Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat

macar nu mai regret ce am scris despre tine in  trecut! dupa treaba de azi! daca iesea perfect, imi parea rau de tot ca am fost dobitoc! acum nu mai am resentimente!

• Oras:Constanta
Postat
Chiar acum, nicieu a spus:

vom trai si vom vedea... eu ti-am zis ca am sa scriu patania, ca doar am promis! 

nu mai sunt in liceu sa vreau sa astept pizda, mai ales cand o platesc :D 

oricum pentru mine ai fost ceva diferit ce nu voi uita toata viata! 

va trebui cumva sa ma razbun si eu, si iti va placea! 🤣😈

Respect... ,  frumos gest ai facut si elegant ca un gentleman. Cat despre Ema... Are sange in.... Sa faci asa ceva la un barbat excitat, doamne fereste... Felicitari la aman2... Funny story :)

• Like 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 56 minute, tutulicu a spus:

Respect... ,  frumos gest ai facut si elegant ca un gentleman. Cat despre Ema... Are sange in.... Sa faci asa ceva la un barbat excitat, doamne fereste... Felicitari la aman2... Funny story :)

mai, nu o judeca pe Ema pentru ceea ce mi-a facut mie! asta a fost valabil doar pentru mine, tocmai pentru ca la inceputul sosirii ei pe forum, eu am contestat-o necunoscandu-o! ea este ceva diferit, intradevar pentru mine a fost ceva diferit! ar fi trebuit sa tin cont de sfatul talibanului mai demult si sa o vizitez de atunci! mie imi place de ea, chiar am terminat o conversatie cu ea si am cazut de comun acord pe niste chestii! o voi vizita pe viitor... insa nu stiu cand exact, ramane de vazut! fata este ce trebuie, din multe puncte de vedere, cred ca daca faceam si altceva era tot 10 din partea mea!

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, nicieu a spus:

mai, nu o judeca pe Ema pentru ceea ce mi-a facut mie! asta a fost valabil doar pentru mine, tocmai pentru ca la inceputul sosirii ei pe forum, eu am contestat-o necunoscandu-o! ea este ceva diferit, intradevar pentru mine a fost ceva diferit! ar fi trebuit sa tin cont de sfatul talibanului mai demult si sa o vizitez de atunci! mie imi place de ea, chiar am terminat o conversatie cu ea si am cazut de comun acord pe niste chestii! o voi vizita pe viitor... insa nu stiu cand exact, ramane de vazut! fata ese ce trebuie, din multe puncte de vedere, cred ca daca faceam si altceva era tot 10 din partea mea!

Deci nu era doar marketing cum spuneai la inceput! Vezi cum ne acuzai tu degeaba😁 si noi eram sinceri in declaratii😆

• Like 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Vizitator nicieu
Postat

ooh da, ce am uitat sa bag in poveste/recenzie!

GFE- maxim frate! chiar daca s-a razbunat, dar asa razbunare cum imi place mie, cu limba in gura, cu tor rujul ei pe fata mea... este de top, parerea mea! EMA e de TOP! 

Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, carpe_diem a spus:

Deci nu era doar marketing cum spuneai la inceput! Vezi cum ne acuzai tu degeaba😁 si noi eram sinceri in declaratii😆

dar nu te-am acuzat pe tine... am acuzat-o pe ea!  :D eu nu am zis nimic de userii care fac recenzii! am spus doar de ea! oricum si voua va placea sa bagati putin batul prin gard! sau cel putin tie! :))

• Oras:Constanta, Romania
Postat

Gata frumoșii mei s-au spălat păcatele. Liniște și pace 😅❤ 

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, Ema19 a spus:

Gata frumoșii mei s-au spălat păcatele. Liniște și pace 😅❤ 

inca am ramas la nivelul de iubire platonica! dar cand se va transforma in iubire carnala! :D ❤️😈

Vizitator nicieu
Postat

@Ema19 tine cont ca azi ar fi trebuit sa ne ardem exact in pozitia in care te-ai aruncat in bratele mele la final! asta era nebunia mea! 

Postat
Acum 27 minute, nicieu a spus:

@Ema19 tine cont ca azi ar fi trebuit sa ne ardem exact in pozitia in care te-ai aruncat in bratele mele la final! asta era nebunia mea! 

Se rezolva, mi-am făcut eu nebunia, e rândul tău ❤

Vizitator nicieu
Postat
Acum 12 ore, Ema19 a spus:

Se rezolva, mi-am făcut eu nebunia, e rândul tău ❤

o sa facem noi nebunii, pai nu facem?! pana atunci, vreau vesti bune! 

Postat
Acum 1 oră, nicieu a spus:

o sa facem noi nebunii, pai nu facem?! pana atunci, vreau vesti bune! 

Maine vesti bune 😅 eu când am spus ca sunt zăpăcita 🥺

Vizitator nicieu
Postat
Acum 22 ore, carpe_diem a spus:

Sa-i pregatesti si o cafea/ceai! Dupa, vedeti voi!😁

nemerniculeee ce esti! :D daca eram putin mai atent la detalii, imi dadeam seama! ca eu trebuia sa beau doar ceva si sa ies pe usa, dar lucrurile au luat o intorsatura spontana! ai stiut mereu ca trebuia sa mi se intample ceva! fi-ti-ar capul ala sa-ti fie!🤣

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 23 ore, Ema19 a spus:

Iar, pentru cei speriați de toată situația atașez și astea, făcute astăzi 😘

20210419_141639.jpg

Model nou de interfon care arata etajul unde este liftul ?

• Haha 3
Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, haloowen a spus:

Model nou de interfon care arata etajul unde este liftul ?

sunt testele de sarcina negative amandoua :D 😂

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, nicieu a spus:

sunt testele de sarcina negative amandoua :D 😂

:)))))

-  cu - dă +. A pus doua ca sa fie doua liniute 

Emmamiiiiii😁19

• Haha 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, haloowen a spus:

Emmamiiiiii😁19

eu nu mai comentez, ca dupa iar se supara pe mine si iar plec nefutut de la ea! :D

Postat
Acum 12 minute, haloowen a spus:

Emmamiiiiii😁19

Daaaa chiar ma gândeam ca ai fost cam inactiv 🤣 îți duceam dorul🥰

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

Normal. Unul e al ei și unul al meu. 🤣🤣🤣🤣

deci esti negativ si matale! bun asa! oricum, ce iti trebuie copii la vremea asta! :D

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

cred ca-ti trebuie doua ore la Ema .....in prima doar sa vorbesti .

daca in timpul asta Ema nu adoarme ....poate in a doua rezolvi problema .

Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, gica 1955 a spus:

sa stii ca nu am vorbit foarte mult, mai mult m-a tras ea de limba si o poate confirma! nu fi rau nea Gica! :D

Postat
Acum 24 minute, gica 1955 a spus:

Știi ca pe mine ma mănâncă limbuta la vorba😅

• Like 1
Vizitator nicieu
Postat

astazi a avut loc mansa a doua din meciul Ema-futac, care s-a desfasurat la gazda acasa!

vremea a fost ploioasa astazi, insa terenul s-a prezentat destul de bine!

in prima repriza, oaspetele a intrat in camera, a sarutat-o pe gazda si apoi o scurta dezinfectare la baie, dupa care s-a asezat putin langa gazda, tragandu-si sufletul ca a luat-o pe scari... in acest timp gazda fuma o tigara si ii mai dadea cate un pupic!

dupa incalzirea cu tigara, oaspetele a tras gazda deasupra lui, luandu-o intr-o serie de mangaieri si tandreturi combinate cu saruturi pe gat buze si piept, totul finalizandu-se cu desfacerea sutienului si inlaturarea lui cu halatelul pe ea!

mai departe, Ema  a fugit dupa inca o serie de saruturi si a luat aceeasi pozitie ce o luase cu o zi un urma, dar nu am vrut sa o las asa si am luat-o tot deasupra, unde m-a inebunit cu miscarie ei si apoi a trecut la actiune cu O/N, bun de tot cu priviri si atentii! la un prin minutul 34 al primei reprize o rog sa imi puna prezervativul si tot in pozitia misionar se infige destul de bine in mine si incepem contre cu ea deasupra... mai apoi, propunandu-mi sa i-o dau din picioare, cum era infipta o ridic in brate si ea tinandu-se cu o mana de gatul meu, iar eu de soldurile ei si de spate, pompez pana la finalizare! prima repriza se incheie la egalitate.

in pauza am mers si am facut dus impreuna, apoi am schimbat o groaza de saruturi dar si impresii, cand imi zice ca nu m-am razbunat cum trebuie si imi da o idee oarecum buna! 

incepe repriza a doua unde o pun in genunchi si incepe iar un oral care imi trezeste omuletul si de data asta cu batai peste gurita si obraji, ii desprind parul si o trag usor de par, cu deep si priviri! ii spun sa isi puna din nou ochelarii si o intind in pat, unde se mai joaca cu ouale mele puti apoi o mai suge ceve timp, dupa care preiau stafeta si finalizez pe fata ei si pe ochelari, iar apoi din nou la baie sa dam jos murdaria de pe ochelari si de pe ochi :D cateva palmute la funduletul ala micut, dar apetisant si gata!

meciul a intrat in prelurgiri cand i-am mai oferit o repriza de orgasm a la futac cu limba ce a facut-o sa se termine din nou!

razbunarea mea a fost insa cand i-am aratat ca stiu sa fac masaj si nu i-am facut, cu promisiunea ca ii voi face data viitoare, plus cateva felii de placinte de dovleac, facute de mine!

meciul s-a incheiat la egalitate zic eu!

notele:

locatia- 10

Ema- 10+, skinny si frumoasa si lipicioasa, o urasc deja :D ❤️

O/N- 10 cu finalizare faciala+ ochelari

N/P- 10, este si salbatica si suava

FK- 20 

GFE-20

halat- 300

de revenit- da 

de recomndat- DA... ESTE DE TOP @pisicuts, fa ceva, fata este calitate superioara, daca nici ea nu merita la top, atunci il poti sterge! da-o in ma-sa de treaba!

sa traiti bine!

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, nicieu a spus:

astazi a avut loc mansa a doua din meciul Ema-futac, care s-a desfasurat la gazda acasa!

vremea a fost ploioasa astazi, insa terenul s-a prezentat destul de bine!

in prima repriza, oaspetele a intrat in camera, a sarutat-o pe gazda si apoi o scurta dezinfectare la baie, dupa care s-a asezat putin langa gazda, tragandu-si sufletul ca a luat-o pe scari... in acest timp gazda fuma o tigara si ii mai dadea cate un pupic!

dupa incalzirea cu tigara, oaspetele a tras gazda deasupra lui, luandu-o intr-o serie de mangaieri si tandreturi combinate cu saruturi pe gat buze si piept, totul finalizandu-se cu desfacerea sutienului si inlaturarea lui cu halatelul pe ea!

mai departe, Ema  a fugit dupa inca o serie de saruturi si a luat aceeasi pozitie ce o luase cu o zi un urma, dar nu am vrut sa o las asa si am luat-o tot deasupra, unde m-a inebunit cu miscarie ei si apoi a trecut la actiune cu O/N, bun de tot cu priviri si atentii! la un prin minutul 34 al primei reprize o rog sa imi puna prezervativul si tot in pozitia misionar se infige destul de bine in mine si incepem contre cu ea deasupra... mai apoi, propunandu-mi sa i-o dau din picioare, cum era infipta o ridic in brate si ea tinandu-se cu o mana de gatul meu, iar eu de soldurile ei si de spate, pompez pana la finalizare! prima repriza se incheie la egalitate.

in pauza am mers si am facut dus impreuna, apoi am schimbat o groaza de saruturi dar si impresii, cand imi zice ca nu m-am razbunat cum trebuie si imi da o idee oarecum buna! 

incepe repriza a doua unde o pun in genunchi si incepe iar un oral care imi trezeste omuletul si de data asta cu batai peste gurita si obraji, ii desprind parul si o trag usor de par, cu deep si priviri! ii spun sa isi puna din nou ochelarii si o intind in pat, unde se mai joaca cu ouale mele puti apoi o mai suge ceve timp, dupa care preiau stafeta si finalizez pe fata ei si pe ochelari, iar apoi din nou la baie sa dam jos murdaria de pe ochelari si de pe ochi :D cateva palmute la funduletul ala micut, dar apetisant si gata!

meciul a intrat in prelurgiri cand i-am mai oferit o repriza de orgasm a la futac cu limba ce a facut-o sa se termine din nou!

razbunarea mea a fost insa cand i-am aratat ca stiu sa fac masaj si nu i-am facut, cu promisiunea ca ii voi face data viitoare, plus cateva felii de placinte de dovleac, facute de mine!

meciul s-a incheiat la egalitate zic eu!

notele:

locatia- 10

Ema- 10+, skinny si frumoasa si lipicioasa, o urasc deja :D ❤️

O/N- 10 cu finalizare faciala+ ochelari

N/P- 10, este si salbatica si suava

FK- 20 

GFE-20

halat- 300

de revenit- da 

de recomndat- DA... ESTE DE TOP @pisicuts, fa ceva, fata este calitate superioara, daca nici ea nu merita la top, atunci il poti sterge! da-o in ma-sa de treaba!

sa traiti bine!

Imi place ca esti ambitios😁🤣🤣! Din seria " futacul se intoarce" 

👏👏👏

• Haha 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...