Sari la conținut

Masaj , doamna 50 ani.

Postări Recomandate

Postat
Acum 4 ore, aditrailescu a spus:

Alte detalii? Preț, locație?

50 lei masaj, iar daca vrei in plus finalizare (normal) inca 40 sau 50 lei ,ceva de genul.

De locatie nu am intrebat, o sa intreb cand o sa hotarasc sa ma duc. 

Postat
Acum 2 ore, omuleom a spus:

Pics not loading bro.

Am intrebat daca a fost cineva... Ti se pare ca as avea legatura cu anuntul asta si sa-ti trimit poze ? 

Vizitator pizdosul99
Reputație: 0
Postat

Pai prietene, nu stiu de ce dar nu merge link-ul ala , lasa si tu nr ei de tel, daca vrei sa aflam mai multe!

Postat
1 oră în urmă, pizdosul99 a spus:

Pai prietene, nu stiu de ce dar nu merge link-ul ala , lasa si tu nr ei de tel, daca vrei sa aflam mai multe!

Merge daca dai copy la link. 0721648835

• Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat

Am vorbit cu femeia. Spune că este vorba doar de masaj. Este foarte supărată că a primit mai multe telefoane și crede că cineva vrea sa își bată joc de ea. Tind sa cred că are dreptate. 

Postat

Nu am de ce sa fi postat aiurea, femeia asta a zis.

Am intrebat-o daca face inghinal si a zis ca da cu finalizare contra cost;apoi am intrebat-o daca se poate finalizarea si altfel. A zis ca doar normal 50 lei in plus.

Nu as fi avut motiv sa deschid un subiect, sa ce... ?

Vizitator pizdosul99
Postat
Acum 3 ore, peter05 a spus:

Merge daca dai copy la link. 0721648835

A da!? Nu am stiut! Scuze

Vizitator sorina80
Postat

Ii vrăjeala. Ii o doamna in varsta și serioasă...face doar masaj

• Oras:Departe
Postat
4 hours ago, peter05 said:

Nu am de ce sa fi postat aiurea, femeia asta a zis.

Am intrebat-o daca face inghinal si a zis ca da cu finalizare contra cost;apoi am intrebat-o daca se poate finalizarea si altfel. A zis ca doar normal 50 lei in plus.

Nu as fi avut motiv sa deschid un subiect, sa ce... ?

Pai uite ca sunt doi deja care zic ca minti.

Postat
Acum 7 minute, omuleom a spus:

Pai uite ca sunt doi deja care zic ca minti.

Nu mai inteleg nimic, nu as fi avut motiv. Doamna cred ca si-a "schimbat" serviciile cand a vazut ca a fost sunata pentru asa ceva, altfel nu-mi explic.

Am intrebat daca a fost cineva in ideea ca stau la 50km de tg. jiu, iar cand ajung in oras, sa stiu daca merg la sigur sau nu, asta a fost toata ideea cu acest subiect. Daca nu e ceea ce am zis, atunci rugam moderatorul sa poata sa stearga acest subiect deschis.

Vizitator sorina80
Postat

Am fost eu și ii vorba doar de masaj...și se și vede clar ca doar așa ceva practica...

Postat
2 hours ago, raduejaculare said:

ai care ati promovat anuntu sunteti niste tristi , sa va fut in gura morti , multumim sorin !

Fiul sau sotul?:))

Vizitator sorina80
Postat
Acum 3 ore, raduejaculare a spus:

ai care ati promovat anuntu sunteti niste tristi , sa va fut in gura morti , multumim sorin !

Cu drag! Ii și pacat sa Bati drumul degeaba, eu m-am dus datorită recenziei și de Rușine am rămas la un masaj de relaxare...

• Oras:resita
  • Oras:resita
Postat

Salutare am sunat eu azi și mi a zis ca se poate și mai mult decât un masaj.... Asa ca cei care doriți mergeți cu încredere 

Postat

Am sunat eu chiar acum, face masaj inghinal până la finalizare pentru  inca 15 lei, și normal.....dar în funcție de persoana și asta se stabilește acolo.....

Face și doar masaj inghinal pentru 30 lei

Postat
La 01.02.2021 la 6:27, sorina80 a spus:

Am fost eu și ii vorba doar de masaj...și se și vede clar ca doar așa ceva practica...

Poți să mi spui cum arată doamna, am vorbit acum 5 minute și a zis că face inghinal și normal în funcție de caz......, Spune-mi daca sa fac sau nu deplasarea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...