el toreador Reputație: 101 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 Care e cea mai buna modalitate de programare? Data trecuta am scris, am sunat, nimic.
bobo500 Reputație: 15 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2021 Buna. Facesitting și footfetish întra în servicii?
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 16, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16, 2021 Am zis ca o sa imi reincep azi activitatea...dar se pare ca nu. Nu am gasit nici o locație 😥 daca ma poate ajuta cineva cu o garsoniera, un anunt, un nr de telefon... mi ar fi de ajutor😕
el toreador Reputație: 101 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 https://www.olx.ro/imobiliare/cazare-turism/bucuresti/q-regim-hotelier-unirii/
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 16, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16, 2021 Gata am facut rost de locație 😋 Ma gasiti pe Calea Victoriei 1-5 ❤
pupu99 Reputație: 17 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 16, 2021 Pana la ce ora te gasim??
el toreador Reputație: 101 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 Intrebarea e: cum o gasim? Nu raspunde la nimic.
nid 35 Reputație: 637 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2021 O fi fost și ea obosita și infrigurata..de pe drum ca nu a avut locatie..s-o fi băgat la somn...ca de maine sa vezi maciuci ce ia..😀
el toreador Reputație: 101 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 Sa speram ca e asta. Chiar si asa, un: "astazi nu lucrez" e banal sa raspunzi.
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 16, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16, 2021 Acum 2 ore, el toreador a spus: Sa speram ca e asta. Chiar si asa, un: "astazi nu lucrez" e banal sa raspunzi. Am lucrat, am mai si raspuns unora dintre voi😅 dar daca trece ceva timp de la apel sau mesaj nu deranjez 🙈
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 17, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 17, 2021 Astazi ma gasiti pana la ora 00:00❤
el toreador Reputație: 101 Postat Februarie 17, 2021 Postat Februarie 17, 2021 Daca specificam ca poti raspunde oricand te-am ruga sa o faci, nu toti avem neveste. Cat ramai in Bucuresti?
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 17, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 17, 2021 Acum 4 ore, el toreador a spus: Daca specificam ca poti raspunde oricand te-am ruga sa o faci, nu toti avem neveste. Cat ramai in Bucuresti? O sa raspund 🤗 imi caut o locatie mai de doamne ajuta🙈
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 17, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 17, 2021 Acum 2 minute, Giuliaaa21 a spus: O sa raspund 🤗 imi caut o locatie mai de doamne ajuta🙈 E ok si asta dar nu atat de ok încât sa ma faca sa raman prea mult, pentru mine conteaza foarte mult si sa ma simt bine unde stau😋
el toreador Reputație: 101 Postat Februarie 17, 2021 Postat Februarie 17, 2021 Incearca pe Bd Unirii, P-ta Alba Iulia, Bd Decebal, Goga, Nerva Traian. Evita Universitate, Romana, unde se inchiriaza tot felul de dughene si nici nu prea gasesti locuri de parcare.
ravenxrazvan Reputație: 381 Postat Februarie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2021 A revenit și Ema în buc sau doar tu ?
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 17, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 17, 2021 Acum 3 ore, el toreador a spus: Incearca pe Bd Unirii, P-ta Alba Iulia, Bd Decebal, Goga, Nerva Traian. Evita Universitate, Romana, unde se inchiriaza tot felul de dughene si nici nu prea gasesti locuri de parcare. Data viitoare o sa fiu mai atenta...
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 17, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 17, 2021 Acum 2 ore, ravenxrazvan a spus: A revenit și Ema în buc sau doar tu ? Doar eu
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Februarie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2021 Atras cumva de ce s a scris despre prietena ei care momentan nu este in Bucuresti, am zis ca poate Giulia ofera o experienta similara. Nu neaparat. Pro: Fata arata bine/foarte bine la corp, desi prefer slim, nu pot sa nu o apreciez, probabil ca imbracata, pe strada atrage orice privire. Oral bunicel. NP ok... te intreaba cum vrei. Contra: Locatia curenta naspa, dar asta si a asumat. Atmosfera de FF. Nu comunica, orice incercare de socializare primeste raspuns din unul sau doua cuvinte. Iar daca incerci sa o faci sa se relaxeze primesti raspunsul automat ca tu esti de vina ca ea isi muleaza comportamentul dupa al tau. da bine :)) Desi arata bine la corp, nu pot sa spun ca am fost atras de ea.. desi gusturile nu se discuta, trasaturi specifice videoclip cu muzica autohtona. Probabil ca pentru multi e de vis. Mici fitze gen.. fara atins parul pentru ca extensii. Cand s a scris mai sus ca fata e cu iubi dupa ea am crezut ca sunt doar glume de forum. Eu naiv. 😂 Pentru mine o experienta slaba, pentru altii poate va fi de nota 10. Vina mea, nu ma invat minte .. unde scrie VIP sau LUX nu e de mine. 6 1 1
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 18, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 4 ore, giancarlofis a spus: Atras cumva de ce s a scris despre prietena ei care momentan nu este in Bucuresti, am zis ca poate Giulia ofera o experienta similara. Nu neaparat. Pro: Fata arata bine/foarte bine la corp, desi prefer slim, nu pot sa nu o apreciez, probabil ca imbracata, pe strada atrage orice privire. Oral bunicel. NP ok... te intreaba cum vrei. Contra: Locatia curenta naspa, dar asta si a asumat. Atmosfera de FF. Nu comunica, orice incercare de socializare primeste raspuns din unul sau doua cuvinte. Iar daca incerci sa o faci sa se relaxeze primesti raspunsul automat ca tu esti de vina ca ea isi muleaza comportamentul dupa al tau. da bine :)) Desi arata bine la corp, nu pot sa spun ca am fost atras de ea.. desi gusturile nu se discuta, trasaturi specifice videoclip cu muzica autohtona. Probabil ca pentru multi e de vis. Mici fitze gen.. fara atins parul pentru ca extensii. Cand s a scris mai sus ca fata e cu iubi dupa ea am crezut ca sunt doar glume de forum. Eu naiv. 😂 Pentru mine o experienta slaba, pentru altii poate va fi de nota 10. Vina mea, nu ma invat minte .. unde scrie VIP sau LUX nu e de mine. Ținând cont ca abia m-am trezit m-ai binedispus, ceea ce rar reuseste cineva 😅 ca sunt putin iritată deobicei dimineata🙄 imi pare rau ca nu am fost pe masura așteptărilor tale😅 nu pot fi pe gustul tuturor🙄 dar nici nu poti arunca toata vina pe mine😁 nu poti face conversatie cu un om tacut asa cum te-ai descris, într-adevăr sunt oameni cu care poti sta si la povesti, dar sunt si oameni cu care nu poti schimba doua vorbe, asta e si reciproc....si in viata de zi cu zi, nu doar aici. Si in legatura cu ceea ce ai zis, imi asum cele cateva vanatai de pe fund 😂😂 dar toti care au fost la mine ieri mi au vizionat cazaturile de pomina de pe sanie si experienta mea cu skiurile din weekendul trecut de la munte ❤ nu mai fiti asa răutăciosi❤ iti doresc o zi frumoasa si sa ai parte de experiente reușite 🤗 te pup
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Februarie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2021 Acum 14 minute, Giuliaaa21 a spus: Ținând cont ca abia m-am trezit m-ai binedispus, ceea ce rar reuseste cineva 😅 ca sunt putin iritată deobicei dimineata🙄 imi pare rau ca nu am fost pe masura așteptărilor tale😅 nu pot fi pe gustul tuturor🙄 dar nici nu poti arunca toata vina pe mine😁 nu poti face conversatie cu un om tacut asa cum te-ai descris, într-adevăr sunt oameni cu care poti sta si la povesti, dar sunt si oameni cu care nu poti schimba doua vorbe, asta e si reciproc....si in viata de zi cu zi, nu doar aici. Si in legatura cu ceea ce ai zis, imi asum cele cateva vanatai de pe fund 😂😂 dar toti care au fost la mine ieri mi au vizionat cazaturile de pomina de pe sanie si experienta mea cu skiurile din weekendul trecut de la munte ❤ nu mai fiti asa răutăciosi❤ iti doresc o zi frumoasa si sa ai parte de experiente reușite 🤗 te pup Da da.. elegant mod de a dilua conversatia, daca aveai textele la tine si cand ne am vazut era mult mai bine. 😂 spor 2 1
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 18, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 13 minute, giancarlofis a spus: Da da.. elegant mod de a dilua conversatia, daca aveai textele la tine si cand ne am vazut era mult mai bine. 😂 spor Ups 😂scuza-ma, i-am zis lui iubi sa nu mai umble cu telefonul meu 🤦♀️ asta se intampla daca nu stiu sa tastez un raspuns...
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Februarie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2021 Acum 5 minute, Giuliaaa21 a spus: Ups 😂scuza-ma, i-am zis lui iubi sa nu mai umble cu telefonul meu 🤦♀️ asta se intampla daca nu stiu sa tastez un raspuns... Dimpotriva cred ca raspunsul tau a fost foarte bun. Devii interesanta. Pe iubi il poti trimite sa ti cumpere mai multe prosoape 😂 2 1
Giuliaaa21 Reputație: 77 Postat Februarie 18, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2021 Acum 5 minute, giancarlofis a spus: Dimpotriva cred ca raspunsul tau a fost foarte bun. Devii interesanta. Pe iubi il poti trimite sa ti cumpere mai multe prosoape 😂 De ce sa dea banii pe prosoape cand poate sa si mai faca un plin la bmw🤷♀️ tu daca ai fi in locul lui ce-ai alege? Plinul sau prosoapele?😂😂
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Februarie 18, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2021 Acum 5 minute, Giuliaaa21 a spus: De ce sa dea banii pe prosoape cand poate sa si mai faca un plin la bmw🤷♀️ tu daca ai fi in locul lui ce-ai alege? Plinul sau prosoapele?😂😂 Parca era Porsche. Lasand gluma la o parte.. ca sa nu luam ciuperci unii de la altii 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum