Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 La 06.02.2021 la 17:01, cocalar20 a spus: Tare explicația ta. Și logica oarecum. Deci cu mine roșcatele se excita și au orgasm 😂😂😂😂 Brunetele și blondele ciuciu Cu fratele Kasparian se pare ca e trist 😂😂😂 Acum 14 ore, kasparian a spus: De fapt, se pare că fornixul vaginal (cel posterior, cel puțin) este cel mai ușor de stimulat din interiorul rectului, și nu al vaginului, așa se explică acele orgasme mult mai puternice (exact așa cum sunt descrise în citat) pe care o femeie le poate avea din sex anal . Păi nu e deloc trist, acum înțeleg și eu de ce cu mine au orgasm toate Mda 🤔 eu sunt antrenor le pregătesc pentru următorul 🤨 Fază- o pun capră, amîndoi cu fața înspre televizor, rula un film cu marinari, ea cu ochii țintă la iei, am simțit cum se umezeste un pic și zic în glumă . " Frumos mustăciosul ăla ai? Nebuna- Daaahaha🤣🤣
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 4 hours ago, ironic said: Din București?rece rau....intreaba-l pe Nicușor:))) Lu Nicușor ai place pizda rece ca o încălzesc alții 😂😂😂
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2021 1 oră în urmă, cocalar20 a spus: Lu Nicușor ai place pizda rece ca o încălzesc alții 😂😂😂 Gunoierii, cum ar veni.😄 5
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 12 minutes ago, picon said: Gunoierii, cum ar veni.😄 Lucratorii de la Radet in cazul lui 😂😂😂
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 La 08.02.2021 la 14:53, cocalar20 a spus: Lucratorii de la Radet in cazul lui 😂😂😂 Frate Cocalar, Șoșoaca, aia cu goarna 🥳, Câte grade crezi că are între picioare când are nervii?🤔
domnulnebun Reputație: 1 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 On 2/6/2021 at 3:55 PM, vistantric said: "Punctul A Situat pe peretele anterior al vaginului, la jumatatea drumului dintre punctul G si cervix, punctul A este descoperirea absolut intamplatoare a un sexolog din Malaezia. Denumit si zona AFE (Anterior Fornix Erogenous), despre acesta se spune ca, atunci cand este stimulat cum trebuie, asigura lubrifierea vaginului si poate genera un orgasm intens si… instant!" "Când atingi zona dintre cervix şi peretele frontal (cel pe care se găseşte şi punctul G), găseşti o zonă erogenă extrem de puternică, denumită zona AFE sau fornixul vaginal anterior. Ea mai este denumită de sexologi şi al doilea punct G. La o simplă atingere a zonei AFE te vei excita şi lubrifia în timp record, fără să ai nevoie de alte stimulente. La fel, când atingi zona dintre cervix şi peretele posterior, întâlneşti altă zonă erogenă, intitulată Cul-de-sac sau fornixul vaginal posterior. Cele două zone sunt cele mai profunde puncte din vagin, motiv pentru care şi comunică direct cu uterul. Când le stimulezi, ele îţi provoacă un orgasm uterin. Interesant este că poţi atinge orgasmul uterin fără să îţi încordezi muşchii pubococcigieni, cum faci pentru a avea orgasm clitoridian şi vaginal. De fapt, poţi sta total nemişcată. Tocmai de aceea el este trăit la un alt nivel, unul mai intens şi mai emoţional. Stimularea fornixului vaginal produce o cantitate mai mare de oxitocină în timpul sexului şi îţi afectează modul în care respiri: în timpul orgasmului respiraţia îţi este blocată, iar la finalul lui expiri într-un mod exploziv. Tensiunea unui astfel de orgasm este mult mai mare, de aceea, imediat după el, relaxarea bruscă este adesea însoţită de râs, plâns sau oftat puternic." Eu știu ca cervixul provoacă o încingere puternica a pereților vaginului si uneori se simte chiar, după actul sexual, cand ții palma deasupra pubisului fara a il atinge...ca o caldura parca emanata din zona intima. Nu prikep, arata o poza din pizda ta casasa vedem exact unde ie
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 2 hours ago, lancelot said: Frate Cocalar, Șoșoaca, aia cu goarna 🥳, Câte grade crezi că are între picioare când are nervii?🤔 Plm nu știu întâi trebuie sa dai straturi straturi de osânza sa ajungi la gaura, prea multă munca. Mai bine ii iei temperatura in gura.
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2021 Postat Februarie 9, 2021 Acum 2 ore, cocalar20 a spus: Plm nu știu întâi trebuie sa dai straturi straturi de osânza sa ajungi la gaura, prea multă munca. Mai bine ii iei temperatura in gura. Vezi că nu merge cu nebuna! La ia cică dacă vrei să dai sus ești obligat să coborî și tu la Sosoaca aia mică. 🤣
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 9, 2021 Acum 2 ore, cocalar20 a spus: Plm nu știu întâi trebuie sa dai straturi straturi de osânza sa ajungi la gaura, prea multă munca. Mai bine ii iei temperatura in gura. Și nici acolo...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2021 Acum 3 ore, cincistele a spus: Și nici acolo... Ba da, cu lopata. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum