asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 22, 2013 2 Link spre comentariu
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 23, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Barosanu' is mad....everybody, please Enter --> Panic Mode. http://i43.tinypic.com/20qggg9.jpg Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Barosanu635 Link spre comentariu
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Ai di capu meu ce comic e mod cand vorbeste mult :laugh2E destul de flagrant totul, zic eu. Pradatorul e stimulat cu simbolistica, voci de fetite, ochi mari nevinovati de ponei sexualizati, suficient de mari ca sa aiba frizuri moderne de fetite cu parul in ochi, picioruse topaitoare, grasute si fara musculatura, sezuturi care nu sunt bombate, samd. semn ca poneii nu sunt inca copti. Fiara vede vulnerabilitate, pentru ca nu vede ponei adulti, doar o lume a copilariei, si, pentru ca totul e ambientat intr-o lume de fantezie in care nu exista consecinte reale, deci politie, fiara simte romantism. Fiara doreste sa faca parte din lumea asta- un fel de alienare pedo asperger fata de lumea reala si oamenii mari - ca sa o poata profana candva. Isi reguleaza iq-ul ca sa se integreze perfect in lumea asta- camuflarea iq-ului o numesc eu, trasatura cameleonica pe care o au numai pradatorii apex, super pradatorii. Canta impreuna cu poneii, face note mentale despre care ponei e mai inocent- ceea ce mie imi place sa numesc: face note mentale despre care ponei e mai inocent...Barosanu365 de exemplu, caruia cu prima ocazie, i-ar rupe visina in el si l-ar lasa intr-o balta de sange.Revenind la idee nu recomand ca sa cauti moderatori, mai ales daca faci keto si alergari, sau orice fel de cardio. Intr-adevar simti presiune in creier. Fara sa ajunga durere de cap totusi sau ameteala, dar e aiurea, mi-am dat seama ca era de la circulatie pentru ca mi se zbatea un ochi din cand in cand. Vorbesc de ala galben in cutie rosie, cu creatina si cu gust de citrice de-ti vine sa borasti. Desi e eficient; in 4 luni de alergat 10 km pe zi + sala in fiecare zi, 5 zile pe saptamana, cu keto, m-am facut giugiuc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum