Sari la conținut

Alina 0724831325

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, sweetgirls97 a spus:

Heii .. da o sa revin curand cel mai probabil pe saptamana viitoare , o sa anunt 💋 ma bucur sa vad ca doriti sa revin la voi in oras 🙃😍🥰😘😘

Cică doriți. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Heii.. incepand de maine voi fi disponibila la voi in oras 💋❤ va pup si va astept 

• Inimioara 1
Postat
Acum 17 ore, sweetgirls97 a spus:

Heii.. incepand de maine voi fi disponibila la voi in oras 💋❤ va pup si va astept 

Super ! 

Postat
La 18.05.2021 la 8:52, maninblack20 a spus:

Buna,ai colega?Intrati impreuna?

Nu am colega

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

Alina îți facem buletin de Baia Mare?ramai a noastră ?

Postat
Acum 12 minute, danezudan a spus:

Alina îți facem buletin de Baia Mare?ramai a noastră ?

Din pacate o sa plec pentru putin timp nu am avut o locatie foarte ok si pana se elibereaza locatia mea preferata o sa plec 

• Oras:Calea Lactee
Postat

Trecut și eu pe la Alinuța,undeva prin luna martie.Este destul de sociabilă fata,încearcă să se facă plăcută, în sensul că este receptivă cerințelor tale.Am avut parte de un oral executat forte bine,cu tente de deep,schimbat câteva poziții,finalizând în lady on top.Ceea ce nu mi-a plăcut,tăindu-mi din elan,a fost faptul că a folosit doar șervețelul pentru a se igieniza,iar eu la duș am găsit gel de duș fix cât să mi-l spăl pe Gigel pe cap...Nu o spun cu răutate,ci cu titlu recomandare...eu sunt mai exigent când vine vorba de igienă. Te pup,Alinuța și să auzim numai de bine!😉

• Like 2
Postat
Acum 32 minute, alegri a spus:

Trecut și eu pe la Alinuța,undeva prin luna martie.Este destul de sociabilă fata,încearcă să se facă plăcută, în sensul că este receptivă cerințelor tale.Am avut parte de un oral executat forte bine,cu tente de deep,schimbat câteva poziții,finalizând în lady on top.Ceea ce nu mi-a plăcut,tăindu-mi din elan,a fost faptul că a folosit doar șervețelul pentru a se igieniza,iar eu la duș am găsit gel de duș fix cât să mi-l spăl pe Gigel pe cap...Nu o spun cu răutate,ci cu titlu recomandare...eu sunt mai exigent când vine vorba de igienă. Te pup,Alinuța și să auzim numai de bine!😉

Multumesc frumos pentru recenzie. Tin sa precizez despre igiena ca imi fac dus dupa fiecare client in parte iar cu gelul de dus pe atunci aveam si colega si posibil ca intre timp sa se fi folosit puteai sa-mi zici fara suparare si puteam sa-ti dau unul nou ( tot timpul am unul se rezerva 😉😜 ) pupici 

Vizitator
Postat

iti doresc succes, frumoasa domnita, in urmatorul oras!

😘

Postat
Acum 33 minute, sweetgirls97 a spus:

Multumesc frumos pentru recenzie. Tin sa precizez despre igiena ca imi fac dus dupa fiecare client in parte iar cu gelul de dus pe atunci aveam si colega si posibil ca intre timp sa se fi folosit puteai sa-mi zici fara suparare si puteam sa-ti dau unul nou ( tot timpul am unul se rezerva 😉😜 ) pupici 

Colega îți plecase,te-am intrebat de ea... deci,dacă ai făcut duș înaintea mea trebuia să te gândești la aspectul acesta...plus că nasul încă nu m-a trădat niciodată😉O lăsăm așa...ti-am spus-o doar cu titlu de recomandare...

• Like 1
Postat
Acum 39 minute, _sahy_ a spus:

iti doresc succes, frumoasa domnita, in urmatorul oras!

😘

Mersii frumos 💋💋

Vizitator danezudan
Postat
Acum 6 ore, sweetgirls97 a spus:

Din pacate o sa plec pentru putin timp nu am avut o locatie foarte ok si pana se elibereaza locatia mea preferata o sa plec 

Nui problema,dar ar fi bine dacă “prima casa” ar fi Baia Mare,e o plăcere sa avem fete ca tine in oras.Succes!

Postat
Acum 12 ore, danezudan a spus:

Nui problema,dar ar fi bine dacă “prima casa” ar fi Baia Mare,e o plăcere sa avem fete ca tine in oras.Succes!

Multumesc 💋💋💋

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Am increcat si eu vineri sa merg pe la domnisoara, dar din pacate fara succes doar i-am inrosit un pic telefonul.

Postat
Acum 3 ore, taytayy a spus:

Am increcat si eu vineri sa merg pe la domnisoara, dar din pacate fara succes doar i-am inrosit un pic telefonul.

Imi pare rau dar vineri am avut ceva probleme cu cardul si jumate de zi am pierduto la banca 

Postat
Acum 26 minute, guess11 a spus:

Și nu te mai prind marți la bm ? 😢

Marti dimineata voi pleca din oras 

Postat
Acum 6 minute, sweetgirls97 a spus:

Marti dimineata voi pleca din oras 

Și ma pot programa pt marți la prima ora ? 

Postat
Acum 1 oră, guess11 a spus:

Și ma pot programa pt marți la prima ora ? 

Nu pot pentru ca o sa plec de dimineata rau 

Postat
Acum 20 minute, sweetgirls97 a spus:

Nu pot pentru ca o sa plec de dimineata rau 

😢offf , in ce oras te opresti ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...