RANYA111 Reputație: 379 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Buna! Numele este Ranya, am 21 de ani, 1.64 înălțime și 50 kg. Activez in domeniu de aproape 2 ani, dar este pt prima data când activez in România. VA POT OFERI: SEX ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCȚIE DE IGIENA SEX NORMAL PROTEJAT CUNNILINGUS, ANNILINGUS PASIV, 69 MASAJ FINALIZARE CORPORALĂ, ORALĂ TARIFELE MELE SUNT : 150 fin , 250h . Locația mea este centrală. PROGRAMERILE SE POT FACE TELEFONIC SAU PE WHATSAPP. DE PREFERAT CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE. 1 1 Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Pe WHATSAPP nu apari Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Danni1974, am rezolvat 😊 Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 oook Link spre comentariu
Vizitator enzo__ Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 5 minute, RANYA111 a spus: Danni1974, am rezolvat 😊 Nu prea Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Aia vad si eu Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Disponibilă 😊 3 3 Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Ianuarie 28, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 RECENZIE : Dupa ce am aruncat o privire pe acest anunt am zis sa vad cine se afla in spatele lui, dupa care am facut o programare de o ora la aceasta frumoasa domnisoara RANYA. Locatie centrala PAVONE. Ajuns acolo imi deschide aceasta faptura frumoasa,creola, bruneta,piercing in buric, si pasa, sani frumosi naturali,fund bombat....pe tocuri, imi ofera un pahar cu apa de baut, stam putin de vorba,o fata comunicativa si relaxata,fara graba,si foarte ok. pret exact ca in anunt. oral nep cu finalizare foare bine executat si cu atentie la cuibusorul de sub closca, nota 10. normal...ei bine fata se misca bine rau,este foarte sexi, nota 10 ! ma bucur ca a vizitat orasul nostru, mi-a facut mare placere sa o cunosc, o dulceata ! 2 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
thedickinpus Reputație: 47 Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Mai este in oraș?? Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Ianuarie 29, 2021 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 3 ore, thedickinpus a spus: Mai este in oraș?? a spus ca mai sta....cred ca da ...suna si vezi ! 1 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 17 ore, bogdan icx a spus: RECENZIE : Dupa ce am aruncat o privire pe acest anunt am zis sa vad cine se afla in spatele lui, dupa care am facut o programare de o ora la aceasta frumoasa domnisoara RANYA. Locatie centrala PAVONE. Ajuns acolo imi deschide aceasta faptura frumoasa,creola, bruneta,piercing in buric, si pasa, sani frumosi naturali,fund bombat....pe tocuri, imi ofera un pahar cu apa de baut, stam putin de vorba,o fata comunicativa si relaxata,fara graba,si foarte ok. pret exact ca in anunt. oral nep cu finalizare foare bine executat si cu atentie la cuibusorul de sub closca, nota 10. normal...ei bine fata se misca bine rau,este foarte sexi, nota 10 ! ma bucur ca a vizitat orasul nostru, mi-a facut mare placere sa o cunosc, o dulceata ! Mulțumesc frumos! 😘😘 1 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Buna dimineața! 🦋 Se pot face programări . Poze din locație 😊 1 3 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 Se pot face programări. 😊🦋 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 Buna dimineața! Se pot face programări. 😘 Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 2, 2021 Whatsapp-ul ala e degeaba On 1/31/2021 at 10:35 AM, RANYA111 said: Se pot face programări. 😊🦋 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Februarie 3, 2021 Buna dimineața! Se pot face programări. 😍 Link spre comentariu
iuliann20 Reputație: 342 Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 Buna sunt și eu dator cu o declarație 😀 la domnișoara. Luat contact telefonic cu ea,stabilit detaliile(descrise mai sus de ea) am ajuns la locație lângă Pavone. Am intrat și m-a întâmpinat o domnișoara sculptata bine, cu sâni foarte frumoși,intrat la baie pentru igienizare și apoi a început bătălia. A început cu un oral NP foarte bun,umed,Deep,apoi am trecut la puțin normal(Căprița) unde te f..e bini de tot,nu am rezistat mult și am finalizat oral unde m-a stors și de ultima picătura. M-am simțit foarte bine,mulțumesc și ne mai revedem. O zi frumoasa. Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Acum 19 ore, iuliann20 a spus: Buna sunt și eu dator cu o declarație 😀 la domnișoara. Luat contact telefonic cu ea,stabilit detaliile(descrise mai sus de ea) am ajuns la locație lângă Pavone. Am intrat și m-a întâmpinat o domnișoara sculptata bine, cu sâni foarte frumoși,intrat la baie pentru igienizare și apoi a început bătălia. A început cu un oral NP foarte bun,umed,Deep,apoi am trecut la puțin normal(Căprița) unde te f..e bini de tot,nu am rezistat mult și am finalizat oral unde m-a stors și de ultima picătura. M-am simțit foarte bine,mulțumesc și ne mai revedem. O zi frumoasa. Mulțumesc frumos, te pup și te mai aștept cu drag 😘😘😘 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 2 2 Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 🦋 Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Mai esti p-aici? Daca da, chiar nu inteleg, esti cu circuit inchis sau cum? Sun a prost asa, mesaze pe wapp etc. Link spre comentariu
RANYA111 Reputație: 379 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 ‼️‼️Dragilor, numărul scris pe ultimele poze ESTE GREȘIT ‼️Când doriți sa ma contactați va rog sa folosiți NUMĂRUL DE TELEFON SCRIS IN TITLU . ‼️‼️ Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Tocmai cel din titlu l-am apelat. Link spre comentariu
delimitator Reputație: 528 Postat Februarie 5, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Februarie 5, 2021 1 oră în urmă, danni1974 a spus: Tocmai cel din titlu l-am apelat. a i dreptate frate,si eu am contactat o pe numarul din titlu,cei drept pe watsap si niciun raspuns,cum pot lua legatura cu tine domnita? 1 Link spre comentariu
danni1974 Reputație: 149 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 5, 2021 Initial am vorbit ceva cu ea, apoi nimic nimic nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum