Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 6 ore, Ema19 a spus: Ma voi intoarce❤️ Asta a spus-o Arnold Schwartzenegger în Terminator 1 și știi ce a urmat: 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Acum 6 ore, Ema19 a spus: Ma voi intoarce❤️ Cu spatele si cu bazinul usor lasat?:)) 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 La 20.09.2023 la 19:18, haloowen a spus: Cu spatele si cu bazinul usor lasat?:)) 😵💫😵💫😂 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Mai sunt doar astazi si maine❤️ Link spre comentariu
gauloise07 Reputație: 128 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Acum 22 ore, Ema19 a spus: Mai sunt doar astazi si maine❤️ După care pleci definitiv ? Link spre comentariu
radet69 Reputație: 110 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Încă e vreme de plaja 😏 Poate pleaca si ea abia luni 🙈 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Daca tot e pe sarakie piata de fete se calitate, am zis ca nah, asta e curat ghinion! Si la cateva ore dupa rugamintile mele sa-mi dea Doamne Doamne si mie ceva bun, țac-pac ma butoneaza ema! Eu nesimtit! Nu tu buna, nu tu ce mai faci, esti ok pe acolo. Eu direct: esti acasa? Disponibila? Am fixat intalnirea pentru seara, chiar usor spre noapte ca a avut cateva treburi personale de croitorie, gen si-a reparat un crac:)). Se poate vedea la fața locului. Sar peste detaliile cu pepsi, prajituri, apa, tigari, duș. Adica au fost respectate termenii si conditiile, dar nu le mai însir. Am avut parte de o partida de sex pe cinste, cu gfe maxim, fk, alintat ștrumfii :)) si toata gradina acestora. Am avut parte si de acel cur ascutit (A NU SE INTELEGE ANAL) in doggy, am suferit, am rani in toata zona, zici ca am dat de cuie!:)))) Bineinteles ca este o glumiță marca Haloo, este vorba de un supercur, super corp, slim, foarte sexy de care nu prea ai cum sa te saturi. Ca si concluzii finale, @Ema19 a ramas aceeasi fata foarte degajata, de gașcă, o companie placuta, in prezenta careia timpul se scurge de 10 ori mai repede! Nu vreau sa-mi amintesc ora plecarii ca imi aduc aminte ca mi-e somn si acum! Locatie, aspect, igiena, servicii 10 Cur ascutit 11 :)) Moment personal 10 ( asta cu moment personal am dat-o ca sa se inteleaga ca nu toata lumea poate avea gusturile mele) Pentru o ora, se percepe o taxa de 400 lei pentru companie! Recomand si revin, dar am inteles ca pe joi ne-ar cam lasa iar de izbeliste pentru o perioada! 2 1 1 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Aha, sta pe blat. Mai stiu pe una care zice ca n-a lucrat din Feb, dar ea se numeste Adele. :))))) Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Salut stimabililor, după o serie de peripeții în ceea ce privește programarea, pe care retroactiv privind o pot considera neimportantă , am reușit să ajung la orizontală, verticală și ce unghi o mai fi fost, cu titulara topicului. Nu intenționez să dau note, pentru ca nu cred ca pot aprecia obiectiv ( nici o aluzie), de când am plecat efectiv încerc să mă lamuresc ce a fost altfel, ce a fost deosebit și de unde sentimentul ăsta de bine și sincer nu reușesc. Încerc să îmbrac în cuvinte starea în care am rămas și ca niciodată nu reușesc. Cred că totul a fost ceva de genul “ friends with benefits “ simplu nimic complicat, direct, cosy, de la început până la sfârșit, o atitudine pozitivă, clară fără teatrul inutil, am predat controlul și privind acum la rece cred ca a fost cea mai bună decizie. Un lucru e clar, trebuie aprofundat când situația o va permite, mâine ne părăsește și următoarea vizită reprezintă încă o necunoscută ( de aici și mulțumirile speciale adresate pentru Dl. Halloween-pentru deconspirarea făcută). Ce pot totuși spune se referă la igiena superioară, locația OK, servicii pe plus, “beneficiul” ei se știe 200/400, în rest revin după recidivă. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 26 minute, mistral23 a spus: de aici și mulțumirile speciale adresate pentru Dl. Halloween-pentru deconspirarea făcută). Haloowen*, te rog frumos!:)) 1 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Nu mai este mult si pe 31 mergi sa-i sugi sângele Emei. Apropo ce stiti e în oraș sau tot capitalistă a ramas ? Acum 22 minute, haloowen a spus: Haloowen*, te rog frumos!:)) Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 2 ore, gica 1955 a spus: Nu mai este mult si pe 31 mergi sa-i sugi sângele Emei. Apropo ce stiti e în oraș sau tot capitalistă a ramas ? Nea Gică ..."nu auzi" că haloowen s a rugat la doamne doamne și s a trezit cu mesaj de la ea marți , și a specificat și el că joi ne părăsește 😁...și băiatul mai sus spune că,mâine pleacă ...deci ai șanse doar in seara aceasta la domnișoara...😁 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Octombrie 18, 2023 Partajează Postat Octombrie 18, 2023 2 hours ago, gica 1955 said: Nu mai este mult si pe 31 mergi sa-i sugi sângele Emei. Apropo ce stiti e în oraș sau tot capitalistă a ramas ? Gica, daca printr-o minune ajungi si faci un blat, ai un voucher cadou de la mine la domnisoara Ema :))) Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Acum 1 oră, jerry84 a spus: Nea Gică ..."nu auzi" că haloowen s a rugat la doamne doamne și s a trezit cu mesaj de la ea marți , și a specificat și el că joi ne părăsește 😁...și băiatul mai sus spune că,mâine pleacă ...deci ai șanse doar in seara aceasta la domnișoara...😁 Din pacate azi am bifat deja o domnișoară asa ca la varsta mea imi ajunge una pe zi . Nu sunt asa armăsar ca un binecunoscut coleg care bifeaza cate 2-3 pe zi fute una mângâie restul si recenzeaza 4 . Am si eu o varsta ,plus de asta eu sunt mai matinal si Ema își face somnul de frumusete când eu as vrea sa ma lupt cu ea . Deci nici o sansa sa o mai prind dar a venit ea din strainataturi inapoi de la capitala doar sa nu vrea nu se mai intoarce. 2 Link spre comentariu
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Octombrie 27, 2023 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Octombrie 27, 2023 Minunea asta mai activeaza? Nu mai raspunde. Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Octombrie 30, 2023 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Octombrie 30, 2023 La 27.10.2023 la 15:25, Machedonul12 a spus: Minunea asta mai activeaza? Nu mai raspunde. Mai activează, dar nu pe aici, a promis că revine…. Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Buna ziua! Am revenit ❤️ 1 Link spre comentariu
goldenboy202 Reputație: -3 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 37 minute, Ema19 a spus: Buna ziua! Am revenit ❤️ Si fara poze:p Link spre comentariu
gabisins Reputație: 5 Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 2 hours ago, Ema19 said: Buna ziua! Am revenit ❤️ Poti sa faci un update la servicii / locatie? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Va reamintesc sa specificati in mesaj si intervalul orar in care puteti primi un raspuns, altfel daca nu vad mesajul in prima jumatate de ora dupa ce l-ati trimis nu voi mai raspunde ❤️ Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 1 hour ago, Ema19 said: Va reamintesc sa specificati in mesaj si intervalul orar in care puteti primi un raspuns, altfel daca nu vad mesajul in prima jumatate de ora dupa ce l-ati trimis nu voi mai raspunde ❤️ 🤣🤣 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Dispo de maine pana luni❤️ 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Iubirile, va rog din nou sa nu uitati sa specificati intervalul orar in care puteti fi deranjati❤️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 50 minute, Ema19 a spus: Iubirile, va rog din nou sa nu uitati sa specificati intervalul orar in care puteti fi deranjati❤️ Doar stii ca nu deranjezi niciodata, ce drq:)))) @Orb1t ce mai zice?:))) 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Cand vad placa asta cu specificarea orelor nu pot decat sa rad cu pofta. Am renuntat la ore, minute....lasa ca tie iti spune in privat 🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum