Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Mai 11 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Mai 11 Ptiu! Dati-mi voie sa ma felicit! :)) Iar am dat de ema, eram in trecere pe acolo si am vazut fereastra de la ap ei deschisa. Am contactat-o si a fost prompta! Au iesit scantei, ca asa este intre doua fiare!:)) Servicii ireprosabile, 400 ora, hidratare din partea casei, buze dementiale, țâțe medii si frumos conturate, tari, cur deosebit! Cica ar sta o saptamana, aviz amatorilor. 1 2 Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Mai 11 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 11 Venim și noi Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Mai 11 Partajează Postat Mai 11 1 hour ago, artur.86 said: Venim și noi Cica ar fi pentru cei care stiu la ce fereastra sa se uite cand e deschisa. Asa spun gurile rele. 🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Mai 11 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Mai 11 1 oră în urmă, Orb1t a spus: Cica ar fi pentru cei care stiu la ce fereastra sa se uite cand e deschisa. Asa spun gurile rele. 🤣🤣 Am o chimie aparte cu ea! Cu fereastra aia!:)) Link spre comentariu
puleanu Reputație: 2 Postat Mai 11 Oras:Milbei Oras:Milbei Partajează Postat Mai 11 Acum 2 ore, haloowen a spus: Ptiu! Dati-mi voie sa ma felicit! :)) Iar am dat de ema, eram in trecere pe acolo si am vazut fereastra de la ap ei deschisa. Am contactat-o si a fost prompta! Au iesit scantei, ca asa este intre doua fiare!:)) Servicii ireprosabile, 400 ora, hidratare din partea casei, buze dementiale, țâțe medii si frumos conturate, tari, cur deosebit! Cica ar sta o saptamana, aviz amatorilor. Stalker vibes :))) Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Mai 11 Partajează Postat Mai 11 37 minutes ago, haloowen said: Am o chimie aparte cu ea! Cu fereastra aia!:)) Proces chimic cand iti trage cu ochiul fereastra si te iau caldurile si proces fizic cand intrii prin ea si se abureste? :)))) 1 Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 434 Postat Mai 11 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 11 Acum 2 ore, Orb1t a spus: Cica ar fi pentru cei care stiu la ce fereastra sa se uite cand e deschisa. Asa spun gurile rele. 🤣🤣 Am fost de 2 ori la ea,a fost totul perfect.O înțepăm cu barba dar nu a zis nimic.Altele se țin la distanță din această privință,ea a fost delicata mereu cu mine 1 Link spre comentariu
morales Reputație: 8 Postat Mai 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11 Buna seara. Am vreo sansa? Sa te vizitez? Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 875 Postat Mai 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11 Acum 3 ore, morales a spus: Buna seara. Am vreo sansa? Sa te vizitez? Incearca la anul...e pe circuit inchis clar 1 Link spre comentariu
morales Reputație: 8 Postat Mai 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 13 La 12.05.2024 la 0:36, novice2018 a spus: Incearca la anul...e pe circuit inchis clar 🙄🤔 1 Link spre comentariu
orange30 Reputație: 31 Postat Septembrie 5 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 5 Salut mai știți ceva de ea ???? Ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum