Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, carpe_diem a spus:

Gata, a inceput cu artileria grea? O da in masaje? Cine se mai ridica acum la nivelul lui? Prajituri nu stiu sa fac, masaje nici atat🤣🤣🤣 Noi l-am sarbatorit pe Gheorghe si futacul si-a facut de cap!🤣

Puteti sa ma judecati cat vreti sau cum vreti! Eu nu pot sa fiu un tiran, indiferent ca platesc o suma de bani! Nu acuz pe nimeni, dar eu stiu ca atunci cand merg vreau si fata sa se simta bine! Poate gresesc, dar asta sunt, nu am ce sa fac! De exemplu azi nu am fost in apele mele, dar nu trebuie sa dau prea multe explicatii fata de nimeni! Fiecare face cum crede!

Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, g2br13l a spus:

Daca vine și maine, e clar ca următorul voiaj e de un an. 🤣🤣🤣

Ce sa mai, v-ati pus pe mine acum cu caterinca si cu glumele! Aia e! O accept si pe asta!

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 2 minute, Ema19 a spus:

Cică nu mai vine sa prindă o săptămână de post 😅

Post negru...fara comentarii pe nici un topic🤣🤣🤣. Doar sa citeasca🤣

• Haha 2

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

• Oras:Constanta, Romania
Postat
Chiar acum, nicieu a spus:

Puteti sa ma judecati cat vreti sau cum vreti! Eu nu pot sa fiu un tiran, indiferent ca platesc o suma de bani! Nu acuz pe nimeni, dar eu stiu ca atunci cand merg vreau si fata sa se simta bine! Poate gresesc, dar asta sunt, nu am ce sa fac! De exemplu azi nu am fost in apele mele, dar nu trebuie sa dau prea multe explicatii fata de nimeni! Fiecare face cum crede!

Nu se pune problema de asa ceva, toți care mi-au trecut pragul au fost niște drăguți, fără exagerare, sunt o norocoasa probabil ❤

• Oras:Malul mării
  • Oras:Malul mării
Postat

Ema, nu prea dau de tine, pesemne ca nu prea ne lovim cum trebuie, unde trebuie. 😄

Postat
4 minutes ago, nicieu said:

Bah, dar m-ai spart cu judecata asta. Nimeni nu te-a judecat și nici nu te judeca, încă., 🤣 Cel puțin șefu nu mi-a zis nimic de tine. 🤣🤣🤣

Acum nici tu nu fi prea țepos pe aici, ca își termina asta iaurtul și nu se știe după aia. 🤣🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, Ema19 a spus:

Nu se pune problema de asa ceva, toți care mi-au trecut pragul au fost niște drăguți, fără exagerare, sunt o norocoasa probabil ❤

Nu stiu, eu vorbesc in numele meu! Indiferent unde am fost, am lasat loc de buna ziua si am fost cat am putut de simtit si m-am luat dupa principiile mele!

Postat
Acum 2 minute, zurly a spus:

Ema, nu prea dau de tine, pesemne ca nu prea ne lovim cum trebuie, unde trebuie. 😄

Lasă-mi un mesaj maine pe whatsapp te rog menționând ora pana la care poți fi deranjat ❤

• Inimioara 1
Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

Bah, dar m-ai spart cu judecata asta. Nimeni nu te-a judecat și nici nu te judeca, încă., 🤣 Cel puțin șefu nu mi-a zis nimic de tine. 🤣🤣🤣

Pai m-ati luat pe sus, ca nu stiu ce, ca am zis ca Ema e nu stiu cum si asa mai departe! Sunt si eu un om cu calitati si defecte!

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, nicieu a spus:

Nu stiu, eu vorbesc in numele meu! Indiferent unde am fost, am lasat loc de buna ziua si am fost cat am putut de simtit si m-am luat dupa principiile mele!

Dupa 12 noaptea nu mai tii la gluma🤣. Imi pun decat eu un pahar, tie iti dau apa 😁

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, carpe_diem a spus:

Dupa 12 noaptea nu mai tii la gluma🤣. Imi pun decat eu un pahar, tie iti dau apa 😁

Ce te face sa crezi ca nu beau ceva la ora asta?! 🤣🤣🤣🤣 vezi de asta am zis ca glumele mele nu le prindeti nici unul, dar vreti ca doar eu sa le prind pe ale voastre 😅

Postat
3 minutes ago, nicieu said:

Pai m-ati luat pe sus, ca nu stiu ce, ca am zis ca Ema e nu stiu cum si asa mai departe! Sunt si eu un om cu calitati si defecte!

Toată lumea a glumit pe aici, tu ești singurul care o ia în serios. Vezi ca șeful e la ultimul iaurt. 🤣😁

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

Toată lumea a glumit pe aici, tu ești singurul care o ia în serios. Vezi ca șeful e la ultimul iaurt. 🤣😁

Eu nu stiu cine e sefu, adica poate cred despre cine vorbesti! Eh, lasa ca plec eu si gata cu postarile, ca nu ma menajati deloc! Doar ma certati, chiar si in gluma! 🤣

Postat

Ia gata toți iubitii mei la culcare 🤣 @g2br13lnu se încadrează, ca e neserios 😅

• Haha 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 4 minute, g2br13l a spus:

M-ai luat cu iaurt la 1 dimineata, si in stare de ebrietate, chiar nu mai inteleg nimic!

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, Ema19 a spus:

Tu du-te si fa dragoste! 🤣

Postat

Tu du-te si fa dragoste! 🤣

Singurica cuc asa? 😅 doar jucăria ce ma mai alină nopțile 

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, Ema19 a spus:

Singurica cuc asa? 😅 doar jucăria ce ma mai alină nopțile 

Daca n-ai vrut sa dorm la tine! 😅🤣 se rezolva treaba! Eu si acum vin daca vrei ❤

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Ema19 a spus:

Dar din toti iubitii tai recunoaste, cine e cel mai tare? Futacul, spune futacul...te roooog eu🤣🤣🤣

• Haha 3

Postat

Daca n-ai vrut sa dorm la tine! 😅🤣 se rezolva treaba! Eu si acum vin daca vrei ❤

Daca ma vede cineva la ora asta, cu prosopul pe cap și masca pe fata, s-a încheiat cariera mea de curva 🤣

• Haha 6
Vizitator nicieu
Postat

Dar din toti iubitii tai recunoaste, cine e cel mai tare? Futacul, spune futacul...te roooog eu🤣🤣🤣

Razi tu razi, dar eu am lipiciul meu! Il am pe vino-incoa! 🤣

Postat

Nu fac discriminari, dar cred ca știți ca mie îmi place sa infulec, asa ca în varf e băiatul cu prăjiturile 😅

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, Ema19 a spus:

Daca ma vede cineva la ora asta, cu prosopul pe cap și masca pe fata, s-a încheiat cariera mea de curva 🤣

Ai sa razi! Dar prefer naturaletea! Eu te-am vazut si fara glet pe fata! Asa ca nu imi pasa aspectul asta contrafacut!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...