Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

Postat
1 hour ago, gica 1955 said:

vine Craciunul deja ?

Am deja doua globuri.

Locuri libere probabil abia peste 2 saptamani. 😂

• pisicuts a schimbat titlul în Ema 0732872726
  • Oras:Constanta, Romania
Postat

Dragii mei noul meu numar este +40 (732) 872 726, va rog in momentul in care imi scrieti pentru o programare sa specificati perioada de timp in care puteti fi deranjati inapoi pentru ca altfel eu daca va trece jumatate de ora de cand primesc mesajul pana in momentul in care ma pot ocupa de el nu imi permit sa va mai raspund.

Serviciile mele raman aceleasi, dupa cum bine stiti totul depinde doar de voi. Pentru mine igiena este foarte importanta iar daca aceasta nu lasa de dorit sunt deschisa la propunerile voastre. Nu percep taxe extra pentru nimic. Imi doresc ca fiecare dintre voi sa iasa pe usa incantat si cu o energie pozitiva iar pentru asta am nevoie si de ajutorul vostru. Nu vreau intalniri esuate iar daca vreodata oricare dintre voi are indoieli in ce priveste intalnirea fara nici o suparare prefer sa nu mai aiba loc. 

Noul cadou este de 200f/400h, eu incerc sa imi las suficient timp intre porgramari incat sa nu decalez si sa nu grabesc pe nimeni vreodata, dar pentru a evita astfel de situatii pe cat se poate as vrea sa precizati in mesaj timpul pe care vreti sa il petreceti cu mine. 

Locatia este putin mai departe de cea de anul trecut, prefer sa nu o fac publica aici si rog ca pe viitor in recenzii sa se omita acest detaliu. 😘

Va astept cu drag incepand de maine dimineata de la 9 ❤️

• Like 1
Postat

Mai vreau sa mentionez ca nu lucrez pe criteriul “primul venit, primul servit”, doar in baza programarilor facute cel putin cu o zi inainte si confirmate in ziua intalnirii. Doar in cazul in care ceva se anuleaza, daca nu incurc restul programarilor voi umple acele goluri in ziua in curs❤️ 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Meeama, asa departe ca iti e rusine sa zici unde?🤣🤣

Postat
Chiar acum, talibanu a spus:

Meeama, asa departe ca iti e rusine sa zici unde?🤣🤣

Se ajunge cu trenul in 2 zile lucratoare😂😂

• Haha 3
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
2 hours ago, Ema19 said:

Dragii mei noul meu numar este +40 (732) 872 726, va rog in momentul in care imi scrieti pentru o programare sa specificati perioada de timp in care puteti fi deranjati inapoi pentru ca altfel eu daca va trece jumatate de ora de cand primesc mesajul pana in momentul in care ma pot ocupa de el nu imi permit sa va mai raspund.

Serviciile mele raman aceleasi, dupa cum bine stiti totul depinde doar de voi. Pentru mine igiena este foarte importanta iar daca aceasta nu lasa de dorit sunt deschisa la propunerile voastre. Nu percep taxe extra pentru nimic. Imi doresc ca fiecare dintre voi sa iasa pe usa incantat si cu o energie pozitiva iar pentru asta am nevoie si de ajutorul vostru. Nu vreau intalniri esuate iar daca vreodata oricare dintre voi are indoieli in ce priveste intalnirea fara nici o suparare prefer sa nu mai aiba loc. 

Noul cadou este de 200f/400h, eu incerc sa imi las suficient timp intre porgramari incat sa nu decalez si sa nu grabesc pe nimeni vreodata, dar pentru a evita astfel de situatii pe cat se poate as vrea sa precizati in mesaj timpul pe care vreti sa il petreceti cu mine. 

Locatia este putin mai departe de cea de anul trecut, prefer sa nu o fac publica aici si rog ca pe viitor in recenzii sa se omita acest detaliu. 😘

Va astept cu drag incepand de maine dimineata de la 9 ❤️

Bine ai revenit. Cu niște poze ne poți încânta? A trecut ceva timp de la ultima ta postare 

Postat
Acum 1 minut, Milsugio a spus:

Bine ai revenit. Cu niște poze ne poți încânta? A trecut ceva timp de la ultima ta postare 

Bine v-am regasit frumosii mei ❤️ Din fericire nu s-au schimbat prea multe, pozele in continuare reflecta realitatea, nu s-a schimbat mai nimic dar voi incerca sa fac altele zilele viitoare😘 

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 1 oră, Ema19 a spus:

Bine v-am regasit frumosii mei ❤️ Din fericire nu s-au schimbat prea multe, pozele in continuare reflecta realitatea, nu s-a schimbat mai nimic dar voi incerca sa fac altele zilele viitoare😘 

Daca vine maine "al nostru", sa pui poze si cu prajiturile primite ca sa stiu daca urgentez programarea la tine! 😁

Postat
Chiar acum, haloowen a spus:

Daca vine maine "al nostru", sa pui poze si cu prajiturile primite ca sa stiu daca urgentez programarea la tine! 😁

Iar esti pe interes 😂

• Haha 1
Postat
Acum 25 minute, colericul a spus:

Nu știu de ce vă schimbați numărul de telefon dar dacă tot o faceți, citați-l pe pisicuts (cu @ în față) și RUGAȚI-L să vă schimbe numărul de telefon în titlu. Să nu uitați să îi mulțumiți după aceea.

Puteam să trimit PM dar am preferat să scriu căci va citi și "concurența" și va ști ce are de făcut într-o situație similară... sau o va sfătui atunci vreau  forumist ce va ține minte postarea. 

Numarul meu de telefon a fost inactiv foarte mult timp si astazi nu a mai mers incarcat, nu am stiut, multumesc frumos pentru ajutor❤️

Postat
1 oră în urmă, Ema19 a spus:

Numarul meu de telefon a fost inactiv foarte mult timp si astazi nu a mai mers incarcat, nu am stiut, multumesc frumos pentru ajutor❤️

Ema vezi ca ti a schimbaf pisicutz nr in titlu..sa nu uiti sa faci ce a zis colericul..sa ii multumesti😉😉😉

Postat
Acum 59 minute, 83334475 a spus:

Emaa, locatia este cea pe care ai ales o inainte de plecare?

Nu, locatia este intr-o zona linistita putin mai departe de oras❤️

Postat

Buna dimineata💕 s-a eliberat ora 10:00

• Oras:HomePage
Postat

Oooo. Buna dimineata. Da ce veste minunata. Prajiturile sunt pregatite sa stii. Cam cat stai pe la noi? 😁

Postat
1 oră în urmă, dragoionu a spus:

Oooo. Buna dimineata. Da ce veste minunata. Prajiturile sunt pregatite sa stii. Cam cat stai pe la noi? 😁

Buna dimineataa, trebuie sa le ascund ca atenteaza baietii la ele 😂 de data asta sper sa raman de tot❤️

• Haha 1
Postat
Acum 27 minute, marinar24 a spus:

Hello. Când te prind libera astăzi? 

Frumosii mei din pacate nu mai am nimic liber pana vineri dar in caz de anulari eu voi anunta aici ca sa fie corect pentru toata lumea❤️ Tin sa va spun ca apreciez oamenii care isi rup 2 minute din timpul lor sa ma anunte ca nu mai ajung din timp pentru ca in asa fel eu pot umple golul ori sa-mi gestionez frumos pauza. Va pup si sa ramaneti tot asa😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, Ema19 a spus:

Buna dimineataa, trebuie sa le ascund ca atenteaza baietii la ele 😂 de data asta sper sa raman de tot❤️

Ohooo ce bine are ar fi. Asa da ❤️

• Inimioara 1
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 5 minute, Ema19 a spus:

Frumosii mei din pacate nu mai am nimic liber pana vineri dar in caz de anulari eu voi anunta aici ca sa fie corect pentru toata lumea❤️ Tin sa va spun ca apreciez oamenii care isi rup 2 minute din timpul lor sa ma anunte ca nu mai ajung din timp pentru ca in asa fel eu pot umple golul ori sa-mi gestionez frumos pauza. Va pup si sa ramaneti tot asa😘

...si noi iti multumim ca ai revenit si-ti urez o saptamana epuizanta .

poate cu putin noroc ne revedem in saptamana a 2-a . momentan coada e prea mare ,se vede de la sensul giratoriu .

• Haha 1
  • Inimioara 1

Postat
22 minutes ago, Ema19 said:

Mersi fain de răspuns, nu ne sincronizam din păcate. Te pup, o zi faină. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...