Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2, 2021 Buna dragilor, numele meu este Giulia, am 21 de ani și sunt o creată/bruneta , senzuala și pregătită de noi experiențe și sa va cunosc🙈 Am 1,78 înălțime ; 60 de kg; sâni naturali și foarte jucăuși cupa D-95; parul brunet creț și pielea bronzata la solar 😍. Pun mare preț pe discreție , igiena și educație ❤️ Serviciile mele sunt: •sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena; •sex normal doar protejat (deci fără întrebări inutile); •69; finalizare corporală ; masaj de relaxare; diferite poziții și diferite fantezii pe care le vom dicuta fata in fata 🥰 Sunt o tipa OPEN-mind , educata și serioasă. Atitudinea mea întodeauna va reflecta atitudinea ta🙈 Pret: 150 de lei finalizarea 300 de lei ora 7 4
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Ca locație ma găsiți pe Bulevardul Unirii nr70❤️
da da da Reputație: 363 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Cine a desenat hartia aia ?
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Acum 4 minute, da da da a spus: Cine a desenat hartia aia ? Trebuia sa demonstrez cumva ca sunt reala, nu?😅 1
snake1127 Reputație: 553 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Chiar sa fie reala ?😂 1
ozgean Reputație: -104 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 de cand am vrut sa fut o creata <3..
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Acum 55 minute, snake1127 a spus: Chiar sa fie reala ?😂 Te astept sa te convingi 💋🤗
moranueugen Reputație: 40 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 O sa sparg eu gheata Ademenit de poze si de inaltimea fetei, fiind fan fete inalte si de asemenea observand oferta foarte saraca si de calitate care a fost prezenta in Bucuresti in ultimul timp la acest capitol (Alinamodel si Ruxandra Iapa buna) am sunat la numarul din anunt. Imi raspunde o voce joviala si imi comunica tarifele si locatia si astfel plec spre ea. Locatie: 10 Bine cunoscutul bloc Zepter apartamentul spatios si curat, baia cu tot ce vrei in ea. Imparte apartamentul cu inca o fata pe nume Ema din ce mi-a zis ea avand camera ei de actiune separata Aspect: 20 Exact ca in poza si mai mult. Inalta, daca isi pune si tocurile alea din poze te sperii, draguta la fata, cu parul ala cret, cu un fund teapan si mare, iar cand si-a dat jos sutientul simti deja cum te sufoca sanii ei imensi. Am stat putin de vorba. A zis ca e la inceput de drum in meserie si ca in urmatoarele zile o sa fie putin plecata pe la munte deci probabil o sa revina de saptamana viitoare cu forte proaspete. Am fost la igienizare dupa care ne asezam amandoi in pat si incepe actiunea cu ON cu ea in genunchi pe pat si eu in picioare tot pe pat apoi eu pe spate cu ea in lateral peste mine. Se ajuta de mana cam mult si se fereste sa o ia mai mult de jumate dar eu cred ca e de la faptul ca era prima vizita si nu neaparat de la tehnica. De asemenea totul este acompaniat de niste gemete un pic cam teatrale (scuze giulia dar asa e). dar isi da silinta si nu oboseste asa ca as nota cu un 8 per total pentru folosirea mainii un pic exagerat gemetele false si absenta Deepului. La cererea mea montam prezervativul si trecem la normal schimband 3 pozitii si anume capra misionar si apoi LOT unde finalizez in balonas. Aici pot sa zic ca fata se descurca mult mai bine. In doggy era sa ma termine repede cu contrele noroc ca am fost pe faza. Apoi atat in misionar cat si in LOT a mentinut contact vizual iar gemetele au parut autentice mai ales ca atunci cand facea oral am mangaiat piersicuta un pic si era umezita toata. LOTul a fost facut energic de ea iar privelistea este de vis cu sanii zbatandu-se peste fata ta in timpul acela. Pacat ca nu face FK dar poate daca te duci de mai multe ori si incepe sa te cunoasca o sa se schimbe asta. Ca un dezavantaj as zice faptul ca la inceput a folosit putin lubrifiant. Notez cu un 9 pt lipsa fk si lubrifiant Gfe overall 9 Este o persoana naturala cu care ai ce vorbi si glumi care vrea sa te faca sa te simti bine si relaxat. Per total o experienta buna dar care se vede ca e la inceput de drum pe care giulia cu timpul eu zic ca o poate imbunatati. Eu o sa mai revin pentru inaltime, tatele alea nesimtit de mari cu care luat de val am si uitat sa fac titfuck (next time) si pentru a vedea daca vor evolua in bine serviciile 6 1
Vizitator ai vrea sa stii? Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Poate ar merge de-un titfuck, daca e deschisa. Nu prea ma omor dupa crete
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Acum 35 minute, moranueugen a spus: O sa sparg eu gheata Ademenit de poze si de inaltimea fetei, fiind fan fete inalte si de asemenea observand oferta foarte saraca si de calitate care a fost prezenta in Bucuresti in ultimul timp la acest capitol (Alinamodel si Ruxandra Iapa buna) am sunat la numarul din anunt. Imi raspunde o voce joviala si imi comunica tarifele si locatia si astfel plec spre ea. Locatie: 10 Bine cunoscutul bloc Zepter apartamentul spatios si curat, baia cu tot ce vrei in ea. Imparte apartamentul cu inca o fata pe nume Ema din ce mi-a zis ea avand camera ei de actiune separata Aspect: 20 Exact ca in poza si mai mult. Inalta, daca isi pune si tocurile alea din poze te sperii, draguta la fata, cu parul ala cret, cu un fund teapan si mare, iar cand si-a dat jos sutientul simti deja cum te sufoca sanii ei imensi. Am stat putin de vorba. A zis ca e la inceput de drum in meserie si ca in urmatoarele zile o sa fie putin plecata pe la munte deci probabil o sa revina de saptamana viitoare cu forte proaspete. Am fost la igienizare dupa care ne asezam amandoi in pat si incepe actiunea cu ON cu ea in genunchi pe pat si eu in picioare tot pe pat apoi eu pe spate cu ea in lateral peste mine. Se ajuta de mana cam mult si se fereste sa o ia mai mult de jumate dar eu cred ca e de la faptul ca era prima vizita si nu neaparat de la tehnica. De asemenea totul este acompaniat de niste gemete un pic cam teatrale (scuze giulia dar asa e). dar isi da silinta si nu oboseste asa ca as nota cu un 8 per total pentru folosirea mainii un pic exagerat gemetele false si absenta Deepului. La cererea mea montam prezervativul si trecem la normal schimband 3 pozitii si anume capra misionar si apoi LOT unde finalizez in balonas. Aici pot sa zic ca fata se descurca mult mai bine. In doggy era sa ma termine repede cu contrele noroc ca am fost pe faza. Apoi atat in misionar cat si in LOT a mentinut contact vizual iar gemetele au parut autentice mai ales ca atunci cand facea oral am mangaiat piersicuta un pic si era umezita toata. LOTul a fost facut energic de ea iar privelistea este de vis cu sanii zbatandu-se peste fata ta in timpul acela. Pacat ca nu face FK dar poate daca te duci de mai multe ori si incepe sa te cunoasca o sa se schimbe asta. Ca un dezavantaj as zice faptul ca la inceput a folosit putin lubrifiant. Notez cu un 9 pt lipsa fk si lubrifiant Gfe overall 9 Este o persoana naturala cu care ai ce vorbi si glumi care vrea sa te faca sa te simti bine si relaxat. Per total o experienta buna dar care se vede ca e la inceput de drum pe care giulia cu timpul eu zic ca o poate imbunatati. Eu o sa mai revin pentru inaltime, tatele alea nesimtit de mari cu care luat de val am si uitat sa fac titfuck (next time) si pentru a vedea daca vor evolua in bine serviciile Multumesc frumos 😍 te pup si sper sa ne mai vedem 💋
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Acum 26 minute, ai vrea sa stii? a spus: Poate ar merge de-un titfuck, daca e deschisa. Nu prea ma omor dupa crete Ar fi si pacat sa nu am parte de titfuck la cat de frumoși sunt😋 2 2
goe27 Reputație: 87 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Pune o poza cu sanii. Poate ne convingi sa te vizitam.
chikichan Reputație: 11 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 O poza cu sanii liberi, fara sutien, body etc... Asa e deja una pe prima pagina.
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Am un tatuaj destul de vizibil sub sani. In prima poza e deja putin blurat...nu imi permit sa pun o poza nud ...😔
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 4 1 6
Vizitator velrox Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 @Giuliaaa21 Avand in vedere solicitarile de mai sus.. asta a fost ceva de genul "luati de aici, sani". 😂
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 2, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 2, 2021 Acum 3 minute, velrox a spus: @Giuliaaa21 Avand in vedere solicitarile de mai sus.. asta a fost ceva de genul "luati de aici, sani". 😂 Sper sa fie toata lumea mulțumită 😂😂 si sper sa nu deranjeze ca am blurat atat de mult... 2 2
Vizitator velrox Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Acum 11 minute, Giuliaaa21 a spus: Sper sa fie toata lumea mulțumită 😂😂 si sper sa nu deranjeze ca am blurat atat de mult... Sunt convins ca vei reusi, am incredere in puterile tale. 😇 Seara buna!
snake1127 Reputație: 553 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Am o fantezie 😂 vreau sa fiu bebelus sa sug la sfârcul tau 😂 . Jucam rolurile dacă vin?😂
mangliu Reputație: 58 Postat Februarie 2, 2021 Oras:. Oras:. Postat Februarie 2, 2021 Cum de nu ai un sponsor..la cum arăți!
owic Reputație: 812 Postat Februarie 2, 2021 Oras:outcall Oras:outcall Postat Februarie 2, 2021 Acum 8 ore, da da da a spus: Cine a desenat hartia aia ? ala micu la clasa de matematica....
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Just now, mangliu said: Cum de nu ai un sponsor..la cum arăți! Ca nu face fk
inkaddict Reputație: 152 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2021 39 minutes ago, bigmaciu said: Lucrezi azi? Au plecat la munte😆
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum