emyjojo123 Reputație: 66 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 Acum 2 ore, biliape a spus: Cine e baba jegoasă cu peștic? Mai are dinți sau măcar e cu gingiile curate, să se fută în gură ca în fund? Deși asta ar fi reclamă... Probabil cea la care mai erau pasati clientii din cand in cand 1 1
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 15, 2021 Acum 11 minute, emyjojo123 a spus: Probabil cea la care mai erau pasati clientii din cand in cand Și cu iubițel proxenețel?! Nu e frumos.... Adică iubi o fi frumos, că d-aia îl plătesc femeile pe el, dar practica este reprobabilă. 🤢
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 15, 2021 Acum 57 minute, Unuumblat a spus: Fara supărare colegi. Dar voi văd că sunteți bugetari cu funcții, noi muncim să va plătim, să vă faceți dramele, să vă amenințați care mai de care cu funcții și alte alea. Întrebare. Se mai poate merge liniștit la domnișoare? Că am vizitat una acu câteva zile și îmi părea că domnii cu uniforma erau în zona, dar îmbrăcați în civil. Oare nu ar trebui, dacă tot futeți să vă vedeți de treabă voastră? Fara amenințări, dosare și alte alea? E loc sub soare pentru toti. Vreți amanta, căutați una, vreți curva, mergeți frate și atât, ce tot faceți? Fiecare acțiune a voastră se răsfrânge asupra altora, și văd că sunteți câțiva care poate aveți funcții, bani multi, munciți pe scaun, și tot căutați să aveți ceva mai alert in viața în loc să vă bucurați de ea și să i lăsați și pe cei săraci să se bucure. Cat despre Raisa, urma să am o mica pauza să te pot vizita, dar intrând și citind aceste melodrame, mă mulțumesc cu ceea ce îmi oferă viața, și spun pas pentru moment. Și chiar îmi pare rău, pentru că te am văzut de aproape și ești o tipă buna. Spor la clienți și numai bine. Nu e loc pentru toți, de vreo 13000 de ani nu mai e, că s-a trecut la agricultură și ne-am înmulțit mai rău ca șoarecii. Stai calm, că miliția are alte treburi, nu se mișcă nici pentru cazuri grave. În pușcăria asta de lume civilizată doar de sport, cultură, madturbare și droguri te mai poți bucura. Eu v-aș sugera primele 2 variante, plus mâncarea bună si extra somn. Săracii nu se pot bucura de viață. Doar alcoolul, țigările, zaharul, prenadezul etc. le face suferința mai ușoară. 2
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 Ceva despre sex normal,oral știți și voi?🤣🤣😍 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 Acum 5 minute, Raisa000 a spus: Ceva despre sex normal,oral știți și voi?🤣🤣😍 Bili e șefu la sex 😂
sorinph Reputație: 867 Postat Iunie 16, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 16, 2021 intr-un sfarsit vizitai si eu dra. fata arata bine. daca ar da jos din burtica ar fi top. picioare lungi, cur futabil, tzatze, destul de frumusica, momentan i-as da 8-9. locatie acceptabila-8 gfe- 8, nu e muta, converseaza pe subiectul ivit. on- 7; se cam simt dintii si e pacat ca nu se foloseste de buze. ptr mine preludiul a fost cam scurt si mi-a pus prez fara sa ma intrebe. putine limbi pe oo, intr-un cuvant acceptabil np-8, la LOT a obosit cam repede, baga gemete astfel incat sa para ca ii place. prefer asa decat vreo muta care se uita pe pereti. terminat in capra, igienizat cu servetele, dusat si plecat. 150, chiar nu-mi pare rau de cadou, fata fiind pe gustul meu. cred ca data viitoare iau o ora. sunt curios daca trage de timp. recomand! 3 1 1
ariovist Reputație: 999 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 28 minute, sorinph a spus: intr-un sfarsit vizitai si eu dra. fata arata bine. daca ar da jos din burtica ar fi top. picioare lungi, cur futabil, tzatze, destul de frumusica, momentan i-as da 8-9. locatie acceptabila-8 gfe- 8, nu e muta, converseaza pe subiectul ivit. on- 7; se cam simt dintii si e pacat ca nu se foloseste de buze. ptr mine preludiul a fost cam scurt si mi-a pus prez fara sa ma intrebe. putine limbi pe oo, intr-un cuvant acceptabil np-8, la LOT a obosit cam repede, baga gemete astfel incat sa para ca ii place. prefer asa decat vreo muta care se uita pe pereti. terminat in capra, igienizat cu servetele, dusat si plecat. 150, chiar nu-mi pare rau de cadou, fata fiind pe gustul meu. cred ca data viitoare iau o ora. sunt curios daca trage de timp. recomand! Bine ai revenit cu recenzii. Ți am simțit lipsa. 1
bavarezul444 Reputație: 312 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 13 ore, Raisa000 a spus: 🤗🤭 Te 🥰Raisa ! Unde te pot gasi . Am inteles bine ca ai locatia pe str Valeni lângă magazinul de biciclete ? Nu am mai fost la tine .
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 1 oră, sorinph a spus: intr-un sfarsit vizitai si eu dra. fata arata bine. daca ar da jos din burtica ar fi top. picioare lungi, cur futabil, tzatze, destul de frumusica, momentan i-as da 8-9. locatie acceptabila-8 gfe- 8, nu e muta, converseaza pe subiectul ivit. on- 7; se cam simt dintii si e pacat ca nu se foloseste de buze. ptr mine preludiul a fost cam scurt si mi-a pus prez fara sa ma intrebe. putine limbi pe oo, intr-un cuvant acceptabil np-8, la LOT a obosit cam repede, baga gemete astfel incat sa para ca ii place. prefer asa decat vreo muta care se uita pe pereti. terminat in capra, igienizat cu servetele, dusat si plecat. 150, chiar nu-mi pare rau de cadou, fata fiind pe gustul meu. cred ca data viitoare iau o ora. sunt curios daca trage de timp. recomand! Mulțumesc! M -ai băgat un pic în ceata dar... 🤭😘😘😘
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 52 minute, bavarezul444 a spus: Te 🥰Raisa ! Unde te pot gasi . Am inteles bine ca ai locatia pe str Valeni lângă magazinul de biciclete ? Nu am mai fost la tine . Da ,pt mai multe detalii...te rog pe wapp .Pup
tauric22 Reputație: 156 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 17, 2021 Acum 7 ore, Raisa000 a spus: Mulțumesc! M -ai băgat un pic în ceata dar... 🤭😘😘😘 Pfffff... Si pe mine m a bagat in ceata rau. Eu tocmai pentru buze vreau sa te vizitez. Am fost in vizita la Erica cand erau colege si te am vazut in apartment, de atunci am zis"trebuie sa simt neaparat buzele alea pe pula". Si acum vine Sorin si ma intoarce la 180 cum ca nu le folosesti sau ca se simt dintii....???!!hmmmm
sorinph Reputație: 867 Postat Iunie 17, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 17, 2021 pm. poate am eu pula prea mica si n a putut strange suficient din buze 1 4
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 4 ore, tauric22 a spus: Pfffff... Si pe mine m a bagat in ceata rau. Eu tocmai pentru buze vreau sa te vizitez. Am fost in vizita la Erica cand erau colege si te am vazut in apartment, de atunci am zis"trebuie sa simt neaparat buzele alea pe pula". Si acum vine Sorin si ma intoarce la 180 cum ca nu le folosesti sau ca se simt dintii....???!!hmmmm Nu realizez ce am făcut cu Sorin ...chiar îmi pare rău că nu le am folosit asa cum spune el ... nici nu îl contrazic ...îmi pare rău...mai ales ca știu ce oral fac ...dar oi fi dat greș nu zic nu ...
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 3 ore, sorinph a spus: pm. poate am eu pula prea mica si n a putut strange suficient din buze Nu știu ce naiba am făcut...m am tot gândit dar nu îmi dau seama...dar data viitoare ...te rup 🤣🤣🤣😘😘
marcusaureli Reputație: 808 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iunie 17, 2021 Acum 1 oră, Raisa000 a spus: Pfff...clar...e mai mare decât plm...înseamnă ca tot cu dinți o sa fie 😂😂...darrr...mie chiar îmi place când simt o urma de dinți pe dl colonel 😂😂😂...probabil o sa ii fac și eu o vizită în curând...pt jucăriile alea de plus, sa se uite la noi...nu de altceva 😒🙄🙄😈😈 1 1
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 17, 2021 Nu e cam dur? Vin cu jelly, silicon etc., să facem o comparație. https://www.sex-shop69.ro/ro/dildo-25-5-cm-cu-ventuza-penis-mare-76650923.html https://www.sex-shop69.ro/ro/penis-30cm-xxl-dildo-gigant-cu-ventuza-dong-ptr-preten-io-i-78785181.html 1
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 2 ore, marcusaureli a spus: Pfff...clar...e mai mare decât plm...înseamnă ca tot cu dinți o sa fie 😂😂...darrr...mie chiar îmi place când simt o urma de dinți pe dl colonel 😂😂😂...probabil o sa ii fac și eu o vizită în curând...pt jucăriile alea de plus, sa se uite la noi...nu de altceva 😒🙄🙄😈😈 Deobicei nu dau cu dinții dar nu îl contrazic pe Sorin ...cred ca îmi era foame 🤣🤣😋 1
grifin45 Reputație: 22 Postat Iunie 17, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 17, 2021 16 minutes ago, Raisa000 said: Deobicei nu dau cu dinții dar nu îl contrazic pe Sorin ...cred ca îmi era foame 🤣🤣😋 buna seara ce numar de telefon ai? 1
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 53 minute, grifin45 a spus: buna seara ce numar de telefon ai? 0790390005😘
marcusaureli Reputație: 808 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iunie 17, 2021 1 oră în urmă, Raisa000 a spus: Deobicei nu dau cu dinții dar nu îl contrazic pe Sorin ...cred ca îmi era foame 🤣🤣😋 Iti poate fi foame și când o sa te vizite, ca nu ma supăr 😂😂😂 1
Raisa000 Reputație: 306 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Acum 2 ore, marcusaureli a spus: Iti poate fi foame și când o sa te vizite, ca nu ma supăr 😂😂😂 Bun asa 🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum