Sari la conținut

Jessica ❤️❤️ 100% reala ❤️❤️ 0730954547 ❤️❤️

Vizitator

Postări Recomandate

Salut!

am vizitat-o mai devreme Jessica si vreau sa spun ca am ramas placut impresionat de intalnirea cu ea.

*Locatie: 9, central in zona Cismigiu, garsoniera micuta dar curata,mobilata frumos, geluri de dus, prosoape curate.

*Aspect: 9, Jessica m-a asteptat pe tocuri intr-o lenjerie neagra foarte sexy cu dresuri negre de plasa, frumusica la fata, buze carnoase, sani naturali placuti la atingere, fundulet bombat, piele bronzata si parfumata, pasarica cu labii mici, foarte frumoasa pasarica.

OP: 9, bine executat cu deep, scuipat pe el, il suge cu pofta, se vede ca ii place ce face, fara atentie la OwO.

NP: 9, schimbat mai multe pozitii, geme frumos, m-a excitat rau in LOT unde am si finalizat, o tineam de sanii aia misto care abia imi incapeau in palme, in timp ce pompam in ea. 

Atitudine: 10, mi-a placut foarte mult atitudinea ei, este o super fata, daca va purtati frumos cu ea si ea va face la fel cu voi, se vede ca a lucrat in strainatate. M-a servit cu ceva de baut, tot timpul m-a intrebat daca este totul in regula, am glumit pe parcursul intalnirii, o fata cu un caracter frumos, m-am simtit bine in compania ei. Eu unul o sa mai revin.

Achitat 250 lei pentru 30 de minute, totul protejat, prefer genul acesta de servicii. Mergeti cu incredere ca e ce trebuie.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, ripped a spus:

Salut!

am vizitat-o mai devreme Jessica si vreau sa spun ca am ramas placut impresionat de intalnirea cu ea.

*Locatie: 9, central in zona Cismigiu, garsoniera micuta dar curata,mobilata frumos, geluri de dus, prosoape curate.

*Aspect: 9, Jessica m-a asteptat pe tocuri intr-o lenjerie neagra foarte sexy cu dresuri negre de plasa, frumusica la fata, buze carnoase, sani naturali placuti la atingere, fundulet bombat, piele bronzata si parfumata, pasarica cu labii mici, foarte frumoasa pasarica.

OP: 9, bine executat cu deep, scuipat pe el, il suge cu pofta, se vede ca ii place ce face, fara atentie la OwO.

NP: 9, schimbat mai multe pozitii, geme frumos, m-a excitat rau in LOT unde am si finalizat, o tineam de sanii aia misto care abia imi incapeau in palme, in timp ce pompam in ea. 

Atitudine: 10, mi-a placut foarte mult atitudinea ei, este o super fata, daca va purtati frumos cu ea si ea va face la fel cu voi, se vede ca a lucrat in strainatate. M-a servit cu ceva de baut, tot timpul m-a intrebat daca este totul in regula, am glumit pe parcursul intalnirii, o fata cu un caracter frumos, m-am simtit bine in compania ei. Eu unul o sa mai revin.

Achitat 250 lei pentru 30 de minute, totul protejat, prefer genul acesta de servicii. Mergeti cu incredere ca e ce trebuie.

Multumim ca ne deschizi calea, in sfarsit o recenzie ca la carte. Bafta! 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 22 ore, ripped a spus:

Salut!

Multumesc ❤🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
La 26.01.2021 la 17:40, Jessicaxxx a spus:

...

●Sarut / pe corp. 

●Finalizare corporala.

...

Acum 34 minute, raydonovann a spus:

Pana la urma face FK si Cim?🤔

Aș crede că nu ☝️

Link spre comentariu

O fata frumoasa, cu atitutine ireprosabila, corp perfect, sani naturali, m-am simitit bine in compania ei. Nu o sa-i dau note, dar pot spune ca a fost o experienta reusita. Foarte draguta inca de la telefon, si mai draguta in realitate. Mi s-a parut o fata de 10.

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...