asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 bai, cred ca ati belit belegheru'!!!! omu cu jocu' de glezne cred ca e chuck norris!!!Când Chuck Norris suferă o intervenție chirurgicală, anestezia se aplică doctorilor ! 2 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 cand chuck norris iese din apa el nu se uda, apa se chuck norris! 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Trimiteti-l pe barosanu' asta la zara kids baneasa e super-oferta 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Chuck Norris poate umfla un balon doar inspirând! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Intrebat cate flotari poate face Chuck Norris, el a raspuns indignat: - Cum adica cate pot face, pe toate evident! 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Cand Chuck Norris face flotari, nu se ridica pe el, el impinge pamantul in jos. 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 stiati de ce chuck norris doarme cu lumina aprinsa? nicidecum ptr ca ii este teama de intuneric, ci tocmai ptr ca intunericului ii este frica de chuck norris! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Cand Chuck Norris face flotari, nu se ridica pe el, el impinge pamantul in jos. Acum la ce varsta are... cred ca impinge doar tava 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 . 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Chuck Norris e atat de rapid incat incat poate alerga in jurul pamantului si isi poate da un pumn in ceafa. 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 . 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Chuck Norris a lovit odata un cal in barba. Descendentii acelui cal se numesc acum girafe. 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 ma Barosane ce faci vii la Timisoara sa cunosti administratia forumului NIMFOMANE o ba? suntem 3 fratzi si de esti militian te putem cumpara in valuta ....si facem pace nui nici o problema...tu ne lasi in treaba noastra si noi platim o taxa .....de e cazu in fiecare luna pupa'mai la ouaaaa si pe mine si pe fratzii mei dar cu o conditie fratele meu mai mare Pisicus sa-ti faca un :sexanalsi mie poti sa-mi faci :felatielui Bombonel fratele mai mic ai place sa-ti faca un URO........ stii ce e ala?nu cu batae se rezolva problemele fratilor ..............te asteptam Barosane 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 http://www.adventuresintothewellknown.com/images/2013/c_March/chuck_norris_kicking_your_ass.gif 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Acum la ce varsta are... cred ca impinge doar tava esti o fortza Gabrieleee Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 http://www.adventuresintothewellknown.com/images/2013/c_March/chuck_norris_kicking_your_ass.gif moooooooooor Dumnezeule 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Nu exista lesbiene. Doar femei care nu l-au cunoscut inca pe Chuck Norris. 1 Link spre comentariu
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Rog pe fratele mai mare Pisicuts sa spuna public ce sa intamplat de Barosanu vrea s-al joace in picioare.....poti fratzica sa ne raspunzi in manele nu inscris....multzumiri anticipate nu avea frica ...ai fratzii langa tine : : : suntem o fortza ai uitat? Link spre comentariu
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Partajează Postat Decembrie 2, 2013 http://www.adventuresintothewellknown.com/images/2013/c_March/chuck_norris_kicking_your_ass.gif Foarte tare :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Telegraph.co.uk Monday 02 December 2013 Leicester man's warning after stray cat attack A man has told how he woke up covered in blood after being attacked by a stray cat!!!http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02710/Paul-Goodrum_2710882b.jpgPaul Goodrum said: "I thought I just had a runny nose but when I felt my face it was blood" Photo: Caters By News agencies11:52AM BST 23 Oct 2013 Paul Goodrum, from Leicester, said he thought he had a runny nose until he saw the cat in front of him.The stray had clawed his face near his eye and bitten his nose.Mr Goodrum, 26, said: "I thought I just had a runny nose but when I felt my face it was blood."I pushed the animal away and put on the light to see a very large white-grey cat. I chased it out of my bedroom and examined the damage on my face."The cat had scratched my eyelid and my cheek and forehead. There were also bite marks on either side of my nose. It was very frightening."Related Articles 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Important este sa fii printre primii! :laugh2 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Important este sa fii printre primii! :laugh2 esti Fara numar fara numar draga mea?te pupam eu si cu fratele chane'l. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum