Sari la conținut

Roxana 0746329915

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Eu unul tot nu cred, încă. Singurul care ar putea confirma e , maestrul Impaler. El avea o relație mai apropiată cu Roxi

• Like 1
  • Trist 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Ieri trebuia sa ne intalnim. Nu mi-a zis nimic, nu mi-a raspuns, am aflat si eu de la colegul @Cipry37

Daca apare ceva de interes public sau aflu ceva interesant va anunt. M-a luat si pe mine prin surprindere, dar stiti cu totii cat de previzibila este Roxy 😂 Astept sa vad daca apare, daca da vreun semn de viata. Deocamdata sper ca e bine... 🤗

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, pokpok a spus:

Eu unul tot nu cred, încă. Singurul care ar putea confirma e , maestrul Impaler. El avea o relație mai apropiată cu Roxi

sa stii ca sunt de aceeasi parere

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 4 ore, pokpok a spus:

Eu am vb ultimul cu ea .ea m a rugat sa anunt aici...nu cred ca imi spunea asa ceva daca nu lua decizia asta...

• Like 1
Postat

Roxy am văzut că ești on-line. Nu ne lămurești?? Please.😜

Postat

Mica noastra domnisoara 
Subtirica trestioara
De noi s-a indepartat
Pur si simplu a plecat 😅

Roxy draga multumesc
M-ai lasat sa te iubesc 🥰
Si a fost si cald si bine
Oriunde eram cu tine 🤗

Imi e greu sa ma abtin
In brate sa te mai tin
Un locsor iti voi pastra
Ascuns in inima mea 😘

Din pacate trebuie sa va confirm, daguta noastra Roxy s-a retras. 😥 Nu a spus definitv... Stiu ca Oradea a fost pentru ea a doua casa. Sunt sigur ca va mai veni prin oras. Nu stiu ce planuri are, doar ca acum trebuie sa se ocupe de familie. 

Fiecare intalnire cu ea a fost speciala si imi va lipsi. Sunt sigur ca multi simtiti la fel 🤗

Rugamintea mea este sa nu o bombardati cu telefoane, mesaje - nu au nici un rost. Respectati-i decizia, nu o hartuiti si poate va mai trece pe la noi 😜 Daca vreti sa-i transmiteti ceva, scrieti aici - sunt sigur ca va citi.

Eu Roxy iti multumesc pentru fiecare clipa petrecuta impreuna, nu doar pentru cele din cuibusorul de nebunii, imi ramai draga si te consider o prietena pe care ma voi bucura oricand sa o revad. 🤗😘 

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat
Acum 12 ore, Organu a spus:

Am ajuns și eu la Roxi sapt trecuta și deși bucuros pt ca nu reușisem demult sa ajung la ea, acțiunea a fost mult sub așteptările cu care fost obișnuit la întâlnirile precedente. M am gândit ca na ce sa faci, când ți se scriu atâtea poezii pe aici nu mai contează asa mult acțiunea, ca oricum vin clienții 🤣

Totuși Se vedea și simțea pe ea ca ceva nu e ok, iar în discuția de la final mi s a confesat ca nu mai are nici o satisfacție în meserie, ca nu reușește sa strângă prea multe, ca toate s-au scumpit și ca se gândește serios sa se retragă, dar nu a pomenit nimic ca retragerea va veni asa repede

Păcat... 

Sigur s-a indragostit ! Am vazut si simtit chestia asta de nenumarate ori, cand scade gfe la o gagica. Toate o apa si un pamant ! Cand se indragostesc, gata, sunt seci in vorbire, nu mai vor saruturi, incep o regie si un teatru in care iti fac un dans, se freaca de tine, dar nimic sa puna suflet cum o facea altadata. De fapt te vor doar terminat si plecat. Si apoi incep sa motiveze pe aici ca banii,(banii lol)ca ele nu mai vor, ca s-au saturat, ca vor sa se retraga din meseria asta, si cateva luni mai tarziu, cand dispare fraieru din peisaj, se intorc si ele la munca cu un mesaj de ala gen " Bunaaaaaaa, stiu ca vi-a fost dor de mine asa ca am decis sa va fac o surpriza si sa revinnnnnnnn. Abia astept sa ne revedem (hihihi-hahaha...)"

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 53 minute, tr3aba a spus:

Sigur s-a indragostit ! Am vazut si simtit chestia asta de nenumarate ori, cand scade gfe la o gagica. Toate o apa si un pamant ! Cand se indragostesc, gata, sunt seci in vorbire, nu mai vor saruturi, incep o regie si un teatru in care iti fac un dans, se freaca de tine, dar nimic sa puna suflet cum o facea altadata. De fapt te vor doar terminat si plecat. Si apoi incep sa motiveze pe aici ca banii,(banii lol)ca ele nu mai vor, ca s-au saturat, ca vor sa se retraga din meseria asta, si cateva luni mai tarziu, cand dispare fraieru din peisaj, se intorc si ele la munca cu un mesaj de ala gen " Bunaaaaaaa, stiu ca vi-a fost dor de mine asa ca am decis sa va fac o surpriza si sa revinnnnnnnn. Abia astept sa ne revedem (hihihi-hahaha...)"

Salut ! Având în vedere că a fost prețuită de unii clienți orădeni , dovedindu i acest lucru prin vizite , prin recenzii , apoi unele incursiuni ale ei pe platforma acesta , era decent să își anunțe suspendarea prestarii serviciilor ( din ce a spus un domn mai sus decizia este definitivă, dar se pare că nu este exclusă posibilitatea revizuirii ) în mod expres și public . Motivarea nu era obligatorie , ar fi fost în deplină contradicție cu spiritul ei  .

Erau și persoane nemulțumite , acestea derivând in special  din stilul ei de fată, "free spirit ".

Lamentațiile , speculațiile si bocetele sunt de prisos,  in afara de verbul latin FUIT( a fost).

In fond, in domeniul prestării serviciilor sexuale ( legale sau nu),  se intra constrâns de nevoi financiare , temporar și cât mai scurt,urmat de reintrarea totala in " civilie ".

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Eu la ultima intalnire cu ea am observat ceva care ma pus pe ganduri si anume faptul ca avea ceva pe suflet. Nu stiu daca probleme grave, sau ceva sechele din copilarie pe care mi le-a povestit odata, dar ceva avea ca nu prea era in largul ei. Roxy, succes in ceea ce ti-ai propus sa faci in continuare.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Apare ea iar.... doar fiti pe faza....

• Oras:in pizda mati
  • Oras:in pizda mati
Postat
On 1/23/2023 at 1:11 PM, xander12 said:

Apare ea iar.... doar fiti pe faza....

crezi ?

• Minus 1
Postat

Da, stim ca s-a retras. Roxy a fost indragita de multi de pe aici. Daca reapare sau vrea sa ne transmita ceva sunt sigur ca vom afla. Pana atunci nu cred ca are rost sa ridicati topicul cu astfel de intrebari.

• Like 1
  • Telefon: alexalex1986_076
  • Telefon: alexalex1986_076
Postat
Acum 7 ore, x the impaler a spus:

Da, stim ca s-a retras. Roxy a fost indragita de multi de pe aici. Daca reapare sau vrea sa ne transmita ceva sunt sigur ca vom afla. Pana atunci nu cred ca are rost sa ridicati topicul cu astfel de intrebari.

Am văzut-o careva zii pe lângă gradina zoologica saraca arăta foarte rau cu o plasa mare dupa ea pe spatele ei si in urma ei o femeie in varsta de etnie.... a sucit iute capu si a privit in jos. Sincer mam șocat....😒

• Mersi 1
Postat
20 minutes ago, yo_anonim said:

Am văzut-o careva zii pe lângă gradina zoologica saraca arăta foarte rau cu o plasa mare dupa ea pe spatele ei si in urma ei o femeie in varsta de etnie.... a sucit iute capu si a privit in jos. Sincer mam șocat....😒

Daca o mai vezi spune-i sa ma sune te rog.

Postat

Roxana locuiește în Oradea , am văzut-o de câteva ori pe Clujului pe lângă plasator ! Cu iubi de etnie după ea , cu soacrasa cred și bineînțeles și cu cei 3 copilași! Întradevăr nu mai întorci capul după ea pe strada ! Jalnic la cum arată ! Distrusă ! Ori din motive medicale sa lăsat ori și-a produs bănuți pentru casa sau ceva de genul după care sa lăsat ! Dar sincer la cum arată de neîngrijită nu as mai trece pragul

• Mersi 2
  • Oras:România ❤
Postat
Acum 2 ore, mylky a spus:

Roxana locuiește în Oradea , am văzut-o de câteva ori pe Clujului pe lângă plasator ! Cu iubi de etnie după ea , cu soacrasa cred și bineînțeles și cu cei 3 copilași! Întradevăr nu mai întorci capul după ea pe strada ! Jalnic la cum arată ! Distrusă ! Ori din motive medicale sa lăsat ori și-a produs bănuți pentru casa sau ceva de genul după care sa lăsat ! Dar sincer la cum arată de neîngrijită nu as mai trece pragul

Trist. Foarte trist! 🐼😔

• Trist 1
Postat
6 hours ago, mylky said:

AM incercat sa iti trimit PM, dar vad ca nu merge. Inainte puteam sa trimit si la mebrii care nu erau verzi...

Din cate stiu Roxy avea doar o fetita care locuia cu bunica in jud HD.  Ai cumva numarul ei de tel actual? As intreba-o daca pot sa o ajut sa isi gaseasca un job sau ceva...

• Like 1
Postat
Acum 24 minute, x the impaler a spus:

AM incercat sa iti trimit PM, dar vad ca nu merge. Inainte puteam sa trimit si la mebrii care nu erau verzi...

Din cate stiu Roxy avea doar o fetita care locuia cu bunica in jud HD.  Ai cumva numarul ei de tel actual? As intreba-o daca pot sa o ajut sa isi gaseasca un job sau ceva...

Atâta știu și eu despre ea din spusele sale. Dacă o pot ajuta și eu cu ceva Maestre, te rog nu ezita să-mi spui. Îți spun ție pentru că ai avut o legătură mai apropiată cu ea. Primul pas să o găsim și să vorbim cu ea, să auzim părerea ei.  

• Like 2
Postat

Nu am nici un număr , doar am zărit de cateva ori prin zonă respectiva , de cele mai multe ori la semafor langa plastor atata tot..însă nu cred că duce lipsa de nimic , eu cred că ei îi place situația în care se afla cu concubinul ei! Probabil provine din aceeași nație și de lângă Deva... Ina micutza pe Facebook și la fel și Instagram ! O cheamă ina! Nu Roxana ,,, poate greșesc dând detalii dar eu cred că e pe filmul ei total deci nici o șansă de recuperare la cum era înainte 

• Like 2

Reputație: 2541
Postat

nu cred ca vrea sa fie ajutata... cred ca se complace in situatia in care e... si pe vremea cand activa, o mai vedeam cu unu de arata ca ultimu taran, umbla prin rogerius in slapi si la bustu gol vara... i-am zis si eu de multe ori ca daca face meseria asta sa il tina pe ala, nu e oke, ea a insistat ca e doar varu-sau... la fel am vazut-o si eu acum vre-o 3-4 sapt prin zona 6 martie, ea si femeia respectiva... pacat de ea, merita ceva mai bun in viata asta!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...