Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Postat Februarie 1, 2021 tare mult m-am bucurat cand am auzit despre aceasta domnitza.....ce am mai citit razant pe aici... Cand o sa am timp sa parcurg tot, tot, ce s-a scris despre, si mai ales postarile ei siropoase si picante. Femeia e de lux, fratzilor, nu pot sa ma duc ca milogu' la pomana. Poate gasesc si eu un om, cand isi face programare, sa ma ia si pe mine... Ce ar putea vrea la schimb? ii fac menaj o saptamana, vedem noi cum reglam conturile. Macar sa imi ia in serios propunerea un domn filantrop. imi doresc f mult sa am acces in preajma ei o ora sau cat o sa stam Nu vreau sa fac nimic, doar asa, sa stiu ca am cunoscut-o dar nu cred ca m-ar lasa ea nefacuta M-ar face de comanda, leoaica usurel, ca dup'aia ma inhib si nu mai am avant sa merg. Eu sunt f comoda. kiar daca am diverse fantezii, nu ma reped niciodata. Las timpul sa curga si daca vad ca tot imi revin aceleasi ganduri, atunci incep sa iau in considerare cum as putea da curs.
marti13 Reputație: 204 Postat Februarie 1, 2021 Oras:România Oras:România Postat Februarie 1, 2021 Acum 4 ore, Ancris a spus: 1 oră în urmă, Ancris a spus: Nu stii, eu ma simt atat de dezinformata, oricat as cauta. Acum 4 ore, Ancris a spus: Femeia e de lux, fratzilor, nu pot sa ma duc ca milogu' la pomana. Ancris, cand esti TU ? Adica, intrebarea mea mai directa ar fi " dai muie" sau " iei muie" ??? Stii, cum se intreaba cainele cand se linge pe pula, si nu stie ce face. 1 1
Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Autor Postat Februarie 1, 2021 Androgin Se pisha pe toti Gender identity is how a person feels and who they know them self to be when it comes to their gender. There are more than two genders, even though in our society the genders that are most recognized are male and female (called the gender binary) and usually is based on someone’s anatomy (the genitals they were born with). This is gender assignment and it is based on an assumption that someone’s genitals match their gender. However, gender isn’t about someone’s anatomy, it is about who they know them self to be. There are many different gender identities, including male, female, transgender, gender neutral, non-binary, agender, pangender, genderqueer, two-spirit, third gender, and all, none or a combination of these.
Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Autor Postat Februarie 1, 2021 De unde stiti ca nu stie ce face? Ori se toaleteaza, ori isi da singur limbutze, ca nu poate pe labutza. Oamenii aia fara maini, ce fac? Nu pot nici sa se scarpine in cap.. Cred ca se freaca contra a ceva. Ce-ai fi facut dumneata?
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Rog politicos pe oricine să-mi explice despre ce c.cat se vorbeşte aici.
Lloyd Reputație: 18 Postat Februarie 1, 2021 Oras:wideweb Oras:wideweb Postat Februarie 1, 2021 siana e fata morgana 😉
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Am înțeles asta, dar totuşi nu se poate reformula într-o exprimare care să nu mă retardeze la nivel subatomic? Văd doar dodii bolduite. 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 1, 2021 Acum 12 ore, Ancris a spus: tare mult m-am bucurat cand am auzit despre aceasta domnitza.....ce am mai citit razant pe aici... Cand o sa am timp sa parcurg tot, tot, ce s-a scris despre, si mai ales postarile ei siropoase si picante. Femeia e de lux, fratzilor, nu pot sa ma duc ca milogu' la pomana. Poate gasesc si eu un om, cand isi face programare, sa ma ia si pe mine... Ce ar putea vrea la schimb? ii fac menaj o saptamana, vedem noi cum reglam conturile. Macar sa imi ia in serios propunerea un domn filantrop. imi doresc f mult sa am acces in preajma ei o ora sau cat o sa stam Nu vreau sa fac nimic, doar asa, sa stiu ca am cunoscut-o dar nu cred ca m-ar lasa ea nefacuta M-ar face de comanda, leoaica usurel, ca dup'aia ma inhib si nu mai am avant sa merg. Eu sunt f comoda. kiar daca am diverse fantezii, nu ma reped niciodata. Las timpul sa curga si daca vad ca tot imi revin aceleasi ganduri, atunci incep sa iau in considerare cum as putea da curs. Acum 1 oră, Ancris a spus: Androgin Se pisha pe toti Gender identity is how a person feels and who they know them self to be when it comes to their gender. There are more than two genders, even though in our society the genders that are most recognized are male and female (called the gender binary) and usually is based on someone’s anatomy (the genitals they were born with). This is gender assignment and it is based on an assumption that someone’s genitals match their gender. However, gender isn’t about someone’s anatomy, it is about who they know them self to be. There are many different gender identities, including male, female, transgender, gender neutral, non-binary, agender, pangender, genderqueer, two-spirit, third gender, and all, none or a combination of these. Acum 1 oră, Ancris a spus: De unde stiti ca nu stie ce face? Ori se toaleteaza, ori isi da singur limbutze, ca nu poate pe labutza. Oamenii aia fara maini, ce fac? Nu pot nici sa se scarpine in cap.. Cred ca se freaca contra a ceva. Ce-ai fi facut dumneata? Ai zis multe....dar nimic!. Defapt ce vrei sa zici tu? ceva concret. Hai zi 1+1=2 spune!!. 2
Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Autor Postat Februarie 1, 2021 Astia care fac glume cu animale cand discuta despre sex.. Macar lumea animalelor sa ramana nepervertita. De ce intrebati, aveti bani de spart sa ma luati si pe mine la femeia aia? Trb vreo zece milioane, pe putin... Intai sa avem banii, dup'aia indraznim sa o abordam. 1
Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Autor Postat Februarie 1, 2021 8 minutes ago, 2peu_2peu said: Ai zis multe....dar nimic!. Defapt ce vrei sa zici tu? ceva concret. Hai zi 1+1=2 spune!!. si dumneata esti tot om sarac, se vede dupa cum v-ati adresat. Pt ca asteptati de la femei sa faca ceva Mergem la Senia, daca vrei actiune. Nu zic bine? 1
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Musai să las ceva p'-aici pentru posteritate. Copchii, să ştiți că drogurile distrug vieți. Condescența rânjită şi viitoarea mie de lei, ajustată la inflație, n-o să vă schimbe statutul de compost la minut. Bine, casele de pensii sunt pă plus.
Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 1, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Autor Postat Februarie 1, 2021 Atatia oameni care au apreciat-o si vizitat-o, credeti ca sunt prosti? Voiam si eu, dar am alte prioritati financiare. Ce naiba, nu se intelege ce am zis? Unu' mai ca lumea nu intra pe postarea mea.. Ce sa fac cu voi, ne uitam unii la altii ca nu avem bani... 1
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Uite aici ne-am potrivit la vorbe. Numa' neajunzuri pă un' te uiți. Şi trolleală.
Ancris Reputație: -12 Postat Februarie 2, 2021 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Telefon: 0754958709 Oras:0754958709 Autor Postat Februarie 2, 2021 De unde stiti dv ca sunt troll? Am lucrat numai cu cioroaice, n-am avut si eu niciodata parte de o colegutza buna. Nu credeam ca exista femei ca lumea in acest domeniu. Toata viata am plans dupa oameni de la care am ce sa invat Ciorile alea analfabete ma bagau cu botu'n pzd si imi luau banii De ce sa-mi faca niste cioroaice asa ceva, mai bine imi face una din'asta Ai drq, n-aveti bani, nu vrem sa ne distram ca lumea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum