Sari la conținut

Cele mai frumoase poze ale anului

Postări Recomandate

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

uffff...aici e vorba despre cele mai frumoase poze ale anului privind fetele din constanta...nu cele mai frumoase poze  cu baietii  :laugh2

Postat

va propun pentru evaluare si considerare si pe aceasta fata din constanta! eu cred ca partea artistica a pozei, continutul si mesajul subliminal spun absolut totul despre aceasta tanara domnisoara si pe aceste criterii as dori sa o aveti in vedere ptr cea mai frumoasa poza a anului. va multumesc!

post-46187-0-16348000-1386165331_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:bangkok
Postat

Daca e topic cu (poze) frumoase o sa postez si eu una din concediu... Sper sa va placa! :D

:slap2N-am mai blurat fat(z)a! :slap2 Asta e! :rax2 Deja ma cunosc cu multi si, in plus, oricum nu sunt singurul barbat sexy de pe forumul asta! Sau?... :350x

da ce bre numai matale esti frumos, na ca imi pun si eu una cu mine sa vedem care cistiga

post-58400-0-36153500-1386181985_thumb.jpg

Postat

va propun pentru evaluare si considerare si pe aceasta fata din constanta! eu cred ca partea artistica a pozei, continutul si mesajul subliminal spun absolut totul despre aceasta tanara domnisoara si pe aceste criterii as dori sa o aveti in vedere ptr cea mai frumoasa poza a anului. va multumesc!

am amintiri foarte placute cu braileanca daca ea este cea din poze,m-a facut sa ma simt de 3 ori barbat.nu stii ce pierzi...

• Like 1
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Pai nu are dar ar merita sa aiba :) doar ca pozele nu prea o avantajeaza din pacate. Oricum merita cu prisosinta in top.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Anda!

Care dupa parerea mea imparte locul 1 pe Constanta cu Amy!

Mi-e f greu sa ma decid care e mai tare asa ca propun egalitate intre ele!

post-16970-0-55378300-1387883056_thumb.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...