Orb1t Reputație: 2139 Postat Februarie 19 Partajează Postat Februarie 19 3 hours ago, novice2018 said: E pentru clietii consacrati..corect? Corect 😅 1 Link spre comentariu
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Februarie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 20 Si eu vb cu ea ptr 17.00...Sămbăta,nici un raspuns concret.Sâmbătă o contactez din nou la 16.00 sa intreb dacă rămâne valabilă discuția,și imi zice ca nu a avut apa si ca nu si-a permis sa ma deranjeze,aici da,nota 10 dar i-am zis ca ma poate deranja oricând.Păcat...am stat cu steagul sus,că na...ma chinui de vreo 2 ani să ajung la ea,acum astept Crăciunul,poate am atunci mai mult noroc.Am pierdut ceva?Nu stiu...next time Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat Februarie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Februarie 20 Acum 12 minute, Aurcarpatin a spus: Si eu vb cu ea ptr 17.00...Sămbăta,nici un raspuns concret.Sâmbătă o contactez din nou la 16.00 sa intreb dacă rămâne valabilă discuția,și imi zice ca nu a avut apa si ca nu si-a permis sa ma deranjeze,aici da,nota 10 dar i-am zis ca ma poate deranja oricând.Păcat...am stat cu steagul sus,că na...ma chinui de vreo 2 ani să ajung la ea,acum astept Crăciunul,poate am atunci mai mult noroc.Am pierdut ceva?Nu stiu...next time Ema e next level! Are programul mai lejer si practic si-l face cum vrea basca ei dar de pierdut ai pierdut ceva! 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Februarie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 20 Acum 40 minute, carpe_diem a spus: Ema e next level! Are programul mai lejer si practic si-l face cum vrea basca ei dar de pierdut ai pierdut ceva! O sa incerc sa reprogramez...cand o mai fi in Constanta.Ms de,,ai pierdut ceva,, 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Februarie 20 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 20 Acum 9 minute, Aurcarpatin a spus: O sa incerc sa reprogramez...cand o mai fi in Constanta.Ms de,,ai pierdut ceva,, 🤣🤣🤣 Daca nu ai ajuns la ema, e clar ca existi degeaba 🤣 eu nu am mai scris de mult ca sa nu zica lumea ca insist pe subiectul asta dar clar merita asteptarea si amanarile. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 20 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 20 Nici eu nu am mai scris ca iar zice lumea ca am pla mica :)) p.s. a nu se intelege ca am schimbat la tabu holle:)) 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 875 Postat Februarie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 20 Acum 3 ore, talibanu a spus: Daca nu ai ajuns la ema, e clar ca existi degeaba 🤣 eu nu am mai scris de mult ca sa nu zica lumea ca insist pe subiectul asta dar clar merita asteptarea si amanarile. Colegu daca ar raspunde la mesaje as zice ca am pierdut...dar dc nema deloc ce am pierdut? 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Februarie 20 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 20 Acum 9 minute, novice2018 a spus: Colegu daca ar raspunde la mesaje as zice ca am pierdut...dar dc nema deloc ce am pierdut? Nu stiu ce sa zic sincer eu cand scriu, raspunde. Probabil ai jucarica mare?🤣🤣 zic si eu Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 20 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 20 Acum 5 ore, Aurcarpatin a spus: Si eu vb cu ea ptr 17.00...Sămbăta,nici un raspuns concret.Sâmbătă o contactez din nou la 16.00 sa intreb dacă rămâne valabilă discuția,și imi zice ca nu a avut apa si ca nu si-a permis sa ma deranjeze,aici da,nota 10 dar i-am zis ca ma poate deranja oricând.Păcat...am stat cu steagul sus,că na...ma chinui de vreo 2 ani să ajung la ea,acum astept Crăciunul,poate am atunci mai mult noroc.Am pierdut ceva?Nu stiu...next time Iubirici, la mine in zona sunt probleme cu apa din cauza blocurilor in constructie din zona probabil, avarii peste avarii, dar in caz ca ai indoieli, anunturile RAJA sunt publice 😘 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 20 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 20 Cred ca imi voi lua o secretara, pentru ca voi sunteti foarte multi, iar eu sunt una singura. Este clar ca nu fac fata si la iubit si la raspuns de mesaje 1 Link spre comentariu
felix001 Reputație: 598 Postat Februarie 20 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Partajează Postat Februarie 20 Poate ajung și eu măcar o dată în viață la tine Că scriu băieții numai de bn și frumos de tn aici 1 1 1 Link spre comentariu
felix001 Reputație: 598 Postat Februarie 20 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Partajează Postat Februarie 20 Mâine după ce termin programul la birou,ora 16.30 e ok sa te sun? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 20 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 20 Acum 2 minute, felix001 a spus: Mâine după ce termin programul la birou,ora 16.30 e ok sa te sun? De maine voi lipsi cateva zile iubirici, revin pe weekend ❤️ 1 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Februarie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 20 Acum 17 minute, Ema19 a spus: De maine voi lipsi cateva zile iubirici, revin pe weekend ❤️ Un mod diplomatic de a spune.Nu. 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 32 minutes ago, Ema19 said: Cred ca imi voi lua o secretara, pentru ca voi sunteti foarte multi, iar eu sunt una singura. Este clar ca nu fac fata si la iubit si la raspuns de mesaje Daca iti iei secretara sa fie de bun gust si cu obraz subtire ca raman la ea. 😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 20 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 20 Acum 2 ore, Ema19 a spus: Este clar ca nu fac fata si la iubit si la raspuns de mesaje Cum nu? Păi eu te-am lasat sa raspunzi la mesaje!😅🤣 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 26 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 26 Am revenit 😘 1 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 1 hour ago, Ema19 said: Am revenit 😘 Ti-ai luat secretara cu specificatiile mentionate? Link spre comentariu
Membru Premium povesti Reputație: 154 Postat Februarie 26 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Partajează Postat Februarie 26 Pentru cei care cauta poze, acestea se afla pe pagina 5. In ultimele 8+ pagini ale discuției nu prea au fost nici recenzii, nici poze ale domnișoarei, nici o listă cu tarife și servicii. Aș recomanda o actualizare din când în când. Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 26 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 26 Acum 5 ore, Ema19 a spus: Am revenit 😘 Si mergi pe burta?:)) Maine seara nu scap! Da, eu nu scap, iti dau voE sa ma cerț daca nu ating pct Ge, art1, alin1 din OUG nr 69/27.02.2024:)) Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 27 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 27 Acum 17 ore, haloowen a spus: Si mergi pe burta?:)) Maine seara nu scap! Da, eu nu scap, iti dau voE sa ma cerț daca nu ating pct Ge, art1, alin1 din OUG nr 69/27.02.2024:)) 😂😂 Iubiricii mei, anunt aici ca sa nu va deranjez prin mesaje, din nou, problema vesnica, nu este apa Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Februarie 27 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Februarie 27 Chiar acum, Ema19 a spus: 😂😂 Iubiricii mei, anunt aici ca sa nu va deranjez prin mesaje, din nou, problema vesnica, nu este apa Ce sa fac cu apa? Ce eu vin sa ma spal?🤣 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Februarie 27 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Februarie 27 Acum 4 minute, talibanu a spus: Ce sa fac cu apa? Ce eu vin sa ma spal?🤣 Tu oricum esti “jegos” 😂 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Februarie 28 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Februarie 28 La 23.01.2021 la 6:04, Ema19 a spus: 🥺 Sau mai e opțiunea selfie la fund dar din nou, se înțelege ceva?🤣 Nu se mai zice selfie, se zice Alone! Haloowen alone:)) Se intelege ceva?:)) 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Martie 3 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Martie 3 La 28.02.2024 la 18:22, haloowen a spus: Nu se mai zice selfie, se zice Alone! Haloowen alone:)) Se intelege ceva?:)) Absolut nimic😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum