Sari la conținut

Discutii Generale Alba

Postări Recomandate

• Oras:Toate
  • Oras:Toate

O mare rugaminte la voi cei care cunoasteti piata mai bine.

O recomandare pe seara asta? Plec maine din oras si ma tot uit de cateva ore dar nimic nu pare ce ar trebuii.

Caut slim sau fit preferabil.

Multumesc.

Link spre comentariu
On 9/1/2024 at 12:00 PM, Guest said:

Maria. 0793509642

A fost cineva sau ati găsit informații despre ea ?

Din poze pare super, de aceea nu cred ca e reala.

Acum este la Ploiesti, nu este cea din poze, si este pe super extra fast fuck, daca nu termini in 3-4 min, nu numai ca te da afara, dar comenteaza si ca de ce te imbraci incet, ca asteapta alt client la usa.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, florinxyz a spus:

Ce aglomerație avem la Alba … de mâine și Izza și Amyra și Bella …prevăd după iarăși o secetă 🤣🤣

Asta e.....cind sint ....dam la buci....😄....pe Amyra, no vad asa serioasa, .....Bella in schimb, e dea casei....

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 5 minute, hunterwhore a spus:

Asta e.....cind sint ....dam la buci....😄....pe Amyra, no vad asa serioasa, .....Bella in schimb, e dea casei....

Cu Bella ai dreptate … e preferata mea de pe Alba … adică eu personal nu am prea întâlnit așa implicate ca ea.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Budapesta
  • Oras:Budapesta

Au invadat Alba fetele, dar nu poți ajunge char la toate, faci o selecție ca ai de unde și te bucuri de ce ai. Nu am mai fost de 2 ani la dezmăț. Ciocane tari și speram sa mai avem parte de asa ceva pe Alba. Purtativa frumos cu ele ca să avem o gama bogata de fete. Va salut!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, hunterwhore a spus:

Da da. Aici la datorie. 😀

Nu știu dacă i-ai scris Marei… dar este cineva ce se dă drept tine și vrea să își facă programare așa drept tine 😂 (reclamă bună ) dacă înțelegi 😂…oricum fata e la fel cu toată lumea …

Link spre comentariu
Acum 5 minute, florinxyz a spus:

Nu știu dacă i-ai scris Marei… dar este cineva ce se dă drept tine și vrea să își facă programare așa drept tine 😂 (reclamă bună ) dacă înțelegi 😂…oricum fata e la fel cu toată lumea …

Nu i-am scris încă, eu sint mai publicist....cind prind ora liberă., sun, scriu. Și în 10 minute sint la ușa 😄,  pt faptul asta , s-au pierdut multe fete la mine, care vor programare de pe o zi pe alta. La mine nu se poate așa. Nu știu ce fac peste 2 ore, darămite ce fac mâine la ora x. Mara e pe lista, are servicii bune...așa că...la momentul potrivit...e bifata. Spor si ciocane tari.

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, hunterwhore a spus:

Nu i-am scris încă, eu sint mai publicist....cind prind ora liberă., sun, scriu. Și în 10 minute sint la ușa 😄,  pt faptul asta , s-au pierdut multe fete la mine, care vor programare de pe o zi pe alta. La mine nu se poate așa. Nu știu ce fac peste 2 ore, darămite ce fac mâine la ora x. Mara e pe lista, are servicii bune...așa că...la momentul potrivit...e bifata. Spor si ciocane tari.

La fel i-am spus și eu aseară ca nu ești tu…tu când scrii și mergi …😂 e cineva care își face reclamă pe numele tău .

Link spre comentariu
Acum 39 minute, florinxyz a spus:

La fel i-am spus și eu aseară ca nu ești tu…tu când scrii și mergi …😂 e cineva care își face reclamă pe numele tău .

A doua la mina, i-aș scrie direct cu contul, am acces la mesagerie, ea are, ce rost are sa i scriu pe whatsapp,  sa ma dau x sau y ca să merg? E de mintea cocoșului 😄

• Like 3
Link spre comentariu
1 oră în urmă, hunterwhore a spus:

A doua la mina, i-aș scrie direct cu contul, am acces la mesagerie, ea are, ce rost are sa i scriu pe whatsapp,  sa ma dau x sau y ca să merg? E de mintea cocoșului 😄

De ce ești rau colegu 😂🤣?Vezi poate este altul Hunterwhore mic exact ca și cucubau86(cel barosan) era sa îl confund cat pe ce cu celalalt cucubau(cel nou)

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Masaj cu finalizare doamna are 50 de ani  siligoane  0757 214 129 poate ajuta pe cine va  am fost la doamna 😁 o gaziti si pe olx  .dac mai stiti care face masaj cu finalizare astp 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, bastar a spus:

Masaj cu finalizare doamna are 50 de ani  siligoane  0757 214 129 poate ajuta pe cine va  am fost la doamna 😁 o gaziti si pe olx  .dac mai stiti care face masaj cu finalizare astp 

Pe olx sau publi 24 ai găsit anunțul da mai multe detalii finalizare cu mana sau ...

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, albaiuleanul a spus:

Pe olx sau publi 24 ai găsit anunțul da mai multe detalii finalizare cu mana sau ...

Pe olx face finalizare cu sani mana face si oral cum te înțelegi cu ia genul milf . 

Link spre comentariu
La 07.10.2024 la 17:16, albaiuleanul a spus:

Aveam ai eu o doamna care face super masaj.Nu știu dacă face și cu finalizare dar masajul e excepțional.Tot așa o MILF la 50 ani

O găsisem pe Facebook

Elena...nu mai rețin numele de familie

Nu mai am numărul ei dar daca regăsesc anunțul revin aici

Posibil să facă și masaj cu finalizare că așa la discuții era foarte deschisa

Link spre comentariu

• Oras:Alba
  • Oras:Alba

Salutare,

Am luat legătura cu doamna din spatele nr. 0757 214 129. Tipa arată bombă din poze(la corp, la față se vede totuși ca are 53 de ani, deși am văzut femei mult mai tinere și mult mai naspa la față) deci e un plus aspectul fizic. Mi-a zis ceva de 300 lei masaj erotic cu atingeri șamd. Eu cred ca o să merg mâine la ea să văd ce și cum e. O să vă anunț referitor la experiența, dacă sunteți interesați desigur. 

Zi faina să aveți!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...