Sari la conținut

Gin - filipineză - 19 ani - Vitan 0765608010

derwall

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Anunt cu totul si cu totul special in AT.

Zona Casa pensii Viran.

200 Lei ora

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator Johnjohn420
Reputație: 0
Postat

Poze real? 

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu cred că sunt reale. Am vb cu ea mai demult prin mesaje, i am dat mesaj pe Nr din anunț și mi a răspuns de pe alt număr. Am întrebat de masaj și mi a spus normal protejat și oral neprotejat 150 Nr și 200 ora. I am spus să îmi trimită poze pe WhatsApp și a zis că nu are dar mi a dat insta. Arată bn și în pozele de pe insta. Nu am fost la ea, nu am alte detalii.

• Like 1
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 2 ore, gabriel2110 a spus:

Eu cred că sunt reale. Am vb cu ea mai demult prin mesaje, i am dat mesaj pe Nr din anunț și mi a răspuns de pe alt număr. Am întrebat de masaj și mi a spus normal protejat și oral neprotejat 150 Nr și 200 ora. I am spus să îmi trimită poze pe WhatsApp și a zis că nu are dar mi a dat insta. Arată bn și în pozele de pe insta. Nu am fost la ea, nu am alte detalii.

e filipineza din tandarei ?

• Like 2
Postat

Nu știu, mie mi a spus că e născută în România din tara român și mama asiatica, nu mi a specificat filipineza, atunci în anunț specifică doar că e asiatica.

• Like 1
Postat

WOW ce bine suna, anuntul este inca valabil si daca pozele sunt reale este foarte tare tipa. Mai asteptam recenzii

Vizitator Johnjohn420
Postat
On 1/24/2021 at 8:09 PM, gabriel2110 said:

vă rog să partajați acest link prieten.

Postat
Acum 4 ore, Johnjohn420 a spus:

vă rog să partajați acest link prieten.

Link cu anunțul ai mai sus. Daca te referi la Instagram nu o să îl postez aici, îl poți cere personal și decide ea daca ti l da sau nu.

Postat

Nu e nicio pilipinezoaică. A postat anunțul în diferite secțiuni ale forumului și de fiecare dată bagă alte minciuni. În secțiunea anunțurile din Constanța a pus ceva și folosea pozele unei asiatice cu părul vopsit blond. Are și ceva recenzii acolo, cică provine din familie rasial mixtă, dar nicăieri poze reale cu fața. Mâna întinsă care nu are o poveste, nu primește nimic 😉

• Like 1
Vizitator Roberta26
Postat
Acum 2 ore, uritescu a spus:

Nu e nicio pilipinezoaică. A postat anunțul în diferite secțiuni ale forumului și de fiecare dată bagă alte minciuni. În secțiunea anunțurile din Constanța a pus ceva și folosea pozele unei asiatice cu părul vopsit blond. Are și ceva recenzii acolo, cică provine din familie rasial mixtă, dar nicăieri poze reale cu fața. Mâna întinsă care nu are o poveste, nu primește nimic 😉

Vino la mine sa vezi daca eu sunt cea din poze, daca nu sunt eu, eu te platesc pe tine, daca sunt eu ma platesti dublu:)) 

Postat
14 minutes ago, Roberta26 said:

Vino la mine sa vezi daca eu sunt cea din poze, daca nu sunt eu, eu te platesc pe tine, daca sunt eu ma platesti dublu:)) 

Despre care poză/poze vorbești,  pentru că s-ar putea să mă intereseze propunerea ta. 😊

Postat

Interesant anunțul. Pana la urma reale pozele da? Ai și whatsup sau e doar cu telefon prealabil? 

Postat

Suna,  afli  dar sa ne spui si noua astia de nu suna si nu da informatii:rax2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 05.03.2021 la 13:56, Roberta26 a spus:

Dacă tot ti-ai făcut aici cont ,

Ar fi o idee bună să postezi niște poze cu tine,să ne spui lista serviciilor pe care le oferi, și ce detalii mai consideri tu că trebuie să știm,  să te putem vizita. 

Cu cât mai multe detalii & informații & poze,  cu atât vom dori să te cunoaștem mai mult. 

Acum pare destul de "confuză" treaba 

Nu ne îmbie ceva anume să te îți facem o vizită 

Știi ce zic?!

• Like 1
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 05.03.2021 la 13:56, Roberta26 a spus:

Daca vrei sa ma convingi scrie in filipineza...vreau sa o sug la romani cu finalizare orala.

• Haha 2
  • Minus 1
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat
La 06.03.2021 la 17:18, laury a spus:

Daca vrei sa ma convingi scrie in filipineza...vreau sa o sug la romani cu finalizare orala.

Sa tingin mo, anong dakilang dumi ang magsulat sa Filipino ???
Mukha kang mas matalino kaysa doon
Postat
Acum 4 minute, mr. oki a spus:

Sa tingin mo, anong dakilang dumi ang magsulat sa Filipino ???
Mukha kang mas matalino kaysa doon

Ia de vezi, in filipineza......crezi ca e mare lucru sa scrii?

Nu asa o sa o prinzi......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...