Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Ianuarie 27 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 Secretul e sa ii spuneti ca aveti pula mica pe mine deaia ma primeste @haloowen poate confirma 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Ianuarie 27 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 17 minute, talibanu a spus: Secretul e sa ii spuneti ca aveti pula mica pe mine deaia ma primeste @haloowen poate confirma 🤣🤣🤣 Io nu doar i-am spus, i-am si aratat-o! La inceput a zambit, apoi a ras cu lacrimi smr!:)) 1 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Ianuarie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 27 Chiar acum, haloowen a spus: Io nu doar i-am spus, i-am si aratat-o! La inceput a zambit, apoi a ras cu lacrimi smr!:)) I ai arătat o din fata sau din profil?😄😄😄 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Ianuarie 27 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 1 minut, SenorMoney a spus: I ai arătat o din fata sau din profil?😄😄😄 Din spate!:)) Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Ianuarie 28 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 28 Mulțumesc domnule Halloween!Ghidat de unele recenzii ala tale,am nimerit bine🙏 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Ianuarie 28 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 2 ore, artur.86 a spus: Mulțumesc domnule Halloween!Ghidat de unele recenzii ala tale,am nimerit bine🙏 Haloowen* Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Ianuarie 28 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 2 ore, artur.86 a spus: Mulțumesc domnule Halloween!Ghidat de unele recenzii ala tale,am nimerit bine🙏 Adică e în oraș? Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Ianuarie 28 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 4 ore, haloowen a spus: Haloowen* 🙏🙏🙏🙏 Link spre comentariu
sexboy69 Reputație: 13 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Ema, nu ne faci si noua o surpriza de Vday? Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Februarie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 13 Acum 1 minut, sexboy69 a spus: Ema, nu ne faci si noua o surpriza de Vday? Cică tumai de halwooen.Asa-i @haloowen? 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 13 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 13 Acum 21 minute, Indar a spus: Cică tumai de halwooen.Asa-i @haloowen? Dilema e daca este sau nu in oras? 🤪 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Februarie 13 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 13 Am sunat eu, m-a programat pe 1 aprilie 1 4 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Februarie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 13 1 oră în urmă, talibanu a spus: Am sunat eu, m-a programat pe 1 aprilie 1 oră în urmă, talibanu a spus: Am sunat eu, m-a programat pe 1 aprilie Bine ca nu te-a programat de ziua pacalelii. 😀Eu am programare pe 1 iunie dar nu ma mai duc ca devin major până atunci. Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Ce bucurie! Sunt singurul programat Joi la vara. :)) am sanse :)) 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 13 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 13 Acum 2 ore, talibanu a spus: Am sunat eu, m-a programat pe 1 aprilie E țeapă!:)) 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 13 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 13 Acum 2 ore, talibanu a spus: Am sunat eu, m-a programat pe 1 aprilie 1 oră în urmă, Indar a spus: Bine ca nu te-a programat de ziua pacalelii. 😀Eu am programare pe 1 iunie dar nu ma mai duc ca devin major până atunci. Acum 24 minute, Orb1t a spus: Ce bucurie! Sunt singurul programat Joi la vara. :)) am sanse :)) Daca bag acu recenzia si spun ce mi s-a întâmplat cu @Ema19 cred că i se scoală si Cleopatrei!:)) 3 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Februarie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 13 1 oră în urmă, haloowen a spus: Daca bag acu recenzia si spun ce mi s-a întâmplat cu @Ema19 cred că i se scoală si Cleopatrei!:)) Ludicul.ca lu Amelica? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 15 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 15 La 13.02.2024 la 18:44, haloowen a spus: Daca bag acu recenzia si spun ce mi s-a întâmplat cu @Ema19 cred că i se scoală si Cleopatrei!:)) 👀😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 15 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 15 Acum 2 minute, Ema19 a spus: 👀😂 O bag?:)) Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Februarie 15 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Februarie 15 Wellcom back ! Sau mai bine καλως ορισες πισω, chiar era nevoie și direct roșie, acum să-ți placă la Constanța să nu fugi repede la București 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 15 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 15 Acum 45 minute, mistral23 a spus: Wellcom back ! Sau mai bine καλως ορισες πισω, chiar era nevoie și direct roșie, acum să-ți placă la Constanța să nu fugi repede la București Bine v-am regasit, sunt o saptamana❤️ 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 15 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 15 Acum 54 minute, Ema19 a spus: Bine v-am regasit, sunt o saptamana❤️ @Orb1t stie? 🤣 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 26 minutes ago, haloowen said: @Orb1t stie? 🤣 Nu mai este interesat. Ramane a voastra. Eu am primit soricul. 🤣 Link spre comentariu
sexboy69 Reputație: 13 Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 @Ema19 ti am trimis mesaj pe whatsapp, dar nu se trimise mesajul, lucrezi zilele astea? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 16 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 16 Acum 19 minute, sexboy69 a spus: @Ema19 ti am trimis mesaj pe whatsapp, dar nu se trimise mesajul, lucrezi zilele astea? Lucrez pana marti inclusiv 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum