nu ne spui. Dacă nu voiai sa se știe. Nu spuneai nimic de el. 1 2
petremarin30 Reputație: 1167 Postat Mai 20, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Mai 20, 2021 Nucleara fâsâita a revenit în forță! 1
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 5 minute, Cocalar200 a spus: Ce cadou ai luat la fata? Dacă tot ai spus aici. Ca bănuiesc ca de aceea ai spus de cadou. Nu? Pe lângă faptul ca apreciez recenzia. Ar fi chiar nașpa sa nu ne spui. Dacă nu voiai sa se știe. Nu spuneai nimic de el. E..te las sa mori de curiozitate!..cont făcut de o oră..hai pa,ca am alta treaba decat sa imi bat capul cu nucleare,cocalar sau ce conturi vor mai apare..un lucru e foarte clar: lipsa de pizda/ pula dăunează grav.
Cocalar200 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 20, 2021 Acum 9 minute, babanul82 a spus: E..te las sa mori de curiozitate!..cont făcut de o oră..hai pa,ca am alta treaba decat sa imi bat capul cu nucleare,cocalar sau ce conturi vor mai apare..un lucru e foarte clar: lipsa de pizda/ pula dăunează grav Dacă nu voiai sa fii întrebat de cadou. De ce ai mai spus aici?? Lăsai doar recenzia. Care este foarte corecta de altfel. Dar de ce ai mai spus de cadou? Dacă voiai sa afli dacă ii place ii dădeai un whatsap. Sari de cur în sus când ești întrebat ceva perfect normal pana la urma. Eu știu ca asa se poarta la bugetari sa vii cu sarsanaua ca altfel îți zboară scaunul. Dar fetele astea sunt cât se poate de capitaliste aici dacă nu ești competenta te mănâncă concurența. Toți de fapt care va duceți cu cadouri va duceți din obișnuință de fapt. Ca asa faceți voi. Dați cadouri sa fiți ținuți pe post. Nu din bun simt asa cum spuneți. Sunteți incompetenți și la femei și de frica sa nu va dea afara dați cadou 🤣🤣🤣. Zi. Ce cadou ai luat și lasă prosteala. Ca dacă nu voiai sa fii întrebat. Nu spuneai nimic de cadou aici țineai pentru voi. 2
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 1 oră în urmă, babanul82 a spus: Dupa o perioada de absența am revizitat-o azi pe Raisa! Aceeasi fata plăcută,glumeața cu care ai ce vorbi...in timpul alocat mie, am fumat o țigare si am servit un pahar cu apa. După ce am înmânat cadourile( Raisa sper ca iti place cadoul) am mers in pat sa ne facem de cap. Actiunea: on,np,fk..dar ce vreau sa punctez este ca am primit un oral de nota 10,cu foarte mare atentie la vecini care ma facut sa o execut in cateva poziții la normal. Note nu voi da,dpmdv este o fata foarte plăcută si o voi vizita ori de cate ori am posibilitatea. Multumesc Raisa pentru aceasta intalnire! Mulțumesc mult! Mulți, mulți pupici! 😍😍🤩
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 17 minute, Cocalar200 a spus: Dacă nu voiai sa fii întrebat de cadou. De ce ai mai spus aici?? Lăsai doar recenzia. Care este foarte corecta de altfel. Dar de ce ai mai spus de cadou? Dacă voiai sa afli dacă ii place ii dădeai un whatsap. Sari de cur în sus când ești întrebat ceva perfect normal pana la urma. Eu știu ca asa se poarta la bugetari sa vii cu sarsanaua ca altfel îți zboară scaunul. Dar fetele astea sunt cât se poate de capitaliste aici dacă nu ești competenta te mănâncă concurența. Toți de fapt care va duceți cu cadouri va duceți din obișnuință de fapt. Ca asa faceți voi. Dați cadouri sa fiți ținuți pe post. Nu din bun simt asa cum spuneți. Sunteți incompetenți și la femei și de frica sa nu va dea afara dați cadou 🤣🤣🤣. Zi. Ce cadou ai luat și lasă prosteala. Ca dacă nu voiai sa fii întrebat. Nu spuneai nimic de cadou aici țineai pentru voi. Ca stiam ca apare unul ca tine!🤣 Crapă inima in tine daca nu iti spun? Bine las prosteala si iti spun cadoul a fost un X6 si o întrebam dacă ii place cum schimba vitezele 🤣🤣🤣 In realitate..i-am luat si eu două cirese de un milion si am intebat-o dacă ii plac...la ce bani am dat pe ele eram si eu curios🤣🤣
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 34 minute, babanul82 a spus: Ca stiam ca apare unul ca tine!🤣 Crapă inima in tine daca nu iti spun? Bine las prosteala si iti spun cadoul a fost un X6 si o întrebam dacă ii place cum schimba vitezele 🤣🤣🤣 In realitate..i-am luat si eu două cirese de un milion si am intebat-o dacă ii plac...la ce bani am dat pe ele eram si eu curios🤣🤣 🤭🤣🤣
Cocalar200 Reputație: 7 Postat Mai 20, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 20, 2021 Chiar acum, Raisa000 a spus: 🤭🤣🤣 Cum au fost cele doua cireșe Raisa? 😜
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 3 minute, Cocalar200 a spus: Cum au fost cele doua cireșe Raisa? 😜 Delicioase🤭🤣
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 5 minute, Raisa000 a spus: Delicioase🤭🤣 Promit că data viitoare iti aduc o pungă de cireșe sa iesi cu ele in piata..asa faci si tu un ban cinstit🤣🤣 App: pentru curioși..le poti spune ce cadou ti.am luat,nu vreau sa plesneasca inimă ii vreunul..
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 5 minute, babanul82 a spus: Promit că data viitoare iti aduc o pungă de cireșe sa iesi cu ele in piata..asa faci si tu un ban cinstit🤣🤣 App: pentru curioși..le poti spune ce cadou ti.am luat,nu vreau sa plesneasca inimă ii vreunul.. Gata, de mâine sunt "cinstita" ! De mâine ma găsiți la hale! Sa îmi lăsați mesaj pe whatsapp care are pofta de cireșele. 🤣 1
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 9 minute, Raisa000 a spus: Gata, de mâine sunt "cinstita" ! De mâine ma găsiți la hale! Sa îmi lăsați mesaj pe whatsapp care are pofta de cireșele. 🤣 Raisa..sunt in cireș iti culeg pentru maine🤣🤣 Sa ne spui si noua maine numărul la masa...tu vinzi cireșe noi ne ocupam de tine🤣🤣 Singura condiție e sa nu vinzi pe caiet🤣..pe futut merge..
Raisa000 Reputație: 306 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 4 minute, babanul82 a spus: Raisa..sunt in cireș iti culeg pentru maine🤣🤣 Sa ne spui si noua maine numărul la masa...tu vinzi cireșe noi ne ocupam de tine🤣🤣 Singura condiție e sa nu vinzi pe caiet🤣..pe futut merge.. Eu dau startul...4, mai plusam? Nu am caiet! 🤭🤗
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 2 minute, Raisa000 a spus: Eu dau startul...4, mai plusam? Nu am caiet! 🤭🤗 🤣🤣🤣 Si pentru o sacoșă de cireșe te fut un an?🤣🤣🤣
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2021 Postat Mai 20, 2021 Acum 17 minute, Raisa000 a spus: Eu dau startul...4, mai plusam? Nu am caiet! 🤭🤗 Dacă tot ai dat startul,pulsez eu cu 5(cinci)...nu ma uit la cireșe si mai pulsez încă 5( cinci) dacă arăți cadoul pe care l-ai primit...nu vreau sa crape vreunul/una in seara asta..🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum