Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Acum 7 ore, Ema19 a spus:

Nu consider ca este cazul sa dau explicatii 

Mda…eu mi-am pierdut timp cu tine și ce sa vezi și timpul meu costa bani…dacă tu nu oferi explicații atunci poate câțiva colegi o sa te evite din cauza asta. 

Link spre comentariu

Salutare la toată lumea ! Prima postare și sper să nu fie cu supărare😜. Da Ema , mie personal mi-ai cam tăiat din avânt ,chiar dacă eram curios să te cunosc acum sunt olecă reținut . Un motiv ar trebui să existe și văd că ești foarte comunicativă , cum ți-ai asumat decizia de a nu deschide ușa, așa ar trebui să existe și aici un minim motiv . ✌️

Link spre comentariu
Acum 3 ore, alexsmith7 a spus:

Mda…eu mi-am pierdut timp cu tine și ce sa vezi și timpul meu costa bani…dacă tu nu oferi explicații atunci poate câțiva colegi o sa te evite din cauza asta. 

Alex , chiar ca esti neica nimeni 

Adevarat 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, bucefal_ a spus:

Alex , chiar ca esti neica nimeni 

Adevarat 

🤣🤣🤣 nu știu cine a făcut chestia asta dar trebuie sa fiu redus mintal sa imi fac un user nou nouț și sa imi dau dreptate singur. Crede-ma ca am lucruri mai importante de făcut. 

Link spre comentariu
Reputație: 1030
  • Oras:Constanta, Romania
Acum 4 ore, alexsmith7 a spus:

Sa ma evite din cauza faptului ca imi selectez la cutit clientela? Eu as zice ca este fix opusul. Zi frumoasa sa ai!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Ca sa intelegeti, la mine nu au ce cauta cefe late, intelopi, mazgaliti, asa ca nu va mai chinuiti! Eu ma adresez DOAR DOMNILOR! Si cu asta am spus tot si rog incheierea subiectului. ❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Ema19 a spus:

Ca sa intelegeti, la mine nu au ce cauta cefe late, intelopi, mazgaliti, asa ca nu va mai chinuiti! Eu ma adresez DOAR DOMNILOR! Si cu asta am spus tot si rog incheierea subiectului. ❤️

Venisem sa te fut, nu sa te fur ca asta și faci, prestezi servicii sexuale contra cost. In fine, puteam sa nu o lungim și sa imi scrii de atunci ca nu e pot primi ca esti măzgălit și arati a nu știu ce zici tu că arat. Numa’ bine! ✌️

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Ema19 a spus:

Scuza-ma dar cum ii recunosti? Ai detector? Descoperi si prostii? Inseamna ca 2/3 din Constanta nu trec pe la tine🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 23 minute, guzel a spus:

Scuza-ma dar cum ii recunosti? Ai detector? Descoperi si prostii? Inseamna ca 2/3 din Constanta nu trec pe la tine🤣🤣

Dupa miros te cunoaste 

Miros in traducere putoarea de peste 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, alexsmith7 a spus:

Venisem sa te fut, nu sa te fur ca asta și faci, prestezi servicii sexuale contra cost. In fine, puteam sa nu o lungim și sa imi scrii de atunci ca nu e pot primi ca esti măzgălit și arati a nu știu ce zici tu că arat. Numa’ bine! ✌️

Prestez doar cui vreau eu si nu ma obliga nimeni si nimic sa primesc oameni cu de-a sila!

• Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 4 ore, guzel a spus:

Am vizor, ce crezi😂

• Haha 1
Link spre comentariu

Revenind la treburi serioase, am lungit putin treaba la job si imi cer scuze pe aceasta cale programarilor pe care nu le-am putut onora astazi, la 20:00 si 21:30 🥹

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

@Ema19cu tot respectul pentru tine dar nu așa se procedează. .Încearcă sa citești printre rânduri ce am spus..Nu ma iau în polemica cu tine. .Daca înțelegi ce am vrut să spun e ok..Dacă nu iar e ok...Nu Îți mai răspund. .Poți să spui ce crezi..Ce dorești. .Dar când nu onorezi anumite programari...Nu Îți cere Scuze aici....O seara frumoasa 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, johndoe23 a spus:

mult avant a luat diva asta.. si pentru ce.. nu va inteleg.

Hai sa te lamuresc. “Diva asta” si-a luat asa mult avant pentru ca isi da interesul si toata silinta ca fiecare in parte sa plece cu un zambet pe buze. La mine nu exista ca am fost obosita sau suparata si nu am prestat cum trebuie, rog pe oricine ma poate contrazice sa o faca! Niciodata, orice s-ar fi intamplat in viata mea personala, nu a existat om care sa spuna ca am fost rautacioasa sau fara chef sau mofturoasa. Eu vreau ca fiecare in parte sa plece cu energie pozitiva de la mine din cuibusor. Tocmai pentru toata silinta pe care o depun NU IMI DORESC SA AIBA ORICINE ACCES LA EA. De-aia mi-am luat avant, ca depun efort, nu va bag in casa pe banda rulanta si nici nu a fost vreodata de cand practic meseria asta cineva grabit sau presat din orice punct de vedere. Ca nu am corelat cu toata lumea, este total alta discutie, dar chiar si acei oameni cu care nu am fost pe aceeasi lungime de unda nu au simtit nici o secunda ceva negativ venind din partea mea in interactiunea face2face. De-aia imi merge bine, poate luati si voi exemplu si nu va mai umpleti sufletele de rautate, ca va faceti rau singuri. 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, SoloSikoa a spus:

@Ema19cu tot respectul pentru tine dar nu așa se procedează. .Încearcă sa citești printre rânduri ce am spus..Nu ma iau în polemica cu tine. .Daca înțelegi ce am vrut să spun e ok..Dacă nu iar e ok...Nu Îți mai răspund. .Poți să spui ce crezi..Ce dorești. .Dar când nu onorezi anumite programari...Nu Îți cere Scuze aici....O seara frumoasa 

Mi-am cerut scuze aici pentru ca nu imi permit sa deranjez, poate omul era cu nevasta in pat si ma trezeam eu sa ii scriu ca nu pot onora programarea! Eu sunt convinsa ca cine are ochi intelege, cu atat mai mult baietii mei care stiu foarte bine ca eu ma axez pe evolutia profesionala din celalalt job. 

• Mersi 2
Link spre comentariu
Acum 1 minut, alexsmith7 a spus:

Au fost multe dive din astea pe aici și au dispărut in câteva luni. Când își pierde din avant, o duce “iubi” și o tine numai in puf 🤣🤣🤣

Sa-mi spuneti si mie cine e iubi meu ca sunt tare nerabdatoare sa-l cunosc

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 14 minute, Ema19 a spus:

Sa-mi spuneti si mie cine e iubi meu ca sunt tare nerabdatoare sa-l cunosc

hai mai, te-ai iubit cu jumatate din oras si inca nu ti-ai gasit unul potrivit ?

m-as fi bagat eu in seama daca aveam vreo 30 de ani in minus ....dar daca ai nevoie de un bunic te infiez . 

....dar tot buna ramai , continua sa fi "rea" ...nu ierta nimic .

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 15 minute, talibanu a spus:

Ba ejt nebun 🤣🤣 fata asta stie sa scrie corect 🤣🤣

E curve cu bac 😂

• Haha 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...