mistral23 Reputație: 3198 Postat Aprilie 2 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Aprilie 2 Acum 3 ore, Ema19 a spus: Bai, ce e la mine aici?😂 Așa îți zic băieții, ce dor le-a fost de tine 🤣 p.s. - nu vezi câți urmăritori ai încă 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 3 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 3 Acum 7 ore, haloowen a spus: Loc liber ceva?😜🤫 N-are mamaie ca ti-ar da😂 3 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 875 Postat Aprilie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 3 Acum 17 ore, Ema19 a spus: N-are mamaie ca ti-ar da😂 Dar cand..si cum? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 5 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 5 La 03.04.2024 la 20:46, novice2018 a spus: Dar cand..si cum? Secret 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 875 Postat Aprilie 6 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 6 La 05.04.2024 la 14:28, Ema19 a spus: Secret Pt tn sau si..... Link spre comentariu
xfirex Reputație: 35 Postat Aprilie 6 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 6 Maine ai vrun loc liber ? Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 8 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 8 Mai sunt pana vineri😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1669 Postat Aprilie 8 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Aprilie 8 Acum 17 minute, Ema19 a spus: Mai sunt pana vineri😘 Vineri inclusiv ? Și ora încheierii programului ? Se poate ? 😁 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Aprilie 8 Partajează Postat Aprilie 8 40 minutes ago, jerry84 said: Vineri inclusiv ? Și ora încheierii programului ? Se poate ? 😁 E teapa Vineri. Pleaca de Joi ca biletul il ia de Miercuri si bagajul e facut de Marti. :))) 1 Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Aprilie 9 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Aprilie 9 Acum 5 ore, Orb1t a spus: E teapa Vineri. Pleaca de Joi ca biletul il ia de Miercuri si bagajul e facut de Marti. :))) 🤣🤣 și mai are timp de un client….pe care l-o lovi norocul…. Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Aprilie 9 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 9 Sigur eu voi fi norocosul Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Aprilie 10 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10 Am fost lucky boy, acum incerc sa ma hidratez si sa ma recuperez. Nu stiu ce se intampla, dar fata asta infloreste pe zi ce trece, fie ca e primavara sau toamna! Corp superb bronzat la solar, atitudine deosebita, servicii excelente, GFE de senzatie si caterinca, toate combinate intr-o singura ora! Toate aceste ingrediente le expune intr-o singura reteta, iar gustul la final isi spune cuvantul! Nota 10! Atat s-a putut!👍👍 5 1 1 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Aprilie 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 10 Acum 2 ore, haloowen a spus: Am fost lucky boy, acum incerc sa ma hidratez si sa ma recuperez. Nu stiu ce se intampla, dar fata asta infloreste pe zi ce trece, fie ca e primavara sau toamna! Corp superb bronzat la solar, atitudine deosebita, servicii excelente, GFE de senzatie si caterinca, toate combinate intr-o singura ora! Toate aceste ingrediente le expune intr-o singura reteta, iar gustul la final isi spune cuvantul! Nota 10! Atat s-a putut!👍👍 Congrats✌️✌️ 1 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 2 hours ago, haloowen said: Am fost lucky boy, acum incerc sa ma hidratez si sa ma recuperez. Nu stiu ce se intampla, dar fata asta infloreste pe zi ce trece, fie ca e primavara sau toamna! Corp superb bronzat la solar, atitudine deosebita, servicii excelente, GFE de senzatie si caterinca, toate combinate intr-o singura ora! Toate aceste ingrediente le expune intr-o singura reteta, iar gustul la final isi spune cuvantul! Nota 10! Atat s-a putut!👍👍 Tu esti norocos de dinainte sa apara in Ct. Nici nu-ti dau like. 🤣🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Aprilie 10 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10 Acum 41 minute, Orb1t a spus: Tu esti norocos de dinainte sa apara in Ct. Nici nu-ti dau like. 🤣🤣 Cred ca il confunzi 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 1 hour ago, talibanu said: Cred ca il confunzi 🤣🤣🤣 Deci umblati in gasca. S-a notat 🤣🤣 2 Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Aprilie 10 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 10 Acum 4 ore, haloowen a spus: Am fost lucky boy, acum incerc sa ma hidratez si sa ma recuperez. Nu stiu ce se intampla, dar fata asta infloreste pe zi ce trece, fie ca e primavara sau toamna! Corp superb bronzat la solar, atitudine deosebita, servicii excelente, GFE de senzatie si caterinca, toate combinate intr-o singura ora! Toate aceste ingrediente le expune intr-o singura reteta, iar gustul la final isi spune cuvantul! Nota 10! Atat s-a putut!👍👍 Eu cred ca eu am fost norocosul,am stat 60-70 min,fara nici un pic de graba din partea ei.Nici nu am observat cînd a trecut timpul.Noroc ca a luat în discuție cățelul,așa mi-am adus aminte că trebuie să fug acasă,să-l duc pe al meu la vaccin.Pacat ca pleacă o perioada,nota 10 Emma pe linie 3 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 In completare. Sa ziceti ca sunteti intimi cand va stergeti cu acelasi prosop. 🤣🤣 carpe_diem stie chiar daca nu recunoaste 🤣🤣 2 Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Aprilie 10 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 10 Are mereu prosoape curate și frumos mirositoare,deci nu-i problema Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Aprilie 10 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10 Acum 2 ore, Orb1t a spus: Tu esti norocos de dinainte sa apara in Ct. Nici nu-ti dau like. 🤣🤣 Norocos e putin spus! Nici nu trebuie sa ma programez, ma cheama ea:))) Acum 23 minute, Orb1t a spus: In completare. Sa ziceti ca sunteti intimi cand va stergeti cu acelasi prosop. 🤣🤣 carpe_diem stie chiar daca nu recunoaste 🤣🤣 Nu e vba de ema aici, dar @carpe_diem chiar mi-a spus la o fata ca e singurul prosop (cel folosit de el) si il gasesc pe uscatorul de rufe:)) Doar ca eu inalt fiind am cautat si pe ultimul raft din sifonierul din dormitor si am gasit inca 3 prosoape mici, din care am folosit doar 1, sa las loc de "buna ziua" si la altii, care altii tot eu am fost:)) 4 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Aprilie 10 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10 @talibanu, da, m-am urcat pe pat si am intins mana la ghici si am gasit 3 prosoape! Recunosc!:)))) 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 52 minutes ago, haloowen said: Norocos e putin spus! Nici nu trebuie sa ma programez, ma cheama ea:))) Nu e vba de ema aici, dar @carpe_diem chiar mi-a spus la o fata ca e singurul prosop (cel folosit de el) si il gasesc pe uscatorul de rufe:)) Doar ca eu inalt fiind am cautat si pe ultimul raft din sifonierul din dormitor si am gasit inca 3 prosoape mici, din care am folosit doar 1, sa las loc de "buna ziua" si la altii, care altii tot eu am fost:)) Am mai scris unul. Nu stiu unde s-a dus. Nu era vb despre Ema. Era vb despre tine si Taliban. De asta faceam o paralela intre mine si Carpe_Diem. 🤣🤣 si mai spuneam ca daca mai ajungi la " buna ziua" poate duci o scara mica sa ne uitam si noi pe ultimul raft. Totodata ma gandeam daca raftul de care vb are aroma de Mangalia. 🙂 2 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Aprilie 10 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Aprilie 10 Acum 1 minut, Orb1t a spus: Am mai scris unul. Nu stiu unde s-a dus. Nu era vb despre Ema. Era vb despre tine si Taliban. De asta faceam o paralela intre mine si Carpe_Diem. 🤣🤣 si mai spuneam ca daca mai ajungi la " buna ziua" poate duci o scara mica sa ne uitam si noi pe ultimul raft. Totodata ma gandeam daca raftul de care vb are aroma de Mangalia. 🙂 Ti-as zice Hai Sictir:)) dar e @Ema19 pe topic si daca nu-i plake ne pârăste la imparat:)) Io am deja 2 pct avertisment:))) 5 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4123 Postat Aprilie 10 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Aprilie 10 Revenim la recenzii. 1 1 Link spre comentariu
gauloise07 Reputație: 128 Postat Aprilie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 13 La 10.04.2024 la 20:40, cleopatra01 a spus: Revenim la recenzii. Recenzii, când se va întoarce titulara topicului. Până atunci comentăm la o bere, ca băieții. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum