skippy7419 Reputație: 96 Postat Martie 6, 2021 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Martie 6, 2021 16 hours ago, talibanu said: Tot acri sunt strugurii? Un individ "proustian" (nu generaliza frustrarile tale din tinerete, nu se aplica intotdeauna).😉 Stai linistit, am o viata sexuala "fully fulfilled". Si un schizofrenic @soulleseyes, al carui loc e in institutii specializate...trist pentru forum, desi pana la urma experientele sexuale cele mai reusite nu sunt / nu mai sunt pe acest forum. 😉 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 6, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 6, 2021 Acum 8 ore, miktonu77 a spus: Ema, frumoaso, pe la Târgoviște când mai vii? Bunaa, deocamdată nu am in plan😘 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 6, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 6, 2021 Ce imi place mie sa citesc pe aici aberațiile oamenilor care nu ma cunosc 😅🤣 2 Link spre comentariu
l3ntoo Reputație: 3 Postat Martie 6, 2021 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Martie 6, 2021 Fara suparare, dar raspunzi la telefon / sms / sau whatsapp ? Nu reusesc deloc sa dau de tine Link spre comentariu
soulesseyes Reputație: 5 Postat Martie 6, 2021 Oras:hell Oras:hell Partajează Postat Martie 6, 2021 Acum 5 ore, skippy7419 a spus: Un individ "proustian" (nu generaliza frustrarile tale din tinerete, nu se aplica intotdeauna).😉 Stai linistit, am o viata sexuala "fully fulfilled". Si un schizofrenic @soulleseyes, al carui loc e in institutii specializate...trist pentru forum, desi pana la urma experientele sexuale cele mai reusite nu sunt / nu mai sunt pe acest forum. 😉 Bine fa Bunicutz lui Batman sti ca te ador lua-ti-as cacatul de pe burta in pula :)) Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 7, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 19 ore, l3ntoo a spus: Fara suparare, dar raspunzi la telefon / sms / sau whatsapp ? Nu reusesc deloc sa dau de tine Buna, mai insista, poti lasa un mesaj pe whatsapp in care sa mentionezi orele între care poti fi contactat ca sa iti pot raspunde😘 Link spre comentariu
a87lex Reputație: 43 Postat Martie 10, 2021 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Partajează Postat Martie 10, 2021 Insistă insistă, fata merită pe deplin. Așa am făcut eu acum vreo 2 săptămâni, într-o duminică pe care o avea full, dar ea fiind o drăguță și-a făcut timp la finalul programului și pentru mine. Ce am găsit când i-am pășit pragul m-a lăsat cu gura căscată. O femeie foarte frumoasă, cu un zâmbet minunat, foarte jovială și cu mult bun simt și umor. Am discutat vreo 40 minute înainte de a trece la duș și acțiune. Acțiunea a fost rușinoasă din partea mea, e atât de frumoasă și m-a excitat prea mult încât am dat fail complet 🤣 dar merita vizitata, și sper sa mai am ocazia să mă revanșez. Ce sa mai. Din pct meu de vedere e de 10 pe linie domnișoara. 5 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 10, 2021 1 hour ago, a87lex said: Insistă insistă, fata merită pe deplin. Așa am făcut eu acum vreo 2 săptămâni, într-o duminică pe care o avea full, dar ea fiind o drăguță și-a făcut timp la finalul programului și pentru mine. Ce am găsit când i-am pășit pragul m-a lăsat cu gura căscată. O femeie foarte frumoasă, cu un zâmbet minunat, foarte jovială și cu mult bun simt și umor. Am discutat vreo 40 minute înainte de a trece la duș și acțiune. Acțiunea a fost rușinoasă din partea mea, e atât de frumoasă și m-a excitat prea mult încât am dat fail complet 🤣 dar merita vizitata, și sper sa mai am ocazia să mă revanșez. Ce sa mai. Din pct meu de vedere e de 10 pe linie domnișoara. Ți-am dat un punct pentru fail. 🤣 Link spre comentariu
sbyro1 Reputație: 411 Postat Martie 11, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Martie 11, 2021 Nu cred că are rost sa o descriu pe domnișoara pentru că au făcut-o bine colegii mei. Că și la Antonia se vede experiența de afara nu atât prin performantele sexuale ci prin marketing ( lucrez 5-6 ore pe zi, nu vreau la top,etc...) care este de senzația.Daca se mai întoarce merita încercată eu m-am simțit bine dar că și la colega menționată mai sus nu am putut scăpa de senzația de superioritate, de mecanic, de o scurta oprire in drum spre ceva mai bun. Ca și cei care recomanda sa consumam legume românești eu o să mă axez pe fetele din Constanța, de aceea nu mai revin. ( ceea ce cred că este un lucru bun....mai las loc și altora în alea 5,6 ore ). Cadou: 150/300. 4 1 Link spre comentariu
action Reputație: 151 Postat Martie 11, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 11, 2021 Am prins-o si eu recent, m-a impresionat ca tehnica atat la oral cat si la mormal. S-a straduit foarte tare atat in timpul actului cat si in pauze sa imi faca pe plac. Mi-a placut si ca a avut initiativa cu reverse cowgirl. Ce sa mai, o experienta deosebita. 10 pe linie. Recomand! 1 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 11, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Va pup băieți, va mulțumesc pentru feedback-uri și sper sa ne revedem cu bine curând 🥰 Link spre comentariu
miky70 Reputație: -6 Postat Martie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 12, 2021 In ce oras te muti draga? Mergi la Bucuresti? 😋 Link spre comentariu
Corbu777 Reputație: -14 Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Acum 13 ore, Ema19 a spus: Va pup băieți, va mulțumesc pentru feedback-uri și sper sa ne revedem cu bine curând 🥰 Cat de curand? Da-ne o estimare Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 13, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Revin de ziua păcălelilor 🤣 pe bune 😘 1 1 Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Martie 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 13, 2021 E de bine!Azi,maine este 1 aprilie.Eu vin sambata pe 3. 😘 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Ce liniște și pace la mine aici, cum lipsesc 2 3 săptămâni cum nu ma mai baga nimeni în seama, pai e frumos?😅 2 Link spre comentariu
dragoionu Reputație: 177 Postat Martie 23, 2021 Oras:HomePage Oras:HomePage Partajează Postat Martie 23, 2021 Oooo! Ai revenit? Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Martie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 23, 2021 Vii inainte de 1 aprilie? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 1 oră, dragoionu a spus: Oooo! Ai revenit? Acum 10 minute, macheman1 a spus: Vii inainte de 1 aprilie? Hehe, vin, de pe 29 sunt a voastră 1 Link spre comentariu
macheman1 Reputație: 62 Postat Martie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 23, 2021 Perfect! De data asta nu te iert! 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Martie 23, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 10 minute, Ema19 a spus: Hehe, vin, de pe 29 sunt a voastră La ce ora? Bag pl, nu se mai poate😂. 2 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 854 Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Îți schimbi locația sau tot acolo o sa stai?? Și pune-ne și noua niște poze, serviciile și preturile. Sa vedem dacă s-a schimbat ceva. Link spre comentariu
dragoionu Reputație: 177 Postat Martie 23, 2021 Oras:HomePage Oras:HomePage Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, Ema19 a spus: Hehe, vin, de pe 29 sunt a voastră Si oare o aduci si pe colega? 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Martie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 2 ore, benzema09 a spus: La ce ora? Bag pl, nu se mai poate😂. Trece-ma si pe mine dupa benzema09😂 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Martie 23, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Martie 23, 2021 Acum 50 minute, carpe_diem a spus: Trece-ma si pe mine dupa benzema09😂 Ne pui pe amândoi după baiatu ala cu prajiturile😂 4 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum