Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

Reputație: 3198
  • Oras:Constangeles
Acum 3 ore, Ema19 a spus:

Bai, ce e la mine aici?😂

Așa îți zic băieții, ce dor le-a fost de tine 🤣
p.s. - nu vezi câți urmăritori ai încă 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1669
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 17 minute, Ema19 a spus:

Mai sunt pana vineri😘

Vineri inclusiv ? Și ora încheierii programului ? Se poate ? 😁

Link spre comentariu
Reputație: 2139
40 minutes ago, jerry84 said:

Vineri inclusiv ? Și ora încheierii programului ? Se poate ? 😁

E teapa Vineri. Pleaca de Joi ca biletul il ia de Miercuri si bagajul e facut de Marti. :)))

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 3198
Acum 5 ore, Orb1t a spus:

E teapa Vineri. Pleaca de Joi ca biletul il ia de Miercuri si bagajul e facut de Marti. :)))

🤣🤣 și mai are timp de un client….pe care l-o lovi norocul….

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 4816
  • Oras:Suli-na

Am fost lucky boy, acum incerc sa ma hidratez si sa ma recuperez.

Nu stiu ce se intampla, dar fata asta infloreste pe zi ce trece, fie ca e primavara sau toamna! Corp superb bronzat la solar, atitudine deosebita, servicii excelente, GFE de senzatie si caterinca, toate combinate intr-o singura ora!

Toate aceste ingrediente le expune intr-o singura reteta, iar gustul la final isi spune cuvantul! Nota 10!

Atat s-a putut!👍👍

• Like 5
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 2 ore, haloowen a spus:

Nu stiu ce se intampla, dar fata asta infloreste pe zi ce trece, fie ca e primavara sau toamna! Corp superb bronzat la solar, atitudine deosebita, servicii excelente, GFE de senzatie si caterinca, toate combinate intr-o singura ora!

Toate aceste ingrediente le expune intr-o singura reteta, iar gustul la final isi spune cuvantul! Nota 10!

Atat s-a putut!👍👍

Congrats✌️✌️

• Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
2 hours ago, haloowen said:

Atat s-a putut!👍👍

Tu esti norocos de dinainte sa apara in Ct. Nici nu-ti dau like. 🤣🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 9639
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 41 minute, Orb1t a spus:

Cred ca il confunzi 🤣🤣🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Acum 4 ore, haloowen a spus:

Atat s-a putut!👍👍

Eu cred ca eu am fost norocosul,am stat 60-70 min,fara nici un pic de graba din partea ei.Nici nu am observat cînd a trecut timpul.Noroc ca a luat în discuție cățelul,așa mi-am adus aminte că trebuie să fug acasă,să-l duc pe al meu la vaccin.Pacat ca pleacă o perioada,nota 10 Emma pe linie

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 ore, Orb1t a spus:

Norocos e putin spus! Nici nu trebuie sa ma programez, ma cheama ea:)))

Acum 23 minute, Orb1t a spus:

In completare. Sa ziceti ca sunteti intimi cand va stergeti cu acelasi prosop. 🤣🤣 carpe_diem stie chiar daca nu recunoaste 🤣🤣

Nu e vba de ema aici, dar @carpe_diem chiar mi-a spus la o fata ca e singurul prosop (cel folosit de el) si il gasesc pe uscatorul de rufe:))

Doar ca eu inalt fiind am cautat si pe ultimul raft din sifonierul din dormitor si am gasit inca 3 prosoape mici, din care am folosit doar 1, sa las loc de "buna ziua" si la altii, care altii tot eu am fost:))

• Haha 4
Link spre comentariu
52 minutes ago, haloowen said:

Norocos e putin spus! Nici nu trebuie sa ma programez, ma cheama ea:)))

Nu e vba de ema aici, dar @carpe_diem chiar mi-a spus la o fata ca e singurul prosop (cel folosit de el) si il gasesc pe uscatorul de rufe:))

Doar ca eu inalt fiind am cautat si pe ultimul raft din sifonierul din dormitor si am gasit inca 3 prosoape mici, din care am folosit doar 1, sa las loc de "buna ziua" si la altii, care altii tot eu am fost:))

Am mai scris unul. Nu stiu unde s-a dus.

Nu era vb despre Ema. Era vb despre tine si Taliban. De asta faceam o paralela intre mine si Carpe_Diem. 🤣🤣 si mai spuneam ca daca mai ajungi la " buna ziua" poate duci o scara mica sa ne uitam si noi pe ultimul raft. Totodata ma gandeam daca raftul de care vb are aroma de Mangalia. 🙂

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Orb1t a spus:

Am mai scris unul. Nu stiu unde s-a dus.

Nu era vb despre Ema. Era vb despre tine si Taliban. De asta faceam o paralela intre mine si Carpe_Diem. 🤣🤣 si mai spuneam ca daca mai ajungi la " buna ziua" poate duci o scara mica sa ne uitam si noi pe ultimul raft. Totodata ma gandeam daca raftul de care vb are aroma de Mangalia. 🙂

Ti-as zice Hai Sictir:)) dar e @Ema19 pe topic si daca nu-i plake ne pârăste la imparat:))

Io am deja 2 pct avertisment:)))

• Haha 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...