Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 42 minute, talibanu a spus: Eventual cu o roba dinaia cum poarta calugaritele Nu ma supăra că am impresia ca tu imi vei fi fotograf 🤣
benzema09 Reputație: 4086 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Ianuarie 23, 2021 La câte valuri ai făcut, îmi e mila de tine dacă nu ești bună de pl 😂😂 1 1
johndoe23 Reputație: 196 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 23, 2021 3 pagini doar valuri, fain 2
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2021 Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 5 minute, johndoe23 a spus: 3 pagini doar valuri, fain dar si cand o veni tsunami-ul, sa vedeti atunci pagube!
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 23, 2021 1 oră în urmă, benzema09 a spus: La câte valuri ai făcut, îmi e mila de tine dacă nu ești bună de pl 😂😂 Ar fi păcat nu? sau sa veniți sa găsiți o grasa urata 😁🤣
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Ianuarie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Ianuarie 23, 2021 Pai ziceai ca ai 50 kg! Grasa nu cred ca esti...acum sper sa nu fii nici urata😁. Asteptam start-ul! Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 2 ore, carpe_diem a spus: Pai ziceai ca ai 50 kg! Grasa nu cred ca esti...acum sper sa nu fii nici urata😁. Asteptam start-ul! Of m-ai prins, esti atent la detalii😁 maine revin cu tot ce trebuie. 1
83334475 Reputație: 110 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2021 Eu cred ca , pozele ar trebui facute ne blurate pentru ca si cei care te ar recunoaste ar veni cu mare drag sa ti ‘“devoreze” trupul...altfel neavand curaj sa ti faca propuneri indecente😀😀
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 4 ore, 83334475 a spus: Eu cred ca , pozele ar trebui facute ne blurate pentru ca si cei care te ar recunoaste ar veni cu mare drag sa ti ‘“devoreze” trupul...altfel neavand curaj sa ti faca propuneri indecente😀😀 Da, este exact tot ce-mi doresc 🥺 1 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 13 ore, Ema19 a spus: Ar fi păcat nu? sau sa veniți sa găsiți o grasa urata 😁🤣 Hai bagă odată pozele și tariful să știu cum îmi fac programul maine😄. Urâtă, frumoasă, grasă, slabă, țâțe să ai😂 1 1
georgei Reputație: 33 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2021 E primul follow pe care il dau pe forumul asta ca aparent nu pot sa dau mesaje private (inainte puteam) sper sa te prind maine la telefon sa imi fac o programare la tine 😁 mi.ai starnit curiozitatea. In ce zona o sa activezi?
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 1 oră, benzema09 a spus: Hai bagă odată pozele și tariful să știu cum îmi fac programul maine😄. Urâtă, frumoasă, grasă, slabă, țâțe să ai😂 Tate nu am sa stii🥺 dar mi-a zis mie un om înțelept ca atunci când deschid gura uita ca e pasionat de tate 🤣 Acum 57 minute, georgei a spus: E primul follow pe care il dau pe forumul asta ca aparent nu pot sa dau mesaje private (inainte puteam) sper sa te prind maine la telefon sa imi fac o programare la tine 😁 mi.ai starnit curiozitatea. In ce zona o sa activezi? O sa activez intr-un apartament bine cunoscut în mamaia 😁 2 1
georgei Reputație: 33 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2021 Just now, Ema19 said: O sa activez intr-un apartament bine cunoscut în mamaia 😁 M.am ferit sa ajung prin zona aia, ma rezumam la cele din oras mai mult, din cauza concentratiei mari de solzi pe m patrat din mamaia 😁 dar cred ca pt tine as face o exceptie. Daca ai lasa un numar de telefon sa incepi programarile de acum ar fi superb. Sau poate ai timp si in seara asta avand in vedere ca e urat afara si vremea e numai buna de numarat bani si facut sex 😉
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Ianuarie 24, 2021 In mamaia, navodari, eforie, mangalia...pune odata nr ala sa facem programari😁. Sau asta e preludiul? Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
skippy7419 Reputație: 96 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 24, 2021 17 hours ago, Ema19 said: Buba este ca nu pot cu bustiera.. eventual ceva cu mâneci 😁 si cu spatele plin, si cu un picior acoperit 😡🤣 Incearca cu o burka, o sa te adresezi segmentului " de nisa"..., daca mai ai nevoie de "publicitate" aditionala. Desi cu "promovarea" pe care ti-ai facut-o nu cred ca mai e cazul. Felicitari "managerului"...:))
Vizitator 00_fierbinti Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2021 Postat Ianuarie 24, 2021 lasati ba fata sa-si arate valoarea :)) ca este ea ca e managerul ca e iubi , ma doare in pula eu vreau sa o fut atat de bine incat sa ma pomeneasca si managerului ei , oricum se prevede ceva frumos in legatura cu ea o simt pe aria pulii
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Ianuarie 24, 2021 fara poze ,fara lista de servicii ,fara un numar de telefon ar fi culmea sa aveti surpriza cand va duceti ca de fapt EMA este EMANUEL.....sa vezi atunci cum numarati la pasi pe vremea asta ploioasa ....lasati si bani lasati si o parte din haine numai sa scapati de EMA . 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2021 Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 52 minute, Ema19 a spus: Tate nu am sa stii🥺 dar mi-a zis mie un om înțelept ca atunci când deschid gura uita ca e pasionat de tate 🤣 daca nu a zis talibanul asta, ma arunc in Marea Neagra! el e mort tare dupa tate! si cum tu le mai spui si guru... guru=intelept=talibanu
talibanu Reputație: 9697 Postat Ianuarie 24, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 2 ore, futac_cta a spus: daca nu a zis talibanul asta, ma arunc in Marea Neagra! el e mort tare dupa tate! si cum tu le mai spui si guru... guru=intelept=talibanu Legat de tzatze, da...eu am facut acea afirmatie. Legat de guru..este un baiat care a futut jumate de forum si avea un stil mai dur de a face recenzii dar s-a retras dupa valul de banari bineinteles ca e la curent cu ce se intampla pe forum si a ajuns si el la un momentdat la aceasta dameza. 2 1
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 4 ore, gica 1955 a spus: fara poze ,fara lista de servicii ,fara un numar de telefon ar fi culmea sa aveti surpriza cand va duceti ca de fapt EMA este EMANUEL.....sa vezi atunci cum numarati la pasi pe vremea asta ploioasa ....lasati si bani lasati si o parte din haine numai sa scapati de EMA . Haha 🤣 ar fi ceva. Nu m-am ocupat, nu am vrut sa aud de cuc câteva zile 😁 imediat vine numărul iar de mâine sunt a voastră toata (tot🤣) plănuite sunt 4-5 zile de munca în oras, acum ce se va întâmpla exact vom vedea
83334475 Reputație: 110 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 24, 2021 Parca stam la usa unui supermarket ce urmeaza sa se deschida.....maine😀 Poate primi 100 primesc cva.....o tigaie? O maslina?😀
Valjean Reputație: 412 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Ianuarie 24, 2021 Tot e bine ca nu a dat startul(telefonul) mai devreme .Se putea incarca lista de asteptare ptr toate cele 4-5 zile.
talibanu Reputație: 9697 Postat Ianuarie 24, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 24, 2021 Opaa )) avem pm :))
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 2 minute, talibanu a spus: Opaa )) avem pm :)) Avem, dar nu prea raspundem😆 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 24, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 42 minute, carpe_diem a spus: Avem, dar nu prea raspundem😆 Doar ce am ajuns acasă 🤣 se postează și numărul în curând 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum