ariovist Reputație: 999 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Am revăzut o azi pe Raisa după aproape un an și pur și simplu m a dat pe spate atât ca aspect cât și ca servicii. Nu am timp pentru o recenzir dar spun totuși ca în topul meu personal din Ploiești am trecut o pe primul loc înaintea lui Roxanne deși nu credeam ca voi face atât de curând așa ceva. Voi reveni ori de câte ori voi avea puțin timp liber și va recomand și vouă. Multimesc Raisa ești cea mai... nici nu știu cum să spun... de departe pe primul loc. Te pup. 2 1
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 1 oră, ariovist a spus: Am revăzut o azi pe Raisa după aproape un an și pur și simplu m a dat pe spate atât ca aspect cât și ca servicii. Nu am timp pentru o recenzir dar spun totuși ca în topul meu personal din Ploiești am trecut o pe primul loc înaintea lui Roxanne deși nu credeam ca voi face atât de curând așa ceva. Voi reveni ori de câte ori voi avea puțin timp liber și va recomand și vouă. Multimesc Raisa ești cea Acum 1 oră, ariovist a spus: Am revăzut o azi pe Raisa după aproape un an și pur și simplu m a dat pe spate atât ca aspect cât și ca servicii. Nu am timp pentru o recenzir dar spun totuși ca în topul meu personal din Ploiești am trecut o pe primul loc înaintea lui Roxanne deși nu credeam ca voi face atât de curând așa ceva. Voi reveni ori de câte ori voi avea puțin timp liber și va recomand și vouă. Multimesc Raisa ești cea mai... nici nu știu cum să spun... de departe pe primul loc. Te pup. Multumesc pentru vizita cat si pentru recenzie!Multi pupici!🤗🤗🤗😘😘😘
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Iti prevăd un viitor strălucit pe forum. Gata te-ai mutat în top. 🤣🤣🤣🤣
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 35 minute, dyerseve a spus: Iti prevăd un viitor strălucit pe forum. Gata te-ai mutat în top. 🤣🤣🤣🤣 Hmmm....😘😘
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 O seara frumoasa si linistita!😘😘😘😍😍
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Nu te supăra pe mine..eu am făcut doar o predicție bazata pe cele petrecute pe aici. A fost doar o gluma. Nici măcar nu te cunosc
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 22 ore, cristi8999 a spus: Ceva poze noi? 👍 Sunt poze recente puse!😘😘
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Nu te supăra pe mine..eu am făcut doar o predicție bazata pe cele petrecute pe aici. A fost doar o gluma. Nici măcar nu te cunosc Nu am de ce sa ma supar!☺ O seara frumoasa! 1
Teurinez Reputație: 57 Postat Martie 2, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 2, 2021 Acum 10 minute, Raisa30 a spus: Sunt poze recente puse!😘😘 Buna , O poza cu pasarica se poate ? 😍
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 2 minute, Teurinez a spus: Buna , O poza cu pasarica se poate ? 😍b Buna!Maine o sa pun...sunt in pat in pijamale , sub paturica.😂😘🤦
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Acum 7 minute, Raisa30 a spus: Buna!Maine o sa pun...sunt in pat in pijamale , sub paturica.😂😘🤦 Singurica asa...of of
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Vezi..ai grija pe la geamuri de acum.😅🤣🤣🤣sa nu fii urmărită asa se întâmplă când ești în top 🤣
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 48 minute, dyerseve a spus: Vezi..ai grija pe la geamuri de acum.😅🤣🤣🤣sa nu fii urmărită asa se întâmplă când ești în top 🤣 Ce crezi ...geamurile mele sunt atat de sus in cat absolut nimeni nu poate ajunge la ele! 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Chiar acum, Raisa30 a spus: Ce crezi ...geamurile mele sunt atat de sus in cat absolut nimeni nu poate ajunge la ele! Norocul tău 🤣
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 55 minute, dyerseve a spus: Singurica asa...of of Acum 55 minute, dyerseve a spus: Singurica asa...of of Am un ursulet , un 🦄 ...deci nu sunt singurica!😂😂
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Norocul tău 🤣 De ce atata sarcasm ?🤔
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Bine..gata îmi cer scuze.. Doar am glumit cu sarcasm recunosc.. nu e vina ta ,dar parcă am un deja vu când citesc topicul tău.. cam asa sa întâmplat și pe la alte fete. Poți citi și tu pe aici pe forum și îți vei da seama. Încă o data îmi cer scuze.
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Bine..gata îmi cer scuze.. Doar am glumit cu sarcasm recunosc.. nu e vina ta ,dar parcă am un deja vu când citesc topicul tău.. cam asa sa întâmplat și pe la alte fete. Poți citi și tu pe aici pe forum și îți vei da seama. Încă o data îmi cer scuze. Ahhh ...ok🙈🙈 Nici o problema ! 😘
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Chiar acum, Raisa30 a spus: Ahhh ...ok🙈🙈 Nici o problema ! 😘 Eu spun totusi sa ai un "deja vu" cu mn !😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Deja vu..nu pot,ca nu ne-am mai întâlnit pana acum. Sincer..ești sexy arăți bine..dar sa fac acum o laba..se supăra penisul pe mine serios ,sunt tare "stangaci". Cu siguranță o sa te și vizitez ca prezinți încredere și potențial. Cu poza aia..vrei sa vin eu în locul la ursuleț și eu sunt pufos. Îmi bagi scandal în casa 🤪🤣🤣
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Deja vu..nu pot,ca nu ne-am mai întâlnit pana acum. Sincer..ești sexy arăți bine..dar sa fac acum o laba..se supăra penisul pe mine serios ,sunt tare "stangaci". Cu siguranță o sa te și vizitez ca prezinți încredere și potențial. Cu poza aia..vrei sa vin eu în locul la ursuleț și eu sunt pufos. Îmi bagi scandal în casa 🤪🤣🤣 Hmmm ....🤦 Ma pot lauda si eu singurica?!Incredere-10% potential-foarte mult 🙈 😂😂 Am loc pt inca un ursulet ....patul este destul de mare!☺😂
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Chiar acum, Raisa30 a spus: Hmmm ....🤦 Ma pot lauda si eu singurica?!Incredere-10% potential-foarte mult 🙈 😂😂 Am loc pt inca un ursulet ....patul este destul de mare!☺😂 Trebuia sa fie 100% dar a iedit 10% 😂😂😂 Of of of
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 2, 2021 Postat Martie 2, 2021 Of..tu repede și eu care voiam sa spun ca mereu am avut dreptate când am spus sa nu ai încredere în femei..în general ,dar tu fuga 🤣🤣🤣🤣
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Chiar acum, dyerseve a spus: Of..tu repede și eu care voiam sa spun ca mereu am avut dreptate când am spus sa nu ai încredere în femei..în general ,dar tu fuga 🤣🤣🤣🤣 In general asa cum ai spui ... ai dreptate!Mai bine nu!🤦
Raisa30 Reputație: 317 Postat Martie 2, 2021 Oras:Ploiesti -Centru Oras:Ploiesti -Centru Postat Martie 2, 2021 Chiar acum, Raisa30 a spus: In general asa cum ai spui ... ai dreptate!Mai bine nu!🤦 Dar in mine sa ai!😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum