Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 16 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 8 minute, Ema19 a spus: Lucrez pana marti inclusiv 😘 3 ceasuri rele, daca nu le alegi pe alea cu cuc!:))) 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 16 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 16 Acum 1 minut, haloowen a spus: 3 ceasuri rele, daca nu le alegi pe alea cu cuc!:))) M-am hotarat aseara, caut cel mai mic cuc din oras pentru dezvirginare posterior, facem concurs de cucuri mici😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 16 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 5 minute, Ema19 a spus: M-am hotarat aseara, caut cel mai mic cuc din oras pentru dezvirginare posterior, facem concurs de cucuri mici😂 Pai la mine n-ai apasat butonu auriu si m-ai trimis direct in finala? Considera-ma castigator! O sa fie win-win!:)))) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Februarie 16 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 12 minute, Ema19 a spus: M-am hotarat aseara, caut cel mai mic cuc din oras pentru dezvirginare posterior, facem concurs de cucuri mici😂 Pentru ca eu i-am dat ideea, castigatorul imi datoreaza o naveta de bere In alta ordine de idei, @Ema19 exista vreuna mai mica decat a mea? 🤣🤣 ca ma cert aici cu @haloowen Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 16 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 11 minute, talibanu a spus: Pentru ca eu i-am dat ideea, castigatorul imi datoreaza o naveta de bere In alta ordine de idei, @Ema19 exista vreuna mai mica decat a mea? 🤣🤣 ca ma cert aici cu @haloowen www.immgur.com Punem dovada aici? Ca si asa ema nu prea are poze!:)))) La mine trebuie sa dati cu zoom maxim daca vreti sa se vada ceva. Castigator sunt oricum!:)) Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Februarie 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 16 Acum 34 minute, Ema19 a spus: M-am hotarat aseara, caut cel mai mic cuc din oras pentru dezvirginare posterior, facem concurs de cucuri mici😂 Doar unul vrei sau se poate și al 2 lea 😛😛 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat Februarie 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 7 minute, haloowen a spus: www.immgur.com Punem dovada aici? Ca si asa ema nu prea are poze!:)))) La mine trebuie sa dati cu zoom maxim daca vreti sa se vada ceva. Castigator sunt oricum!:)) Nu vreau sa ma laud, dar....pot iesi eu castigator!😁 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Februarie 16 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Februarie 16 Acum 7 minute, carpe_diem a spus: Nu vreau sa ma laud, dar....pot iesi eu castigator!😁 Ce naiba numai de ăști suntem pe forum? De asta preferă fetele de pe forum…🤭 4 Link spre comentariu
sexboy69 Reputație: 13 Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 Acum 3 ore, Ema19 a spus: Lucrez pana marti inclusiv 😘 Nu se trimit mesajele pe wapp, folosesti si whatsapp sau doar telefonul?? Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 16 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 3 ore, mistral23 a spus: Ce naiba numai de ăști suntem pe forum? De asta preferă fetele de pe forum…🤭 Ce vrei frătioare, n-ai vazut ce propunere face domnisoara? Vrei sa ne laudăm invers?:)) Acu pe bune, stii si tu @Ema19 ca sunt Alesul! :))) Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 16 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 16 Acum 8 ore, Ema19 a spus: M-am hotarat aseara, caut cel mai mic cuc din oras pentru dezvirginare posterior, facem concurs de cucuri mici😂 Acum 8 ore, haloowen a spus: Pai la mine n-ai apasat butonu auriu si m-ai trimis direct in finala? Considera-ma castigator! O sa fie win-win!:)))) Ai dat golden buzz? Sau ma trezesc cu un golden shower?:))) Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 17 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 17 Ce fericire pe @haloowen de cand a auzit de concurs de cucuri mici 😂😂 2 Link spre comentariu
markus12 Reputație: 27 Postat Februarie 17 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 17 Particip si eu 😀 Link spre comentariu
sexboy69 Reputație: 13 Postat Februarie 17 Partajează Postat Februarie 17 Cum pot ajunge la tine? Ti am lasat mesaj pe whatsapp dar nu se trimite😒 Link spre comentariu
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Februarie 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 17 Acum 2 ore, Ema19 a spus: Ce fericire pe @haloowen de cand a auzit de concurs de cucuri mici 😂😂 Esti la birou sau nu?Iti scriu pe wap dar...degeaba Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 17 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 17 Iubirici, eu in general am telefonul de munca doar in intervalul 13-20, va rog sa specificati intervalul orar in care puteti fi deranjati cu un raspuns Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 17 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 17 Pentru ca ati fost nerabdatori 🫢 https://onlyfans.com/u383422788 Link spre comentariu
cata33 Reputație: 3 Postat Februarie 17 Partajează Postat Februarie 17 eu incerc sa o sun si se inchide telefonu nici macar nu se conecteaza iar pe whapp nu raspunde Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 18 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 18 Acum 12 ore, Ema19 a spus: Ce fericire pe @haloowen de cand a auzit de concurs de cucuri mici 😂😂 E datorita premiului! Vad partea plina a paharului, ca fete care ma lauda pt dotarea care nu permite sa o bag la trb mare, sunt destule:))))) 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 18 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 18 Acum 15 ore, haloowen a spus: E datorita premiului! Vad partea plina a paharului, ca fete care ma lauda pt dotarea care nu permite sa o bag la trb mare, sunt destule:))))) Am glumit, mi-a dat talibanu idei 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 18 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 18 Acum 6 ore, Ema19 a spus: Am glumit, mi-a dat talibanu idei 😂 Acu am vb si eu cu el si mi-a zis ca tu nu faci glume d-astea!:)) Ca sa fiu sigur de premiu, ma duc sa mai tai din ea, de la baza ca e mai groasa:))) 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 19 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 19 Liber 15:00 😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 19 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 19 Acum 10 minute, Ema19 a spus: Liber 15:00 😘 M-ai luat prea din scurt...o am la reanimare:)) 1 Link spre comentariu
cata33 Reputație: 3 Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 vin eu la ora 15:00 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 875 Postat Februarie 19 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 19 Acum 3 ore, Ema19 a spus: Liber 15:00 😘 E pentru clietii consacrati..corect? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum