Sari la conținut

As vrea sa stiu cate persoane sunt implicate

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

ma Barosane ce faci vii la Timisoara sa cunosti administratia forumului NIMFOMANE o ba? suntem 3 fratzi  si de esti militian te putem cumpara in valuta   ....si facem pace nui nici o problema...tu ne lasi in treaba noastra si noi platim o taxa .....de e cazu in fiecare luna pupa'mai la ouaaaa si pe mine si pe fratzii mei :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 dar cu o conditie fratele meu mai mare Pisicus sa-ti faca un  :sexanalsi  mie poti sa-mi faci :felatielui Bombonel fratele mai mic ai place sa-ti faca un URO........ stii ce e ala?nu cu batae se rezolva  problemele fratilor ..............te asteptam Barosane :hi3   :hi3   :hi3

• Like 1
Link spre comentariu

Rog pe fratele mai mare Pisicuts sa  spuna  public ce sa intamplat de Barosanu vrea s-al joace in picioare.....poti fratzica sa ne raspunzi  in manele nu inscris....multzumiri anticipate  :laugh2  nu avea frica ...ai fratzii langa tine   :mafia:mafia:mafia: suntem o fortza ai uitat? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Monday 02 December 2013

Leicester man's warning after stray cat attack

A man has told how he woke up covered in blood after being attacked by a stray cat!!!

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02710/Paul-Goodrum_2710882b.jpg
Paul Goodrum said: "I thought I just had a runny nose but when I felt my face it was blood" Photo: Caters

By News agencies

11:52AM BST 23 Oct 2013

Paul Goodrum, from Leicester, said he thought he had a runny nose until he saw the cat in front of him.

The stray had clawed his face near his eye and bitten his nose.

Mr Goodrum, 26, said: "I thought I just had a runny nose but when I felt my face it was blood.

"I pushed the animal away and put on the light to see a very large white-grey cat. I chased it out of my bedroom and examined the damage on my face.

"The cat had scratched my eyelid and my cheek and forehead. There were also bite marks on either side of my nose. It was very frightening."

Related Articles
  •  

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...