AdiMario Reputație: 10 Postat Noiembrie 24, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 24, 2024 Salutare! Am vizitat-o pe Giulia la ultima vizita in Sb. Programare f usor facute,pe WatssApp,cu o zi inainte,confirmata si respectata de ambele parti. Locatie- 10. Apartamentul in sine ok,curat,prosop curat,baie cu tot ce am avut nevoie. Nu mi-a placut Avantgarden,esti ca pestele in acvariu acolo,dar asta e alta discutie -Aspect. I as da un 8-9. La fata as zice ca e prezentabila,la corp e bine,curata,piele placuta la atingere,fundulet frumos ON- 10. Mi a placut mult cum o suge,soft,umed,cu grija la bilute,pt mine asta e punctul ei forte NP- 8 Nu m-a grabit,dar parca a fost absenta in timpul actului,desi am avut programare dimineata,si nu poti sa dai vina pe oboseala. Cred ca aici e destul loc de imbunatatire. Compenseaza prin corp,m am simtit totusi bine GFE - 7-8.Nu am optat pt FK,nici nu m a atras,ce-i drept,dar in rest am putut sa schimb cateva cuvinte cu ea,m-a servit si cu un pahar de apa.Parca putin aeriana si prea serioasa,totusi. Halatul,parca 150 finalizarea De revenit- cred ca m as mai duce odata,cel putin pt oral. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum