Sari la conținut

Yasminaaa (0733365250) 🍰🎀

Postări Recomandate

Postat

Bună! Numele meu este Yasmina. Sunt o  fata tânără plina de viata și energie, dulce și prietenoasa. Scopul meu este sa ne simțim bine impreuna, iar la sfârșitul fiecărei întâlniri ambii sa rămanem cu un gust placut:)

Serviciile mele sunt :

➡️Oral protejat /neprotejat în funcție de igiena 

➡️Normal doar protejat! 

➡️French kiss în funcție de igiena 

➡️69

➡️Sărutări corporale 

➡️Diferite poziții 

➡️Masaj erotic 

➡️Gfe 

➡️Handjob/Footjob 

☑️200 finalizarea 

☑️400 ora

☑️CIM - extra 100 lei 

✴️✴️✴️

Postat

Colega cu Larissa 💯💥

Disponibile de mâine 👨‍❤️‍💋‍👨 și pentru show lesbi 🍭🎁💝

IMG-20210129-WA0004.jpg

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, xpsvista a spus:

600 lei fin ( adica vreo 15-20 min ) :)) suna bine

Tu întrebi sau afirmi!? 🤔 Ca nu vad niciun semn de punctuație... Daca ești cu adevărat interesat poți întreba printr un mesaj privat, decât sa scrii aici. 

• Oras:Nevada
Postat

se cred in Milano  cu preturile astea :)))si nici nu-s dat pe spate de poze ..  si parca vad ca o sa sara iar 2-3 retardati ca de ce ma leg de pretu lor.. stati chill, nu ma leg, ba chiar ma doare in pula, doar am facut o observatie , o sa fie fraieri care o sa mearga si de ar fi 700 finalizarea si 1400 ora 

ps: eu zic sa incercati 700 fin/1400 ora cu una singura, poate chiar va merge super :D mai ales in orasu asta plin de IT-isti =)))

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat

nu le mai ziceti ca e scump ca iar sare maximus aparatorul curvelor si va cearta si zice ca sunteti saraci. 

problema e la noi ca mergeem indiferent de pret, chiar credem ca daca e mai scump serviciile sunt mai bune.
sunt fete care la 150 sunt de top, dar noi dam 400 / fin la niste nespalate

• Haha 2
  • Minus 1
  • Oras:Unirii
Postat
Acum 27 minute, raul1312 a spus:

nu le mai ziceti ca e scump ca iar sare maximus aparatorul curvelor si va cearta si zice ca sunteti saraci. 

problema e la noi ca mergeem indiferent de pret, chiar credem ca daca e mai scump serviciile sunt mai bune.
sunt fete care la 150 sunt de top, dar noi dam 400 / fin la niste nespalate

Nespălat este vocabularul tău 😊

Problema cu prețurile este pe topicele tuturor fetelor care cer mai mult . Vrei sa știi de de ? Pentru ca nu as vrea sa ma viziteze unul ca tine , cu asta am spus tot . Cerem cât vrem , vine cine isi permite . Sunt sigura ca nu ma trezesc cu un “nespalat “la usa cu prețul asta!

Prețul este diferența , ca dacă am fii toti la fel , ce ar mai fi lumea ? 
O zi frumoasa tuturor , va așteptăm cu drag 💋💥

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 40 minute, dezzr71 a spus:

se cred in Milano  cu preturile astea :)))si nici nu-s dat pe spate de poze ..  si parca vad ca o sa sara iar 2-3 retardati ca de ce ma leg de pretu lor.. stati chill, nu ma leg, ba chiar ma doare in pula, doar am facut o observatie , o sa fie fraieri care o sa mearga si de ar fi 700 finalizarea si 1400 ora 

ps: eu zic sa incercati 700 fin/1400 ora cu una singura, poate chiar va merge super :D mai ales in orasu asta plin de IT-isti =)))

Tu lucrezi la Glovo ? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
44 minutes ago, larisa44 said:

Nespălat este vocabularul tău 😊

Problema cu prețurile este pe topicele tuturor fetelor care cer mai mult . Vrei sa știi de de ? Pentru ca nu as vrea sa ma viziteze unul ca tine , cu asta am spus tot . Cerem cât vrem , vine cine isi permite . Sunt sigura ca nu ma trezesc cu un “nespalat “la usa cu prețul asta!

Prețul este diferența , ca dacă am fii toti la fel , ce ar mai fi lumea ? 
O zi frumoasa tuturor , va așteptăm cu drag 💋💥

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0   ,,sunt sigura ca nu ma trezesc cu un nespalat la usa cu pretul asta,,  ori esti proasta , ori ai facut misto... dar tind sa cred ca prima varianta =))) mersi, mi-ai facut ziua cu comentariul asta . Nivelul tau de inteligenta e sub medie sunt 100% sigur de asta dupa comentariul asta . Si in legatura cu lucratul la Glovo , stai linistita ca nu lucrez acolo, dar nu fut toate besinoasele care cer suprapret, dupa cum am zis, celulita aia de pe curul ala plat si burta aia de bere nu ma prea atrag .. acuma fiecare cu gusturile lui poate sunt eu mai pretentios 

Postat

Termina cu jignirile ca și eu știu sa jignesc , normal ca este mare de unde drq sa îți permiți , așa este și intr un magazin dacă nu îți permiți ceva ii găsești defectele .Ești 0 barat 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 25 minute, dezzr71 a spus:

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0   ,,sunt sigura ca nu ma trezesc cu un nespalat la usa cu pretul asta,,  ori esti proasta , ori ai facut misto... dar tind sa cred ca prima varianta =))) mersi, mi-ai facut ziua cu comentariul asta . Nivelul tau de inteligenta e sub medie sunt 100% sigur de asta dupa comentariul asta . Si in legatura cu lucratul la Glovo , stai linistita ca nu lucrez acolo, dar nu fut toate besinoasele care cer suprapret, dupa cum am zis, celulita aia de pe curul ala plat si burta aia de bere nu ma prea atrag .. acuma fiecare cu gusturile lui poate sunt eu mai pretentios 

Te cerți cu toate femeile pe topice și încerci sa le denigrezi sigur ești un “big fish” . Cu mine nu îți merge , o sa ți se baneze contul curând . 

Postat
Acum 7 ore, yasmina99 a spus:

600lei -1 fin 

1000lei-1h

❤️❤️❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳

Fãã 😂😂😂😂😂😂😂  tu ai vrut sa zici 60 lei - 1 fin si 100 lei - 1h !!!

Vai de capul vostru...pacat de virus daca dã peste voi 😂😂😂😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Minus 1
Postat
Acum 21 minute, crocodiyilul a spus:

Fãã 😂😂😂😂😂😂😂  tu ai vrut sa zici 60 lei - 1 fin si 100 lei - 1h !!!

Vai de capul vostru...pacat de virus daca dã peste voi 😂😂😂😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ba!!! Dacă tu ești sărac lipit, de nu poți sa treci nici strada, marsh dracu de aici și nu mai comenta aiurea. Sunt alții interesați cu adevărat, nu doar sa facă spam aiurea!!! 

• Like 1
Postat

Cel mai amuzant ii cand proastele is asa proaste incat nu-si pot tine gura ca sa nu se dea de gol cat is de proaste.
Mie mi-a ajuns prezentarea ei aici ca sa imi dau seama ca atitudinea si implicit serviciile care sunt de asteptat nu merita nici riscul unei investitii de 50 lei.

Insa asta nu-i problema, pe lumea asta sunt infinit mai multe femei decat putem fute intr-o viata, ba si din curve ai de unde sa alegi chiar si in Cluj. La atatea alternative bune si testate de ce ar merge cineva la o tata din asta cu gura mare care se crede o binefacere pt. barbati?

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
10 hours ago, antiretarzi said:

Cel mai amuzant ii cand proastele is asa proaste incat nu-si pot tine gura ca sa nu se dea de gol cat is de proaste.
Mie mi-a ajuns prezentarea ei aici ca sa imi dau seama ca atitudinea si implicit serviciile care sunt de asteptat nu merita nici riscul unei investitii de 50 lei.

Insa asta nu-i problema, pe lumea asta sunt infinit mai multe femei decat putem fute intr-o viata, ba si din curve ai de unde sa alegi chiar si in Cluj. La atatea alternative bune si testate de ce ar merge cineva la o tata din asta cu gura mare care se crede o binefacere pt. barbati?

Cu asta le-ai inchis gura . In loc sa taca si sa isi vada de meseria lor (altceva nu le duce capu sa faca) ele se bat cu pumnu in piept si jignesc. Pacat... daca erau mai finute si nu aveau asa figuri poate ca le-ar fi mers bine in cluj . 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...