Sari la conținut

Blonda 0767384133 / 0720161607 (Militari)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu azi la domnisoara locatia Alexandru Obregia o garsoniera etaj 3 aici nu o sai acort multe puncte si nici ca discretie

asta pt ca dupa ce am terminat nam apucat sa incep sa ma imbrac si a si iesit colega bruneta din bucatarie si a sarit in pat,nu ma deranjat ca ma vazut in pwla goala dar pur si simplu sa fii gol si sa umble pe acolo tot felu de pers mi-a displacut.

IN fine aspectu donsoarei il stiti si din poze e o tipa de 1,60 si vreo 58-60 kg bine proportionata cu niste sani destui de frumosi,dupa un oral protejat la cererea mea si zonele adiacente tot la cerere trecem la pozitia mama iedului atingandu-ma senzual pe coitze mi-a placut dar cred k ea a facut special sa termin mai repede.

Am urcato putin pe mine si am zis sa termin iar in pozitia capritei unde am pompat mai tare si ea cu manutele pe coaie am explodat in prez.

Dupa care a urmat faza cu colega de mai sus platit 60 la inceput pt o fin si plecat

Locatie-6

Oral-8 sa conformat sa fie atenta si la celalalte zone

Normal-7

Atitudine-8

Discretie-4

Oral a zis ca nu face,probabil de recomandat mai ales cand vrei ceva ieftin cat de cat buna si te grabesti si nu stai sa cauti,eu de fel ma orientez citesc comentarii si dupa care apelez.....Sal

Cum nu face oral ? in recenzie ai scris asa, citez " dupa un oral protejat la cererea mea si zonele adiacente tot la cerere trecem la pozitia mama iedului atingandu-ma senzual pe coitze " bla bla bla, deci? ce sa intelegem?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

**spam editat**uuleeeeeee..... mincinosuleeeee. Dc minti si nai bun simt rusineeeee.... ai zis ca nu te deranjeaza colega... chear teai laudat ca ai si u o garsoniera la fel ca a mea.. team servit foarte frumos si mam conportat frumos cu tn... dc esti obraznic??? Cum adika fac oral??? Mintiiiiiiiii( fac oral)... ... haideti sa ba povestesc eu cum a fost intradevar.... domnul (**spam editat**) sunat cere detali dupa care revine din nou cu un tel si zice ca a ajuns in zona Alexandru obregia. Bun ajunge sus la etajul 3 al astept inbracata exact la fel ca in poze.. deschid usa ...ai spun buna!! Eu sunt andreea...dupa care colega mea se retrage in bucatarie... lam intrebat cum doresti Oral?? Mai tare mai incet?? El raspunde: mai incet ... eu zik ok nucio problema... dupa care el zice : Te poti urca pe mine? Dar tot incet .... eu zic ok nicio problema.... la care el zice haiii maii bine capra... eu zik ok...dupa aceea lam servit cu un prosop curat iam scos guma.. si lam invitat la bae sa se igienizeze.. dupa care iese si colega din bucatarie auzind ca eu am terminat cu.domnu... am cer scuze daca am avut mici greseli la scris dar mam grabit domnilor... O seara buna si spor la trageri

• Like 1
Postat

**spam editat**uuleeeeeee..... mincinosuleeeee. Dc minti si nai bun simt rusineeeee.... ai zis ca nu te deranjeaza colega... chear teai laudat ca ai si u o garsoniera la fel ca a mea.. team servit foarte frumos si mam conportat frumos cu tn... dc esti obraznic??? Cum adika fac oral??? Mintiiiiiiiii( fac oral)... ... haideti sa ba povestesc eu cum a fost intradevar.... domnul (**spam editat**) sunat cere detali dupa care revine din nou cu un tel si zice ca a ajuns in zona Alexandru obregia. Bun ajunge sus la etajul 3 al astept inbracata exact la fel ca in poze.. deschid usa ...ai spun buna!! Eu sunt andreea...dupa care colega mea se retrage in bucatarie... lam intrebat cum doresti Oral?? Mai tare mai incet?? El raspunde: mai incet ... eu zik ok nucio problema... dupa care el zice : Te poti urca pe mine? Dar tot incet .... eu zic ok nicio problema.... la care el zice haiii maii bine capra... eu zik ok...dupa aceea lam servit cu un prosop curat iam scos guma.. si lam invitat la bae sa se igienizeze.. dupa care iese si colega din bucatarie auzind ca eu am terminat cu.domnu... am cer scuze daca am avut mici greseli la scris dar mam grabit domnilor... O seara buna si spor la trageri

Astept si eu sa vad cum scrii cand nu te grabesti :) Parca totusi erau niste "corectii" pt cei care nu folosesc limba materna in forma corecta pe forum...

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Domnul probabil a vrut sa scrie anal.

Postat

Anal am vrut sa spun scuze si in rest cu ce am mintit?am zis eu ca nu ma deranjeaza colega?nam zis nimic doar nu o dateai afara din garsoniera,mie doar nu mi-a placut ca nu a asteptat sa ma imbrac sau sa plec si eram toti 3 pe acolo dezbracati,in rest te-ai conformat binisor zic eu si esti de vizitat

Postat

Si nu m-am laudat ca am eu garsoniera aici ma confunzi nu ma deranjat nici colega nici garsoniera ma deranjat discretia,asa makar putea sa ramana sa se uite daca tot m-a vazut dezbr,nu sunt pudic dar nu mi-a placut atata tot nush dc iei foc asa si la oral am gresit era anal daca citeai atent am dat nota pt oral si cine stie sa citeasca isi da seama ce am vrut sa spun nui asa Cassy?

Postat

Andreiutza , esti geniala , imi place mult cum scrii , te-as lua de nevasta , as fii mandru cu asa o fata desteapta.

• Like 8
  • Minus 3
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Andreiutza , esti geniala , imi place mult cum scrii , te-as lua de nevasta , as fii mandru cu asa o fata desteapta.

Nu mai zice nimeni nimic, asa liniste??

Pe forum, cererea in casatorie de catre un platinum este apogeul  :laugh2  :laugh2. De aici, totul in jos....

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Buna andreea esti buna rau de tot esti genu meu cu formele care le ai ti-as da si limbi in craiova nu ai nici o  prietena? sau nu poti ajunge mergem la un hotel ceva mi-as dori tare mult sa ne cunoastem, an 21 de ani daca ajungi in craiova anuntama sau baga idu meu [email protected]

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Anunt:

DRUMUL Taberei. Siliconata reala garantat, frumoasa, corp atletic de invidiat, ofer servicii de inalta calitate, oral normal, cuni., ani., fin. corporala, 69, dif. pozitii, mici fantezii. Te astept cu drag,80L.

Hmmm...nu este "rea" deloc.

post-23590-0-15802900-1410170138_thumb.jpg

post-23590-0-83466200-1410170141_thumb.jpg

post-23590-0-31689900-1410170147_thumb.jpg

post-23590-0-87437800-1410170153_thumb.jpg

post-23590-0-68009200-1410170157_thumb.jpg

post-23590-0-14810200-1410170161_thumb.jpg

post-23590-0-14451400-1410170165_thumb.jpg

post-23590-0-22443600-1410170169_thumb.jpg

post-23590-0-88871600-1410170172_thumb.jpg

post-23590-0-83222600-1410170178_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...