Sari la conținut

Bianca 0750825899

ffsdnd

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat
Acum 10 ore, marcus6 a spus:

Bă nu te băga în seamă cu mine vorbeste cu cine vrei tu dar nu cu mine, uite vorbeste cu ala cu nume de Citrice😂

Ce treaba am cu discutia voastra ? De ce vrei sa te bag in seama ?

Ia zi, ce frustrari mai ai ? Poate te pot ajuta.

Cheama-ti si prietenii, ii ajut si pe ei.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, mirindaporto a spus:

Marș in pizda măti de jegos cînd o să vorb cu tine să te bagi în seamă cea treabă ai tu aici mă opăritule. 

Vizitator vasileblej
Postat
Acum 12 minute, mirindaporto a spus:

Tu n-ai ce face să îl citezi ? Nu realizezi că el defapt nu știe că postările lui sunt blocate mai de toată lumea de la revelion încoace. Despre ce prieteni vorbești. Ai lui? Ha! Ha! Ăsta a furat acum vreo 12 ani ceva pe la Dorna și a uitat să mai înapoieze, l-au găsit băieții se mută în cartier cu ei. :)

Vizitator marcus6
Postat
Acum 19 minute, vasileblej a spus:

Tu n-ai ce face să îl citezi ? Nu realizezi că el defapt nu știe că postările lui sunt blocate mai de toată lumea de la revelion încoace. Despre ce prieteni vorbești. Ai lui? Ha! Ha! Ăsta a furat acum vreo 12 ani ceva pe la Dorna și a uitat să mai înapoieze, l-au găsit băieții se mută în cartier cu ei. :)

Ce e cu tine băi înfometatule mă,ce dracu vorbești mă țigane? 

Știu că îmi sugi pula pe la toți mă vorb dar mă doare in pulă, eu nu i fut  pe ei. Tu ești Psihopat cu toată lumea te certi pe toate orase eu cred ca esti bolnav cea făcut forumul din tine bă băeatule, tu esti caz grav, 

Postat

Stiu ca marcus are probleme mentale grave, bine ca mi-ai adus aminte de optiunea de block la postari, o sa o folosesc si eu.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator marcus6
Postat
Acum 6 minute, mirindaporto a spus:

Stiu ca marcus are probleme mentale grave, bine ca mi-ai adus aminte de optiunea de block la postari, o sa o folosesc si eu.

Folosesteo, și dute in u măti de coșuros scîrbos.  So fut pe măta-în gura. 

• Telefon: `
  • Oras:abis
Postat
Acum 19 minute, mirindaporto a spus:

Cu ce sa ma ajuti ma prostule, nu vezi ca nu te tin coaele nici sa imi scrii in privat 😂 Iti place doar sa comentezi aiurea pe topice de mine.

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, alex468 a spus:

Cu ce sa ma ajuti ma prostule, nu vezi ca nu te tin coaele nici sa imi scrii in privat 😂 Iti place doar sa comentezi aiurea pe topice de mine.

Uite cine se considera prietenul lui marcus, ce dragut e sa ai prieteni.

De ce sa-ti scriu in privat ? Sunt atat de prost ca nici nu stiu sa scriu un mesaj privat, ma inveti ?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, mirindaporto a spus:

Astea sunt prieteni de pe forum dar cînd o sa afli tu ce prienen bun sunt cu mămica ta atunci o sa te vad. 

Postat
Acum 3 minute, mirindaporto a spus:

Nu ma consider prietenul nimanui, sa fie clar, dar e evident la cine te refereai.

Acum 4 minute, mirindaporto a spus:

De ce sa-ti scriu in privat ? Sunt atat de prost ca nici nu stiu sa scriu un mesaj privat, ma inveti ?

La cat de redus esti... te cred pe cuvant 🤣

• Haha 2
Vizitator marcus6
Postat
Acum 4 ore, vasileblej a spus:

Acuma imi dau seama despre ce vorbesti de Vatra Dornei, de la mine stii asta, dar nu am furato ea a venit la mine, fata era tinută de niște tuciurii urîți ca tine, a fugit de la ei si a venit la mine, eu aveam Garsoniera in Vatra Dornei atunci in chirie, da am ținut fata la mine vreo 2 zile era minora nu prea stiea de ea, dar eu i-am cumparat haine de incaltat ca era cu papuci rupti fata, și niște boschetari niste criminali-i mincau bani i-am cumparat haine si am puso la taxiu sa plece acasa, era din Poiana Stampei fata, 

Dupa mau căutat țiganii dar mi-au supt pula. Nu au avut cemi face altceva. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...