HardSoft1 Reputație: 11 Postat Februarie 6, 2021 Autor Postat Februarie 6, 2021 Acum 7 minute, cocalar20 a spus: N-am zis ca e nașpa. Cred ca căsătoriile cu asiatice vor deveni din ce in ce mai comune și la noi pt ca Româncele au devenit occidentalizate și într-adevăr pt o asiatica sa câștige 300 de EUR e mai bine decât sa stea acasă fără apa și curent electric. In plus dacă nu o suge bine o poți deporta 😂 dar la nivel de prostituție nu vor veni, vizele pe UE au aceleași baza de date și cam aceleași criterii, nu cred ca România poate da vize celor ce nu ar obține oricum viza Schengen. Nu conta pe asiatice ca sunt mult mai parsive. Alea cand vor mirosi banu' si nu vor mai vrea 300, ci 3000 euro, sa vezi cum vor incepe sa te insele pentru gunoieri si cocalari cu bmw second hand. Si o vor arde si pe "feminism". Ba vor pleca din Romania sa-si caute un sugar daddy din Anglia. Eu v-am zis: doar robotii sexuali si papusile de silicon sunt de viitor!
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 3 minutes ago, cincistele said: ăștia care ar trebui să le apere... gândesc ca tine : dă-le dracu', le-a plăcut pula, s-o sugă pă 200 de lei... Pai daca nu vor pe 200 de lei atunci s-o sugă pe gratis la gunoieri ca e mai bine 😂 Nu știu dacă au cum sa iasă dar știu ca au cum sa nu intre in cercurile alea care împart Bucureștiul cum zici tu. E ca și cum zici ca narcomanii sunt victime, sunt o muie victime, sunt niște Drogați, le-a plăcut sa bage in vena sa bage. Lafel și astea, le-a plăcut pula de Loverboy din clanul X, sa sugă.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 12 minutes ago, HardSoft1 said: Nu conta pe asiatice ca sunt mult mai parsive. Alea cand vor mirosi banu' si nu vor mai vrea 300, ci 3000 euro, sa vezi cum vor incepe sa te insele pentru gunoieri si cocalari cu bmw second hand. Si o vor arde si pe "feminism". Ba vor pleca din Romania sa-si caute un sugar daddy din Anglia. Eu v-am zis: doar robotii sexuali si papusile de silicon sunt de viitor! Sunt o pula parșive. Ai văzut prea multe filme. Ia-ți o indonezianca musulmană unde dacă te înșală o poți omora in bătaie și e ok, dar nici nu o omori tu, o omoară tac-su ca le-a pângărit onoarea familiei.
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2021 Măcar cocalar20 zice ca le da 200 de lei. Altii vor sa le dea 50 de lei.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 4 minutes ago, cocalar20 said: Sunt o pula parșive. Ai văzut prea multe filme. Ia-ți o indonezianca musulmană unde dacă te înșală o poți omora in bătaie și e ok, dar nici nu o omori tu, o omoară tac-su ca le-a pângărit onoarea familiei. Bonus: tac-su e probabil de vârsta ta oricum deci ai câine de paza pana mori. Garantat ca la câta bătaie și-a luat la viața ei nici măcar nu ridica tonul darămite sa te însele.
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 6, 2021 Acum 6 minute, cocalar20 a spus: Bonus: tac-su e probabil de vârsta ta oricum deci ai câine de paza pana mori. Garantat ca la câta bătaie și-a luat la viața ei nici măcar nu ridica tonul darămite sa te însele. Pffff, tu vrei o femeie... pitulice...cred că te-ar coafa Sharia 🙈🙈🙈
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 1 minute ago, cincistele said: Pffff, tu vrei o femeie... pitulice...cred că te-ar coafa Sharia 🙈🙈🙈 Nu mah, vreau una ca tramvaiul sa o ia toți săracii 😂😂😂😂
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 6, 2021 Chiar acum, cocalar20 a spus: Nu mah, vreau una ca tramvaiul sa o ia toți săracii 😂😂😂😂 Bă, dacă o femeie te iubește...nu te înșeală, dacă nu te iubește...plm, n-ai ce să faci, dragostea nu e recunoștință, e simțire...e sau nu e... dacă nu e... trebuie s-o cauți în altă parte... cre'că mi-ai spus și tu la un moment dat ceva asemănător...
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 6, 2021 Acum 10 minute, cocalar20 a spus: Nu mah, vreau una ca tramvaiul sa o ia toți săracii 😂😂😂😂 Ce tramvai... Acolo e cu bilet! Poteca de pamant, cine are treaba, trece cum vrea. Doar d-aia are pizda, vaoaza si esofag, nu sa faca ifose.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 Just now, cincistele said: Bă, dacă o femeie te iubește...nu te înșeală, dacă nu te iubește...plm, n-ai ce să faci, dragostea nu e recunoștință, e simțire...e sau nu e... dacă nu e... trebuie s-o cauți în altă parte... cre'că mi-ai spus și tu la un moment dat ceva asemănător... Nu cred ca ți-am spus așa ceva. Cred ca ți-am spus ca ești fraier dacă cauți dragoste 😂😂😂 Ca și alchimiștii 😂😂😂😂 Eu vorbesc de altceva oricum.
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 6, 2021 Acum 2 minute, cocalar20 a spus: Nu cred ca ți-am spus așa ceva. Cred ca ți-am spus ca ești fraier dacă cauți dragoste 😂😂😂 Ca și alchimiștii 😂😂😂😂 Eu vorbesc de altceva oricum. Dacă dragoste nu e, nimic nu e...
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 Just now, cincistele said: Dacă dragoste nu e, nimic nu e... Hai lasă-ma cu asta. Cred ca suntem de vârste asemănătoare. Dragostea o găsești la 15-20 de ani. La vârsta noastră nu mai vorbim de dragoste nici de Moș Crăciun. Daca dragoste nu e, măcar muie 😂😂😂😂
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 13 minutes ago, biliape said: Ce tramvai... Acolo e cu bilet! Poteca de pamant, cine are treaba, trece cum vrea. Doar d-aia are pizda, vaoaza si esofag, nu sa faca ifose. La aia de la REBU le decontează abonamentul ...
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 6, 2021 Acum 19 minute, cocalar20 a spus: Hai lasă-ma cu asta. Cred ca suntem de vârste asemănătoare. Dragostea o găsești la 15-20 de ani. La vârsta noastră nu mai vorbim de dragoste nici de Moș Crăciun. Daca dragoste nu e, măcar muie 😂😂😂😂 La 15 ani ? 🤔
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 3 minutes ago, cincistele said: La 15 ani ? 🤔 Pai fetele după ce își iau prima pula in pizda de le rupe sufletu(pe la 15-20 de ani), numai dragoste nu mai sunt capabile sa ofere mah. Sunt distruse pe viața și emoțional sunt mai psihopate ca mine, n-ai sesizat asta? Ca cu cât sunt mai bătrâne cu atata sunt mai distruse? 😂😂😂
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 6, 2021 Acum 1 minut, cocalar20 a spus: Pai fetele după ce își iau prima pula in pizda de le rupe sufletu(pe la 15-20 de ani), numai dragoste nu mai sunt capabile sa ofere mah. Sunt distruse pe viața și emoțional sunt mai psihopate ca mine, n-ai sesizat asta? Ca cu cât sunt mai bătrâne cu atata sunt mai distruse? 😂😂😂 "Iextrapolezi" prea mult...pare că ai un spleen...dar ți-a mai rămas destul aplomb să combați cu o tenacitate demnă de o cauză mai bună...plm, hai că am luat-o și eu pă limba de lemn 🙈
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2021 Acum 11 ore, cincistele a spus: Cred că ești bine intenționat și sunt de acord cu tine că tinerele mame merită respect pt sacrificiul pe care-l fac pentru copii...dar nu înțeleg de ce neapărat trebuie să le pui în antiteză cu persoanele care primesc ajutor social. Păi menirea ajutorului social tocmai asta trebuie să fie, ca fetele, oamenii în general să nu ajungă la disperarea asta. Propaganda deșănțată hashtagistă a dus la isteria asta împotriva ajutorului social...oameni care votează pe un mic și o bere, sau pe 1 kil de mălai... pă bune ? E de preferat ca o tânără mamă să se apuce de prostituție decât să primească ajutor social ? Și de ce ? Pt importantul rol de "a potoli" poftele dezaxaților, nebunilor, potențialilor violatori ? Nu cred că te-ai gândit la toate aspectele când ai scris. Respect pt tinerele mame care se sacrifică pt copiii lor, dar aș prefera ca, în secolul ăsta, societatea să le întindă o mână de ajutor, decât să ajungă prostituate. Păi, tu din ce categorie faci parte? Dezaxat, nebun, sau potențial violator? 2 4
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 1 minute ago, cincistele said: "Iextrapolezi" prea mult...pare că ai un spleen...dar ți-a mai rămas destul aplomb să combați cu o tenacitate demnă de o cauză mai bună...plm, hai că am luat-o și eu pă limba de lemn 🙈 Pai n-am ce sa combat. Ori ai observat ori nu ai observat. Eu toate tipele care le cunosc mi-au spus ca au iubit un singur băiat când erau tinere. Principiul Loverboy de aia funcționează. Diferența e ca ăla nu le-a scos la produs, le-a futut prietena sau ceva similar. Și de acolo sunt praștie. Deci dacă n-ai fost tu tipul ăla multă bafta sa găsești una care sa te iubească 😂😂😂
Vizitator catalin2020 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 Chiar acum, picon a spus: Păi, tu din ce categorie faci parte? Dezaxat, nebun, sau potențial violator? Mă vezi făcând parte din vreuna ? Era doar o replică la rolul pe care spunea că-l au fetele...eu nu cred că doar oamenii ăștia frecventează fetele.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 7 minutes ago, picon said: Păi, tu din ce categorie faci parte? Dezaxat, nebun, sau potențial violator? Ma pui pe gânduri....nu mi se scoala la sexul violent din contra, deci violator nu as putea fi... acuma nu prea împing firul de ața am tendința de a-l trage după mine, deci nici nebun... nu știu, plm, votez dezaxat?
Postări Recomandate