Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na

Daca tot e pe sarakie piata de fete se calitate, am zis ca nah, asta e curat ghinion! Si la cateva ore dupa rugamintile mele sa-mi dea Doamne Doamne si mie ceva bun, țac-pac ma butoneaza ema!

Eu nesimtit! Nu tu buna, nu tu ce mai faci, esti ok pe acolo. Eu direct: esti acasa? Disponibila?

Am fixat intalnirea pentru seara, chiar usor spre noapte ca a avut cateva treburi personale de croitorie, gen si-a reparat un crac:)). Se poate vedea la fața locului.

Sar peste detaliile cu pepsi, prajituri, apa, tigari, duș. Adica au fost respectate termenii si conditiile, dar nu le mai însir.

Am avut parte de o partida de sex pe cinste, cu gfe maxim, fk, alintat ștrumfii :)) si toata gradina acestora. Am avut parte si de acel cur ascutit (A NU SE INTELEGE ANAL) in doggy, am suferit, am rani in toata zona, zici ca am dat de cuie!:))))

Bineinteles ca este o glumiță  marca Haloo, este vorba de un supercur, super corp, slim, foarte sexy de care nu prea ai cum sa te saturi.

Ca si concluzii finale, @Ema19 a ramas aceeasi fata  foarte degajata, de gașcă, o companie placuta, in prezenta careia timpul se scurge de 10 ori mai repede!  Nu vreau sa-mi amintesc ora plecarii ca imi aduc aminte ca mi-e somn si acum!

Locatie, aspect, igiena, servicii 10

Cur ascutit 11 :))

Moment personal 10 ( asta cu moment personal am dat-o ca sa se inteleaga ca nu  toata lumea  poate avea gusturile mele)

Pentru o ora, se percepe o taxa de 400 lei pentru companie!

Recomand si revin, dar am inteles ca pe joi ne-ar cam lasa iar de izbeliste pentru o perioada!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constangeles
  • Oras:Constangeles

Salut stimabililor, după o serie de peripeții în ceea ce privește programarea, pe care retroactiv privind o pot considera neimportantă , am reușit să ajung la orizontală, verticală și ce unghi o mai fi fost, cu titulara topicului.
Nu intenționez să dau note, pentru ca nu cred ca pot aprecia obiectiv ( nici o aluzie), de când am plecat efectiv încerc să mă lamuresc ce a fost altfel, ce a fost deosebit și de unde sentimentul ăsta de bine și sincer nu reușesc. Încerc să îmbrac în cuvinte starea în care am rămas și ca niciodată nu reușesc. Cred că totul a fost ceva de genul “ friends with benefits “ simplu nimic complicat, direct, cosy, de la început până la sfârșit, o atitudine pozitivă, clară fără teatrul inutil, am predat controlul și privind acum la rece cred ca a fost cea mai bună decizie.
Un lucru e clar,  trebuie aprofundat  când situația o va permite, mâine ne părăsește și următoarea vizită reprezintă încă o necunoscută ( de aici și mulțumirile speciale adresate pentru Dl. Halloween-pentru deconspirarea făcută).

Ce pot totuși spune se referă la igiena superioară, locația OK, servicii pe plus, “beneficiul” ei se știe 200/400, în rest revin după recidivă. 

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 2 ore, gica 1955 a spus:

Nu mai este mult si pe 31 mergi sa-i sugi sângele Emei.

Apropo ce stiti e în oraș sau tot capitalistă a ramas ?

Nea Gică ..."nu auzi" că haloowen s a rugat la doamne doamne și s a trezit cu mesaj de la ea marți , și a specificat și el că joi ne părăsește 😁...și băiatul mai sus spune că,mâine pleacă ...deci ai șanse doar in seara aceasta la domnișoara...😁

Link spre comentariu
2 hours ago, gica 1955 said:

Nu mai este mult si pe 31 mergi sa-i sugi sângele Emei.

Apropo ce stiti e în oraș sau tot capitalistă a ramas ?

Gica, daca printr-o minune ajungi si faci un blat, ai un voucher cadou de la mine la domnisoara Ema :)))

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 1 oră, jerry84 a spus:

Nea Gică ..."nu auzi" că haloowen s a rugat la doamne doamne și s a trezit cu mesaj de la ea marți , și a specificat și el că joi ne părăsește 😁...și băiatul mai sus spune că,mâine pleacă ...deci ai șanse doar in seara aceasta la domnișoara...😁

Din pacate azi am bifat deja o domnișoară asa ca la varsta mea imi ajunge una pe zi . Nu sunt asa armăsar  ca un binecunoscut coleg care bifeaza cate 2-3 pe zi fute una mângâie restul si recenzeaza 4 . Am si eu o varsta ,plus de asta eu sunt mai matinal si Ema își face somnul de frumusete când eu as vrea sa ma lupt cu ea . Deci nici o sansa sa o mai prind dar a venit ea din strainataturi inapoi de la capitala doar sa nu vrea nu se mai intoarce.

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta, Romania
  • Oras:Constanta, Romania

Va reamintesc sa specificati in mesaj si intervalul orar in care puteti primi un raspuns, altfel daca nu vad mesajul in prima jumatate de ora dupa ce l-ati trimis nu voi mai raspunde ❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...