barosanu635 Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Barcelona Oras:Barcelona Partajează Postat Decembrie 1, 2013 SalutareAs vrea sa stiu cate persoane sunt implicate la conducerea acestui forum si cum as putea sa ii gasesc. Intreb aceste lucruri din pura curiozitate dragilor.Astept indicatiile si raspunsurile, va multumesc tuturor si nu in ultimul rand va doresc la multi ani de 1 decembrie. Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Salutare As vrea sa stiu cate persoane sunt implicate la conducerea acestui forum si cum as putea sa ii gasesc. Intreb aceste lucruri din pura curiozitate dragilor.Astept indicatiile si raspunsurile, va multumesc tuturor si nu in ultimul rand va doresc la multi ani de 1 decembrie. hmm buna intrebare,azi te-ai inscris si si vrei sa sti atitea?eu zic ca va trebuii sa iti pui pofta in cui!! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Barosanu635Astazi, 16:27salut baietima bucur sa fiu aici alaturi de boiva pupa jean. aici ne-ai facut boi si acum vi cu intrebari? Link spre comentariu
dorel_cj Reputație: 252 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Nu cauti unde trebuie ... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Salutare As vrea sa stiu cate persoane sunt implicate la conducerea acestui forum si cum as putea sa ii gasesc. Intreb aceste lucruri din pura curiozitate dragilor.Astept indicatiile si raspunsurile, va multumesc tuturor si nu in ultimul rand va doresc la multi ani de 1 decembrie. http://www.youtube.com/watch?v=VwnVHa3yZXc Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Barosane,eu sunt unul dintre ei...CNP,adresa,stare civila,cam ce te-ar interesa? Sunt aici numai pt tine,ochi si urechi. Mai sunt Chane'l si Shaworma,dar nu pot vorbi in numele lor...oricum,sunt prin zona si cu siguranta te vor asculta si ei. Bafta! Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Barosane,eu sunt unul dintre ei...CNP,adresa,stare civila,cam ce te-ar interesa? Sunt aici numai pt tine,ochi si urechi. Mai sunt Chane'l si Shaworma,dar nu pot vorbi in numele lor...oricum,sunt prin zona si cu siguranta te vor asculta si ei. Bafta!Am aparut spune Barosane ce doleantze ai ? am fost putin ocupat cu o duduie spune repede ca tre sa plec la parada Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Am aparut spune Barosane ce doleantze ai ? am fost putin ocupat cu o duduie spune repede ca tre sa plec la parada ai aparut fratica?eu nu am vrut sa zic nimic la barosanu asta dar vad ca voi cooperati cu el..barosane. acum e momentu pune repede intrebarile tale catre conducere... 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 1, 2013 ai aparut fratica?eu nu am vrut sa zic nimic la barosanu asta dar vad ca voi cooperati cu el..barosane. acum e momentu pune repede intrebarile tale catre conducere...Barosane vrei sa intri in gasca noastra ?Pisicus e principalul SEF comunica sau daca nu suna la 112 aici al gasesti pe Pisicuts nonstop Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 1, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Salutare As vrea sa stiu cate persoane sunt implicate la conducerea acestui forum si cum as putea sa ii gasesc. Intreb aceste lucruri din pura curiozitate dragilor.Astept indicatiile si raspunsurile, va multumesc tuturor si nu in ultimul rand va doresc la multi ani de 1 decembrie. Vrei sa dai niste bani si nu stii cui? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Vrei sa dai niste bani si nu stii cui? bine punctat amado barosane unde-i sacul cu bani?venim noi dupa sac,numai sa ne spui unde. Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Unde esti barosane manca-ti-as?Mai ma tii mult in alerta? Daca nu ma contactezi in urmatoarele 3600 de secunde te bag la ignor Hai ca tre' sa plec la artificii! Link spre comentariu
barosanu635 Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Barcelona Oras:Barcelona Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Am pus doar o intrebare dragilor si as dori sa un raspuns daca este cu putinta. Nu am intrat aici ca sa vad poze,filme, caterinca si alte lucruri. Link spre comentariu
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Si eu/noi ti-am raspuns...spune-mi mie focul tau ) Pisicuts e la Hanul Drumetului momentan,il asculta pe Salam live ) Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Decembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Administratori: Pisicuts si BronxUnic moderator: Moderator1 poti sa ii contactezi aici si numai aic Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Cateva corecturi.Administratori: Pisicuts si BronxUnic moderator Universal moderator: Moderator1 poti sa ii contactezi aici si numai aicidar nu vei primi niciun raspuns, asa ca lasa-te pagubas, renunta la gandul ca ii vei putea contacta. Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Raspuns: Pisicuts + pisicuts pe alte 2 conturi roz... Sa stii ca am incercat sa cumpar si eu actiuni la el dar nu vrea sa imparta profitul... Si contrar spuselor el chiar raspunde intrebarilor doar ca vorbeste prin manele... 1 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Bossule toata lumea este implicata aici ...ca daca n-am fi implicati acest forum nu ar mai exista .... dar cel mai impicat este ... 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Bossule toata lumea este implicata aici ...ca daca n-am fi implicati acest forum nu ar mai exista .... dar cel mai impicat este ... Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 2, 2013 mai fratele meu dece nu vrei sa-i spui la bossu asta ca tu esti seful la spital si sa te caute acolo.?te salut fratioare..... Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 mai fratele meu dece nu vrei sa-i spui la bossu asta ca tu esti seful la spital si sa te caute acolo.?te salut fratioare.....te salut fratzica de vrea ceva ,ami va trim un pm dar e un specimen de user ce habar nu are ce vrea de la viatza.... no stres ...nesmnificativ ....o sapt super reusita sa ai.....amin Link spre comentariu
barosanu635 Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Barcelona Oras:Barcelona Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2013 si as vrea sa dau de ei fata in fatamultumesc Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 si as vrea sa dau de ei fata in fatamultumescok. unde sa ne intalnim? motivul? Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Decembrie 2, 2013 ok. unde sa ne intalnim? motivul?Probabil vrea să iti facă cadou două inele pentru mâini ... Kidding ... I hope! Link spre comentariu
mod1 Reputație: 586 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Montreal Oras:Montreal Partajează Postat Decembrie 2, 2013 si as vrea sa dau de ei fata in fatamultumesc E destul de flagrant totul, zic eu. Pradatorul e stimulat cu simbolistica, voci de fetite, ochi mari nevinovati de ponei sexualizati, suficient de mari ca sa aiba frizuri moderne de fetite cu parul in ochi, picioruse topaitoare, grasute si fara musculatura, sezuturi care nu sunt bombate, samd. semn ca poneii nu sunt inca copti. Fiara vede vulnerabilitate, pentru ca nu vede ponei adulti, doar o lume a copilariei, si, pentru ca totul e ambientat intr-o lume de fantezie in care nu exista consecinte reale, deci politie, fiara simte romantism. Fiara doreste sa faca parte din lumea asta- un fel de alienare pedo asperger fata de lumea reala si oamenii mari - ca sa o poata profana candva. Isi reguleaza iq-ul ca sa se integreze perfect in lumea asta- camuflarea iq-ului o numesc eu, trasatura cameleonica pe care o au numai pradatorii apex, super pradatorii. Canta impreuna cu poneii, face note mentale despre care ponei e mai inocent- ceea ce mie imi place sa numesc: face note mentale despre care ponei e mai inocent...Barosanu365 de exemplu, caruia cu prima ocazie, i-ar rupe visina in el si l-ar lasa intr-o balta de sange.Revenind la idee nu recomand ca sa cauti moderatori, mai ales daca faci keto si alergari, sau orice fel de cardio. Intr-adevar simti presiune in creier. Fara sa ajunga durere de cap totusi sau ameteala, dar e aiurea, mi-am dat seama ca era de la circulatie pentru ca mi se zbatea un ochi din cand in cand. Vorbesc de ala galben in cutie rosie, cu creatina si cu gust de citrice de-ti vine sa borasti. Desi e eficient; in 4 luni de alergat 10 km pe zi + sala in fiecare zi, 5 zile pe saptamana, cu keto, m-am facut giugiuc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum