Dan.xox Reputație: 40 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 4 ore, Inace a spus: Am revenit cu recenzia la Jesse De cum am ajuns, am vazut-o pe Jesse intr-un costum aproape minuscul alb ce ii scoate formele in evidenta. Am platit pentru o ora si dus am fost la camera. Fata: Despre Jesse pot sa spun ca a fost foarte tandra direct de la inceput cu mangaierile si sarutarile. Partea de masaj normal clar a fost mult mai relaxanta fata de o recenzie anterioara, nu s-a grabit deloc, stie sa isi foloseasca corpul sa te inmoi (a fost darnica mama natura cu formele ei). Partea erotica a fost un 69 extraordinar sa ii pot admira fundul ala frumos si pasarica iar cand au inceput gemetele n-am rezistat mai mult de cateva minute pana nu mi-am dat drumul. Iti da atentie si se asigura ca totul e pe placul tau, destul de permisiva. E franceza nativ din cate pot zice, stie engleza si romana cat de cat (ceea ce mie mi se pare un plus). Nota: o sa dau un 9 per prima vizita, sigur va fi un 10 data viitoare. De revenit? Clar, mai ales ca am vazut si o fata blonda in drum spre camera ce mi s-a parut foarte draguta la fata si corp. Un preț pentru ora? Mai face și altceva înafara de 69? Mersi
Inace Reputație: 8 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 6, 2023 1 oră în urmă, Dan.xox a spus: Un preț pentru ora? Mai face și altceva înafara de 69? Mersi Este aici lista cu preturi: https://masajsenzualcluj.ro/lista-de-preturi/ Probabil ca face, cei care au fost mai des poate pot confirma. La mine a fost doar prima vizita 😁
carlos_cj Reputație: 973 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 5 ore, Inace a spus: Este aici lista cu preturi: https://masajsenzualcluj.ro/lista-de-preturi/ Probabil ca face, cei care au fost mai des poate pot confirma. La mine a fost doar prima vizita 😁 Când spui 69, e vorba de un 69 complet sau doar te-ai așezat în poziția 69, fără ca ea să presteze corespunzător? 2
Inace Reputație: 8 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 2 minute, carlos_cj a spus: Când spui 69, e vorba de un 69 complet sau doar te-ai așezat în poziția 69, fără ca ea să presteze corespunzător? Fara prestatie din partea ei, de aia ziceam ca poate data viitoare va fi de un 10. 2
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2807 Postat Noiembrie 6, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 6 minute, carlos_cj a spus: Când spui 69, e vorba de un 69 complet sau doar te-ai așezat în poziția 69, fără ca ea să presteze corespunzător? Perversule!!! 🤣🤣🤣 P.S.: cred ca acel 69 descris în recenzia de mai sus, cred ca de fapt e ... un 70-1 ... înțelegi ce spun ... 🤣🤣🤣 1
carlos_cj Reputație: 973 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 3 minute, Mocureloaded a spus: Perversiune!!! 🤣🤣🤣 P.S.: cred ca acel 69 descris în recenzia de mai sus, cred ca de data e ... un 70-1 ... înțelegi ce spun ... 🤣🤣🤣 Chiar dacă am vrea să ne amăgim uneori, mai ales dacă e negresă, realitatea e ca nu orice **zda pusă pe față poate fi considerata 69. 😉 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2807 Postat Noiembrie 6, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2023 Acum 1 minut, carlos_cj a spus: Chiar dacă am vrea să ne amăgim uneori, mai ales dacă e negresă, realitatea e ca nu orice **zda pusă pe față poate fi considerata 69. 😉 Pai ce-ti spuneam eu anterior ... e aritmetica de clasa a I-a, adica: 69 = 70 -1 Acel -1 ... face diferența 🤣🤣🤣 1
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 13, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 13, 2024 Salutare , a mai fost cineva pe aici ? Ce fete mai recomandați ?
adanc_1 Reputație: 147 Postat Ianuarie 14, 2024 Postat Ianuarie 14, 2024 Acum 19 ore, Maxx2019 a spus: Salutare , a mai fost cineva pe aici ? Ce fete mai recomandați ? Din pacate nici pe Cluj nu prea sunt activi membrii pe aici. Putine recenzii si la salon e tot plin.
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 15, 2024 La 14.01.2024 la 11:03, adanc_1 a spus: Din pacate nici pe Cluj nu prea sunt activi membrii pe aici. Putine recenzii si la salon e tot plin. Din pacate da ! Poate totuși avem noroc să știm ce să mai alegem ce fete noi mai sunt .
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 15, 2024 Ceva poze cu fetele aici nu se poate pune ? (((
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 22, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 22, 2024 Am revenit la acest salon și încă sunt de părere ca Jessy și fata de la recepție ( nu știu dacă și ea prestează dar ar merita ) sunt cele ce țin salonul ăsta în viața . la categoria de culoare Jessy este top plină de viață si cu o atitudine extraordinară! la categoria blonde este dezastru ! Nu mai există blonde în Clujul ăsta ? 1
cameleon21 Reputație: 5 Postat Ianuarie 22, 2024 Oras:Moscova Oras:Moscova Postat Ianuarie 22, 2024 Nu o plecat la viena
MarioFresh Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 23, 2024 E varza salonu, m-am intalnit cu 3 alti clienti si am stat doar o ora. Relatii cu clientii zero din partea receptionistei.
estrogen Reputație: 1698 Postat Ianuarie 23, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 23, 2024 Eu de cate ori am fost fetele au avut grijă sa nu ma întâlnesc cu alți clienți . Au mai multe separeuri si e imposibil sa te întâlnești, deci nu prea cred
MarioFresh Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 23, 2024 Prietene, eu am povestit experienta mea, nu-mi zii tu mie ca e imposibil sa te intalnesti cu altii. Te intalnesti pe alee cand cobori, te intalnesti cand iesi din camera ca te lasa maseuza sa cobori singur si te intalnesti si cand urci pe scari cu aia care coboara singuri pt ca ii lasa maseuza sa coboare singuri. 1
estrogen Reputație: 1698 Postat Ianuarie 23, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 23, 2024 Nu este adevărat ca au grija intotdeauna sa nu te întâlnești pe scari. Pe alee nu e responsabilitatea lor. Eu ori de cate ori am fost la acest salon m-am simțit excelent.
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 25, 2024 La 23.01.2024 la 14:10, estrogen a spus: Nu este adevărat ca au grija intotdeauna sa nu te întâlnești pe scari. Pe alee nu e responsabilitatea lor. Eu ori de cate ori am fost la acest salon m-am simțit excelent. Eu am fost de 4- 5 ori la acest salon și nu am pățit să mă întâlnesc în incinta decât tot cu ele când urcau sau coborau . receptinista foarte amabilă și frumușică . ca și fete ce ne interesează pe noi au fost destul de atente si tot timpul m—au servit cu o apă etc Poate ne mai recomandați din fete cei ce ați fost mai des ca să mai schimb și eu de pe inimă neagră ! 1
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 31, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 31, 2024 Salutare , pe aici nimeni nu mai recomandă nimic ? Mâine vreau să fac o vizită și mă gândeam ca poate aveți ceva recomandări ?
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Ianuarie 31, 2024 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Ianuarie 31, 2024 1 oră în urmă, Maxx2019 a spus: Salutare , pe aici nimeni nu mai recomandă nimic ? Mâine vreau să fac o vizită și mă gândeam ca poate aveți ceva recomandări ? Recomandarea este sa te duci și să experimentezi, apoi sa vii sa ne prezinți ceea ce ai pățit p'acolo. Ce zici? 1
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Ianuarie 31, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 2 ore, dorinel18' a spus: Recomandarea este sa te duci și să experimentezi, apoi sa vii sa ne prezinți ceea ce ai pățit p'acolo. Ce zici? Corect ! Dar alții nu mai merg să “ culeg și eu “ din experiențele lor ! … pt ce e platforma asta ? ce zici..:?
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Ianuarie 31, 2024 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Ianuarie 31, 2024 Acum 2 minute, Maxx2019 a spus: Corect ! Dar alții nu mai merg să “ culeg și eu “ din experiențele lor ! … pt ce e platforma asta ? ce zici..:? Eu personal zic... Bafta! 1
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Martie 20, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 20, 2024 Am vizitat salonul și am ales- o pe Andreea . Foarte amabilă comunicativă destul de permisivă în limita bunului simț, masajul a fost unul foarte bun la fel și partea de finalizare . Un 69 clasic cu un masaj la prostata ce e drept nu ca a lui Jesi sau fosta blonda Anabel . Picioare frumoase și atitudine pozitivă . La fel la acest salon lipsește cu desăvârșire partea blondă erotică și partea de dominare pentru cei amatori .
sophiedee Reputație: 364 Postat Mai 29, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 29, 2024 Salut A fost cineva la Carmen si poate lasa o recenzie? Mersi Sau la Beatrice
Maxx2019 Reputație: 20 Postat Mai 30, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 30, 2024 Eu îți recomand la Nicol , este micuță cu forme frumoase o păsărică mică senzație sâni frumoși și fermi o piele netedă . Foarte amabilă , nu este foarte permisivă din păcate și la categoria mânuță parcă îi este frică să te atingă mai pronunțat . În rest este senzație . Irina este frumușică foarte deschisă știe ce are de făcut corp frumos atitudine bună . Andreea nota 10, dacă era și blonda era top. Dar și la ea să o prinzi în zile bune te face ca la carte . jesy dacă ai atracție spre fetele de culoare și dacă ar mai da 3 kg jos și nu ar mai mânca ceapă înainte de masaj ar revenii printre preferate ) . 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum