Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 2 minute, Ema19 a spus: Repet, lasa constantenii ca sunt ai mei, te invit pe topicele de la Bucuresti si Targoviste, sau si acolo am blat?🥲 chestia este ca in fiecare oras se gasesc dinastia care mai deschid si ei mana pentru o recenzie doua pozitive. si alegrie pe topic
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: chestia este ca in fiecare oras se gasesc dinastia care mai deschid si ei mana pentru o recenzie doua pozitive. si alegrie pe topic Sa stii ca eu si unde am activat in tarile calde aveam topic pe un forum, daca nu erau pozele de acolo atat de dezvaluitoare iti dadeam sa vezi ca eu ma confrunt cu asa ceva inca de la majorat. A, stai, ca si in strainatate se fac blaturi.. iarta-ma, te rog.
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, Ema19 a spus: Sa stii ca eu si unde am activat in tarile calde aveam topic pe un forum, daca nu erau pozele de acolo atat de dezvaluitoare iti dadeam sa vezi ca eu ma confrunt cu asa ceva inca de la majorat. A, stai, ca si in strainatate se fac blaturi.. iarta-ma, te rog. coruptia si finte dinastea nu au fost inascute in romania am crescut si am trait 25 de ani in austria
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 2 minute, Ema19 a spus: Sa stii ca eu si unde am activat in tarile calde aveam topic pe un forum, daca nu erau pozele de acolo atat de dezvaluitoare iti dadeam sa vezi ca eu ma confrunt cu asa ceva inca de la majorat. A, stai, ca si in strainatate se fac blaturi.. iarta-ma, te rog. si daca te referi cu tarile calde la italieni, francezi sau spanioli sa sti ca aia sunt hamesiti de pizda la aia chiar ca nimic nu este real din ce vorbesc sau scriu, aia au rosi sclofecite in capatana
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, scarlxxrd a spus: coruptia si finte dinastea nu au fost inascute in romania am crescut si am trait 25 de ani in austria Se vede, dupa modul in care gandesti. La povesti cu baietii mei chiar zilele astea le-am spus ca eu nu as putea trai intr-o tara nordica pentru ca imi displac oamenii. Exact ca tine, robotei, stricti pe niste lucruri minore in proportie cu ce placere poate femeia din fata ta sa ofere. Acum se explica de ce nu am fost pe aceeasi lungime de unda.
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: si daca te referi cu tarile calde la italieni, francezi sau spanioli sa sti ca aia sunt hamesiti de pizda la aia chiar ca nimic nu este real din ce vorbesc sau scriu, aia au rosi sclofecite in capatana Nu ma refer la nici una din tarile mentionate mai sus, toata lumea care m-a vizitat stie despre ce tara vorbesc.. calda cu adevarat, din toate punctele de vedere. Oameni frumosi, vorbareti, iubitori, eu conversatia asta o am mereu, din nostalgie 😝
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, Ema19 a spus: Se vede, dupa modul in care gandesti. La povesti cu baietii mei chiar zilele astea le-am spus ca eu nu as putea trai intr-o tara nordica pentru ca imi displac oamenii. Exact ca tine, robotei, stricti pe niste lucruri minore in proportie cu ce placere poate femeia din fata ta sa ofere. Acum se explica de ce nu am fost pe aceeasi lungime de unda. ce lungime de unda ca m-am intors si am plecat, ca te au facut astia din ema (fetita care este destul de normala) mare zana si asa te ai si comportat de m-ai amanat de doua ori si am asteptat 2 saptamani sa descopar marele mister
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 minute, Ema19 a spus: Nu ma refer la nici una din tarile mentionate mai sus, toata lumea care m-a vizitat stie despre ce tara vorbesc.. calda cu adevarat, din toate punctele de vedere. Oameni frumosi, vorbareti, iubitori, eu conversatia asta o am mereu, din nostalgie 😝 cum asa ai fost in tailanda?
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: ce lungime de unda ca m-am intors si am plecat, ca te au facut astia din ema (fetita care este destul de normala) mare zana si asa te ai si comportat de m-ai amanat de doua ori si am asteptat 2 saptamani sa descopar marele mister Si asa ca o paranteza, pentru tine special imi voi cauta recenziile din Austria din 2020, daca reusesc sa le gasesc doar ca sa iti dovedesc ca asa cum sunt eu, am fost iubita peste tot in lume si inclusiv de oameni care poate nu mi-au fost cel mai usor de agreat😝 1
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, scarlxxrd a spus: cum asa ai fost in tailanda? Nu cred ca vei afla niciodata, astea sunt din gama “discutii de dupa sex”
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 4 minute, Ema19 a spus: Si asa ca o paranteza, pentru tine special imi voi cauta recenziile din Austria din 2020, daca reusesc sa le gasesc doar ca sa iti dovedesc ca asa cum sunt eu, am fost iubita peste tot in lume si inclusiv de oameni care poate nu mi-au fost cel mai usor de agreat😝 mda cum vrei eu astept, dar nu trebuie sa imi dovedesti nimic. trebuie sa le tragi doua capace sa se trezeasca in realitate plutitori tai de fani ca nu iti fac un bine prin poeziile lor. eu prefer sa ajung la o fata normala sa ies la sfarsitul intilnirii sa zic wow ce fata mistoaca nu sa ma duc cu 100000 de asteptari pe care nu mi le poti satisface, create de 2 peoti de ai tai!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 4 minute, Ema19 a spus: Nu cred ca vei afla niciodata, astea sunt din gama “discutii de dupa sex” what ever aflu usor maximal 3 pm-uri si aflu dar nu ma obosesc, am vazut toate tariile din lume (care imi erau de interes personal sau professional) nu ma impresioneaza cam nici o natie sunt bine acasa in tara mea, pachat ca sunt inca prea multi pup in curisiti si old school securisti
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: mda cum vrei eu astept, dar nu trebuie sa imi dovedesti nimic. trebuie sa le tragi doua capace sa se trezeasca in realitate plutitori tai de fani ca nu iti fac un bine prin poeziile lor. eu prefer sa ajung la o fata normala sa ies la sfarsitul intilnirii sa zic wow ce fata mistoaca nu sa ma duc cu 100000 de asteptari la care nu imi poti satisface asteptariile create de 2 peoti de ai tai! Daca asta este punctul lor de vedere sunt liberi sa il exprime, asa cum si tu ai dreptul sa iti dai cu parerea. Repet, eu fac meseria asta de cativa ani buni si stiu foarte bine ce am de facut in situatii de genul pentru ca eu daca nu eram buna in meseria asta ma lasam de mult timp, nu e nevoie sa incerci sa ma tragi tu in jos pentru ca imi stiu fortele si este greu sa incepi un conflict de genul cu o fata care este sigura pe ea si are si putin peste 2 neuroni activi. Iti pot da peste nas oricand. Singurul om care va putea castiga acest conflict cu mine este ala care va spune ca m-a futut si nu i-a placut. Iar omul asta pana acum nu exista. Tu pentru mine esti un caine care latra de dupa gard si nu ma poti atinge atata timp cat am sute de recenzii din orase, tari diferite care spun acelasi lucru.
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 4 minute, scarlxxrd a spus: what ever aflu usor maximal 3 pm-uri si aflu dar nu ma obosesc, am vazut toate tariile din lume (care imi erau de interes personal sau professional) nu ma impresioneaza cam nici o natie sunt bine acasa in tara mea, pachat ca sunt inca prea multi pup in curisiti si old school securisti Sa vezi si ce bine pupa in cur. 🤤 2
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, Ema19 a spus: Daca asta este punctul lor de vedere sunt liberi sa il exprime, asa cum si tu ai dreptul sa iti dai cu parerea. Repet, eu fac meseria asta de cativa ani buni si stiu foarte bine ce am de facut in situatii de genul pentru ca eu daca nu eram buna in meseria asta ma lasam de mult timp, nu e nevoie sa incerci sa ma tragi tu in jos pentru ca imi stiu fortele si este greu sa incepi un conflict de genul cu o fata care este sigura pe ea si are si putin peste 2 neuroni activi. Iti pot da peste nas oricand. Singurul om care va putea castiga acest conflict cu mine este ala care va spune ca m-a futut si nu i-a placut. Iar omul asta pana acum nu exista. Tu pentru mine esti un caine care latra de dupa gard si nu ma poti atinge atata timp cat am sute de recenzii din orase, tari diferite care spun acelasi lucru. ema, citeste atenta ce scriu. nu am zis ca esti urata si nu am zis ca lucrezi prost. 1. poza unde ti se vad sani este tricky arata ca si cum ai un decolteu mare. 2. astia inca nu au reusit sa scrie clar ca ai un decolteu de maximal 75B. 3. nu esti frumusete extra ordinara (nu sunt in cautare dar fara poze omul isi face oricum o imagine din descrieri). 4 daca stiam ce ma asteapta si erau mai realisti in descrieri, si tu mai serioasa cu programariile, ramaneam sigur
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: ema, citeste atenta ce scriu. nu am zis ca esti urata si nu am zis ca lucrezi prost. 1. poza unde ti se vad sani este tricky arata ca si cum ai un decolteu mare. 2. astia inca nu au reusit sa scrie clar ca ai un decolteu de maximal 75B. 3. nu esti frumusete extra ordinara (nu sunt in cautare dar fara poze omul isi face oricum o imagine din descrieri). 4 daca stiam ce ma asteapta si erau mai realisti in descrieri, si tu mai serioasa cu programariile, ramaneam sigur Dar tu descrierea mea in care mi-am specificat inaltimea, kg si faptul ca sunt suficient de draguta incat sa nu-mi pui o punga pe fata cand ma futi ai citit-o? Sau vorbeam cu peretii?😁 2
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Vezi ca ai scris in postare ca nu m-ai fute nici daca te-as plati eu. Masoara-ti te rig cuvintele si fii pe o linie de plutire daca vrei sa ramai relevant. Nu cred ca realizezi faptul ca nici eu nu stiu cat port la sutien, dar na, ei trebuia sa specifice.
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Revenind la subiect, @scarlxxrd daca mai ai ceva de adaugat te rog sa fugi pe DG. M-am hotarat sa fug pana la Bucuresti la sfarsitul saptamanii, ca sa vad daca si baietii aia ma mai lauda asa, ca voi sunteti manageri. Poate are omul dreptate si suntem noi nebuni cu totii 😅 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 8 minute, Ema19 a spus: Dar tu descrierea mea in care mi-am specificat inaltimea, kg si faptul ca sunt suficient de draguta incat sa nu-mi pui o punga pe fata cand ma futi ai citit-o? Sau vorbeam cu peretii?😁 sincer.... eu nu citesc ce scrie o fata despe persoana ei, find ca este o prosteala mare sa te orientezi dupa o auto-descriere. pentru asta sunt pe forum si nu pe publi
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: sincer.... eu nu citesc ce scrie o fata despe persoana ei, find ca este o prosteala mare sa te orientezi dupa o auto-descriere. pentru asta sunt pe forum si nu pe publi Sa fii sanatos atunci!
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, Ema19 a spus: Sa fii sanatos atunci! pai cam asta este dece crezi ca colegi nu mai dau de recenzi din partea mea? sunt satul de ale lor.
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, scarlxxrd a spus: pai cam asta este dece crezi ca colegi nu mai dau de recenzi din partea mea? sunt satul de ale lor. Te-am rugat frumos ceva, ca scrii de cateva pagini doar tu, muta-te pe DG. Nu toate suntem mincinoase in auto descriere.
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 20 minute, Ema19 a spus: Vezi ca ai scris in postare ca nu m-ai fute nici daca te-as plati eu. Masoara-ti te rig cuvintele si fii pe o linie de plutire daca vrei sa ramai relevant. Nu cred ca realizezi faptul ca nici eu nu stiu cat port la sutien, dar na, ei trebuia sa specifice. era vorba de momentul ala cand dupa 2 saptamani de asteptare. cu doua amanari ( cu o minciuna mare intre, ca sanchi ti au ridicat masina din parcare [am avut apartament in primul rand la mare 2 ani de zile cu parcare privata, si am chemat de N, ori politia sa care vehicule neautorizate de pe locul meu si nu au voie sa ridicie masini in navodari] asa ca info.... urasc cand ma minte cineva)
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Chiar acum, scarlxxrd a spus: era vorba de momentul ala cand dupa 2 saptamani de asteptare. cu doua amanari ( cu o minciuna mare intre, ca sanchi ti au ridicat masina din parcare [am avut apartament in primul rand la mare 2 ani de zile cu parcare privata, si am chemat de N, ori politia sa care vehicule neautorizate de pe locul meu si nu au voie sa ridicie masini in navodari] asa ca info.... urasc cand ma minte cineva) Asa, ca info, masina mea a fost ridicata din Constanta, nu imi racesc gura sa dau explicatii oamenilor cu probleme mintale ca tine. Cine trebuie sa stie stie foarte bine ce s-a intamplat. Ma bucur ca nu ai avut onoarea sa aflii si toata lumea care iti va vedea comentariul va rade de cat esti de frustrat, pentru ca majoritatea stiu exact de unde si de ce mi-a fost ridicata masina. 😂 nu voi continua discutia cu tine pentru ca imi este clar ca esti mult sub nivelul meu intelectual, ai reusit sa ma convingi cu brio in aceasta seara. Fugi la un psiholog ca ai mare nevoie! Noapte buna❤️
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4383 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 La 01.01.2023 la 15:44, pokemons a spus: 100% de acord Asa am patit si eu, si acelasi lucru m-am intrebat Domnisoara , ca aspect nu e nimic special, as spune ca e chiar uratica. Dar asta e o chestie subiectiva. Ca nu onoreaza programarile sau ca nu raspunde in timp util mesajelor, in contextul unei programari stabilite si confirmate, asata e de natura sa-ti scada TOTAL cheful/apetitul. Si dupa asat ,cand ajungi sa o vezi, bineinteles ca alegerea corecta e sa faci cale intoarsa. Oricum, eu mai fusesem o data anul trecut la ea, si am facut cale intoarsa, scuzandu-ma ca nu este asa cum mi-am inchipuit eu. Dar , dupa ce am vazut atata exaltare, admiratie si colegi care mai ca plangeau pe aici sa obtina o programare, m-am gandit ca poate am avut eu orbul gainilor, si am zis sa incerc din nou.... Am facut programare de Miercuri, pentru Sambata dimineata, reconfirmata, de ambele parti Vineri, eu pe la ora 20.00, ea pe la 00.30 Sambata dimineata, cu mentiunea ca ne auzim Sambata dimineata la ora 10.30 Se face 10.30, dau mesaj pe Watsupp, astept.... astept..... sun tf/whatsupp pe la 10.50 am.... si nimic Pe la 11.20 primesc mesaj si scuze, si reprogramam la ora 14.00 La 14.00 ajung la locatie , mesaj whatsupp, sun tf.... NIMIC. stau 5 min, NIMIC... Plec si la 14.09 primesc nesaj Wharsupp, scuze, etc.... Te astept! NU mai aveam chef de nimic, dar zic sa merg sa vad marea minune... Ajung, o vad, si pe fondul tuturor celor intamplate, renunt sa raman. Oricum, mi-am adus aminte de ce renuntasem si cu un an inainte... Cred ca unii colegi, pe aici ( extaziati) nu prea au vazut femei la viata lor (si aici nu e vorba doar de ea), sau ma intreb ce femei au vazut... Unii, aproape ca i-au facut statuie, si eu chiar nu inteleg de ce. Concluzie -topic umflat ( mai ales de ea-bune abilitati de comunicare). Stie cum sa bage batul prin gard sa ne faca sa ne agitam... -programari uneori nerespectate, ceea ce denota lipsa de respect fata de cei de la care isi castiga banii -aspect zic eu, modest -locatie departe, aproape de intrare in NAVODARI -Ea insasi NU e speciala si dac-ti mai fute si ziua, NU are cum sa mai fie ceva special (care se vehiculeaza ca fiind atuul ei).... asa este colegule confirm absolut, si mai si minte ca marokani in piata in italia de iti vinde piele ecologica la pretul de piele originala de designer
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum