gsjskjshsjs Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Oral cu finalizare bagă ❤❤ Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Septembrie 4, 2021 pune un filmuleț sau niște poze cînd ești linsă în pizdă Link spre comentariu
djbobo00 Reputație: 30 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Anal cu finalizare faciala 👌 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Anal cu finalizare facială. 1 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Astept propuneri in continuare.Creste numarul celor care vor anal cu finalizare faciala. Mai asteptam cateva zile...❤😘 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Acum 3 minute, laura4u a spus: Astept propuneri in continuare.Creste numarul celor care vor anal cu finalizare faciala. Mai asteptam cateva zile...❤😘 Buna Laura, Abia așteptăm să te vedem cu sperma pe fata 😛 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 La 03.09.2021 la 19:24, laura4u a spus: Oral Normal Anal (se taxează in plus) Finalizare orala,corporala Footjob Footfetish Handjob Uro,scato activa Fantezii și ce vă mai doriți vb la tel sau whatsapp 0754390999 Acestea sunt serviciile de baza oferite de mine,300 finalizarea-30 de min,500 o ora Aștept cu plăcere atât futăciosi cât și sclavi 💋💋💋 😘❤😘 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Acum 9 minute, laura4u a spus: 😘❤😘 Laura meriti sa fi stropită cu sperma pe toată fata, îți place??? Link spre comentariu
ionut19911991 Reputație: 3 Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Un video când ești linsa! Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Va iubesc 😘 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 0754390999 tel sau whatsapp ❤ Link spre comentariu
unaltu Reputație: 48 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 anal cu finalizare faciala +1 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Majoritatea pentru anal 😁 cu finalizare faciala 🔞 Mă așteptam să am mai multe propuneri 😏 Mai e puțin până la finalizarea scenariului. 💋💋💋 Profilul meu pe erome.com LauraDomina Acolo puteți să vedeți poze și video cu mine 😘 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 4 minute, laura4u a spus: Majoritatea pentru anal 😁 cu finalizare faciala 🔞 Mă așteptam să am mai multe propuneri 😏 Mai e puțin până la finalizarea scenariului. 💋💋💋 Profilul meu pe erome.com LauraDomina Acolo puteți să vedeți poze și video cu mine 😘 Neața Laura Abia așteptăm să te vedem cu sperma pe fata Link spre comentariu
gsjskjshsjs Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 7, 2021 😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Am înțeles George 💋 Ești fanul meu Nr 1 😁 Link spre comentariu
leinaducs Reputație: 471 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 2 ore, laura4u a spus: Am înțeles George 💋 Ești fanul meu Nr 1 😁 Săracu, Nr 1 la bătături in palmă.😁 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 3 ore, laura4u a spus: Am înțeles George 💋 Ești fanul meu Nr 1 😁 Te pup Laura ❤️💋 Link spre comentariu
Tarnacop33 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Mi-am facut cont special pt madamme. Deci, de cand cu pandemia, sunt amator de show web. Cautand pe publi, o gasesc pe dansa, vad ca pare serioasa, din ce scrie pe aici, zic ca nu se preteaza la tepe, zic bun, hai sa ii dam bataie. Vorbim, zice ca e imediat disponibila, fac transfer, la care incepe madamme sa ma duca cu zaharelul pana dupa amiaza. Eu ii zic in cele din urma, ca ar fi ok sa imi faca transfer inapoi, si imi da block. Ma pis pe ei de 100 de lei, ca sunt fix pula, dar e ironic cand vad ca sustine ea pe aici, ca vezi dom'le nu isi permit altii luxul sa dea 500 de lei la ea, si ea face foamea la 100 ron 😅 P.s. nu e problema altora de ce platesc eu show web si etc., am facut postarea doar pt a povesti experienta din care reiese caracterul de saracie a acestei doamne 😜 1 Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 😂😂😂😂😂😂😂 Lăsând caterinca lui Sapaliga la o parte,dacă nici măcar 15 useri de pe forum nu au venit cu propuneri cum sa fac noul video,vă dați seama câți clienți de aici am ? 😂😂😂 Eu când am zis că aici mai mult se scrie decât se fute?Oricum nu la "scorurile" mele 😜 O zi minunata să aveți 💋💋💋 Link spre comentariu
George167 Reputație: -102 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 6 minute, laura4u a spus: 😂😂😂😂😂😂😂 Lăsând caterinca lui Sapaliga la o parte,dacă nici măcar 15 useri de pe forum nu au venit cu propuneri cum sa fac noul video,vă dați seama câți clienți de aici am ? 😂😂😂 Eu când am zis că aici mai mult se scrie decât se fute?Oricum nu la "scorurile" mele 😜 O zi minunata să aveți 💋💋💋 Neața Laura, mai exista posibilitatea sa mai pui video cu sperma pe fata?? Link spre comentariu
leinaducs Reputație: 471 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 1 oră, laura4u a spus: 😂😂😂😂😂😂😂 Lăsând caterinca lui Sapaliga la o parte,dacă nici măcar 15 useri de pe forum nu au venit cu propuneri cum sa fac noul video,vă dați seama câți clienți de aici am ? 😂😂😂 Eu când am zis că aici mai mult se scrie decât se fute?Oricum nu la "scorurile" mele 😜 O zi minunata să aveți 💋💋💋 Da teapa i ai dat! Link spre comentariu
oradean1 Reputație: 100 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Gyula Oras:Gyula Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Anal cu finalizare faciala😁😁😁 Link spre comentariu
ionut19911991 Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Un sclav când te curata... Link spre comentariu
Vizitator laura4u Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 La 09.09.2021 la 8:37, leinaducs a spus: Da teapa i ai dat! Se numeste dominare financiara 😁😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum