sofer100 Reputație: 859 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 1 hour ago, Rebbe said: Aștept răspunsurile voastre acum am postat de unde a plecat recenzii acestui individ mi se pare corect ca un fel de șantaj ori îmi dai ce vreau ori postez de rău🤷🏽♀️ [06.02, 18:32] +40 770 ...: Se poate fara rochita ? [06.02, 18:32] rb: Nu scoate foarte bine pozele [06.02, 18:33] rb: Nu trimit poze doar asa daca este ok [06.02, 18:33] +40 770 ..: Ma refeream sa iti dai aia jos [06.02, 18:33] +40 770 : Sa fi in lenjerie intimă [06.02, 18:33] rb: Nu se poate [06.02, 18:33] rb: Nu pozele ce sunt pe site . [06.02, 18:33] +40 770 ...: De ce nu ? [06.02, 18:36] +40 770 ...: Nu am vazut o [06.02, 18:36] +40 770 ...: Mai trimite odata [06.02, 18:36] +40 770 ...: Ca nu eram langa telefon [06.02, 18:36] rb: Daca esti atent se vede clar din tatuaj [06.02, 18:37] +40 770 ...: Te poti pune capra ?? [06.02, 18:37] +40 770 ...: Ca se vada mai bine [06.02, 18:37] rb: Auzi nu te supara si daca eati dupa forum .asta nu inseama ca ma apuc sa fac ce vrei tu pe whapp . Sorin [06.02, 18:37] rb: Sorry [06.02, 18:38] rb: Sorry am vrut sa scriu [06.02, 18:38] +40 770 ...: Da-mi o poza asa cum am zis eu [06.02, 18:38] rb: Nu vreau [06.02, 18:39] rb: Astept recenzia ta.... [06.02, 18:39] +40 770 ...: Pai da-mi o poză... [06.02, 18:39] rb: Pt ce ? [06.02, 18:40] +40 770 ...: Sa fac o recenzie calumea [06.02, 18:40] rb: Sa iti dau eu ție poze în poziția capra sa te labesti mai bine. Scuteste-ma cu recentia ta cu tot . [06.02, 18:40] rb: O aștept pe aia proasta [06.02, 18:40] rb: Din partea ta abia aștept [06.02, 18:41] +40 770 ...: Hai ca da [06.02, 18:41] rb: Hai scuteate-ma cu astea ca nu ma tine o recenzie dea ta [06.02, 18:41] +40 770 ...: Crede-ma [06.02, 18:41] +40 770 ...: Ca ti-o fac [06.02, 18:42] rb: Crede-ma ca nu ma interesează nici măcar nu ai fost la mine în primul rand [06.02, 18:42] rb: Asa ca scrie ce vrei tu [06.02, 18:42] +40 770 ...: Mie imi place pozitia capra, intelsgi ? [06.02, 18:42] rb: Asa poziția capra și face live nu pe whapp [06.02, 18:43] rb: În caz ca nu știai [06.02, 18:43] +40 770 ...: Intelegi* si de asta voiam sa zic sa-mi dai o poza [06.02, 18:43] rb: Ne futem virtual [06.02, 18:43] +40 770 ...: Imi poti da o poza cu tine la fata ? [06.02, 18:43] rb: Hai scrie recenzia si lasa-ma cu textele tale [06.02, 18:43] +40 770 ...: Da-mi o poza cu tine [06.02, 18:43] +40 770 ...: La fata [06.02, 18:44] rb: Stai asa ca imediat iti dau [06.02, 18:44] +40 770 ...: Ca si eu ti-am dat cu mine [06.02, 18:45] rb: Te astept la mine [06.02, 18:45] +40 770 ...: Ma crezi asa prost ? [06.02, 18:45] +40 770 ...: Data viitoare nu mai edita poza [06.02, 18:45] +40 770 ...: Nu o mai sterge Erai tare daca intrai in joc si il lasai sa faca recenzie, apoi sa fi pus story-line-ul cu sms-uri. Asa... porumbel zburat=porumbel ratat !
codex2 Reputație: 957 Postat Februarie 7, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 @Rebbe Repede ai mai invatat prostioare de la doi dragi colegi de pe aici😄Observ ca mergi in paralel cu ambele profile(rubby si rebbe) si postezi pe ambele topice. Regulamentul zice ca trebuie sa ai un singur profil si un singur topic. Referitor la poze: Ce ai pe publi nu prea e convingator: juma’ de spate, juma’ de fund... facute, parca din unghiuri atent alese. Eu ti-as recomanda sa pui macar o poza in care se vad sanii si abdomenul. Te dezbraci in lenjerie intima si faci poza in oglinda tinand telefonul in dreptul fetzei pentru a o acoperi.
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 ore, sofer100 a spus: Cu dialogul sms ai sa te descurci. Esti fata mare. (Puteai sa ii pui vreo 50 poze cu pasarele de pe net, sa fie si omul multumit la el in beci.) Dar in argumentele cu pulcher si blej nu a fost cea mai inspirata seara a ta. Blej a vrut sa te ajute, in caz ca n-ai observat. Guritza mica e mai de valoare aici pe forum decat la ON. Dar fiecare cu filozofia lui... Am observat doar că îmi dădeau niște erori la nervi și încurcat mesajele între ele și îmi pare rău dar sper că a înțeles și nu a fost cu o intenție proastă doar că la nervi nu mi-a mai dat seama cum răspund dar acel Pulcher Nu i-am înțeles rostul mesajelor deloc
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 oră, codex2 a spus: @Rebbe Repede ai mai invatat prostioare de la doi dragi colegi de pe aici😄Observ ca mergi in paralel cu ambele profile(rubby si rebbe) si postezi pe ambele topice. Regulamentul zice ca trebuie sa ai un singur profil si un singur topic. Referitor la poze: Ce ai pe publi nu prea e convingator: juma’ de spate, juma’ de fund... facute, parca din unghiuri atent alese. Eu ti-as recomanda sa pui macar o poza in care se vad sanii si abdomenul. Te dezbraci in lenjerie intima si faci poza in oglinda tinand telefonul in dreptul fetzei pentru a o acoperi. Dar poate eu nu vreau să postez cu suni poate eu mă simt mai bine să postezi cu fundul acum fiecare cu gusturile lui am doua anunțuri cu poze asemănătoare nu cred că sunt falsă și în legătură cu regulamentul nici nu știu care-i treaba sincer cred că pot să mă promovez odată ce am doua anunțuri. Am observat o chestie o să-mi schimb pozele să muncesc poze false probabil e mai bine așa mulțumesc de sfat încerc să par drăguță dar se pare că nu reușesc o zi frumoasă tuturor
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 oră, sofer100 a spus: Erai tare daca intrai in joc si il lasai sa faca recenzie, apoi sa fi pus story-line-ul cu sms-uri. Asa... porumbel zburat=porumbel ratat ! Eu nu mai înțeleg nimic trebuia să mă lași să jignească să-mi strice topicul Și după sa postez am ales să postez dacă ai citi comentariile cred că ți-ai dat seama unde a început el să mă denigreze
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 vreau să închid discuțiile aici m-am apărat era normal odată ce este topicul meu sunt alte femei care au câte 6-7 Siteuri topicuri nu mai spun eu mi-am asumat că am două și tu și două topicuri nu m-am dat înapoi de la nimic pozele îs adevărate așa că nu cred că am greșit cu nimic decât că îmi dai replică unde am fost atacat pe nedrept. O zi frumos o să vină și recenziile bune și o să vedeți...😘😘😘
cb99ba Reputație: 52 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 4 hours ago, Rebbe said: [06.02, 18:37] rb: Auzi nu te supara si daca eati dupa forum .asta nu inseama ca ma apuc sa fac ce vrei tu pe whapp . Sorin [06.02, 18:37] rb: Sorry [06.02, 18:38] rb: Sorry am vrut sa scriu Nu vreau sa ii tin partea lui pulcher sau sa fiu hater, dar cine e Sorin? De obicei telefoanele destepte corecteaza dupa date de contact sau cuvinte folosite recent. R si Y e cam departe de I si N. Poate ai vreun frate, nu dau cu bata doar intreb. Spor la recenzii.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Acum 41 minute, Rebbe a spus: vreau să închid discuțiile aici m-am apărat era normal odată ce este topicul meu sunt alte femei care au câte 6-7 Siteuri topicuri nu mai spun eu mi-am asumat că am două și tu și două topicuri nu m-am dat înapoi de la nimic pozele îs adevărate așa că nu cred că am greșit cu nimic decât că îmi dai replică unde am fost atacat pe nedrept. O zi frumos o să vină și recenziile bune și o să vedeți...😘😘😘 Celalalt topic de pe același oraș e ăsta?
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 1 oră în urmă, vasileblej a spus: Celalalt topic de pe același oraș e ăsta? Da acesta este😘
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, Rebbe a spus: Da acesta este😘 Perfect! Acesta se va închide. Cred!
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, vasileblej a spus: Perfect! Acesta se va închide. Cred! De ce să se închidă am două topicuri am două situri puteți să-l închideți pe ăla sa rămână asta ... 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Chiar acum, Rebbe a spus: De ce să se închidă am două topicuri am două situri puteți să-l închideți pe ăla sa rămână asta ... Apai rebe nu eu decid asta. Și eu aș vrea acum două femei, o tequila și altceva. Dar nah! Nu se poate.
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 minute, vasileblej a spus: Apai rebe nu eu decid asta. Și eu aș vrea acum două femei, o tequila și altceva. Dar nah! Nu se poate. Ok, închidel pe asta cu Rebbe și rămâne Ruby . Ok?
CristiNeagu Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Am vizitat-o azi pe Ruby Mentionez ca azi am vizitat-o pentru prima data. Este o fata vesela , ma primit zambit am făcut cunostinta la prima vedere o fata super ok ... cuminte ,atenta la detalii. Fără graba Tarifele sunt de 150 cu 250lei ora, iar locatia este zimbrului . Servicii ok, tarife corecte, știe meserie asta e clar Note:9 Aspect fizic: 9 ( sincer arată mai bine in realiate ) are un fund bun rău Locatia: 10 ( curat , prosoape la baie) Oral: 9 (adânc , umed ) Normal: 9 ( face orice poziție te simți ok ) Igiena: 10 Cu siguranța mai merg ptr fundul ăla 🤣 sper ca am fost de folos !
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 14 minutes ago, CristiNeagu said: Am vizitat-o azi pe Ruby Mentionez ca azi am vizitat-o pentru prima data. Este o fata vesela , ma primit zambit am făcut cunostinta la prima vedere o fata super ok ... cuminte ,atenta la detalii. Fără graba Tarifele sunt de 150 cu 250lei ora, iar locatia este zimbrului . Servicii ok, tarife corecte, știe meserie asta e clar Note:9 Aspect fizic: 9 ( sincer arată mai bine in realiate ) are un fund bun rău Locatia: 10 ( curat , prosoape la baie) Oral: 9 (adânc , umed ) Normal: 9 ( face orice poziție te simți ok ) Igiena: 10 Cu siguranța mai merg ptr fundul ăla 🤣 sper ca am fost de folos ! O sa fiu un porc si'un magar ordinar Dar felicitari pt cont 😂😂😂 FREE TO USE, poate intr un final titulara va pune poze, ca de asta se tot fereste
danrobert21 Reputație: 925 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Februarie 7, 2021 CristiNeagu Curvar Ucenic • NUMĂR CONȚINUT 1 • ÎNREGISTRAT 28 minute în urmă Tu a cui pula mea de clona mai esti si tu ?
CristiNeagu Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 minute, costy96 a spus: O sa fiu un porc si'un magar ordinar Dar felicitari pt cont 😂😂😂 FREE TO USE, poate intr un final titulara va pune poze, ca de asta se tot fereste Hmm eu pur și simplu am vrut sa dau aici o recenzie ptr noi nu știu dacă a fost cea mai buna recenzie nu prea le am .. dar ca între băieți , dai un ea ca surdu in clopot 😂😂 ,
CristiNeagu Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 4 minute, danrobert21 a spus: CristiNeagu Curvar Ucenic • NUMĂR CONȚINUT 1 • ÎNREGISTRAT 28 minute în urmă Tu a cui pula mea de clona mai esti si tu ? Clona la ce ? sunt aici de mult , dar nu aveam cont in fine .
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 6 minute, danrobert21 a spus: CristiNeagu Curvar Ucenic • NUMĂR CONȚINUT 1 • ÎNREGISTRAT 28 minute în urmă Tu a cui pula mea de clona mai esti si tu ? Mă face să rad până la urmă nu sunt bune nici recenziile 😂😂😂😂
CristiNeagu Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 minute, Rebbe a spus: Mă face să rad până la urmă nu sunt bune nici recenziile 😂😂😂😂 Eu am făcut doar o recenzie mi am făcut trb Am plecat mulțumit sanatate !
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 2 minute, CristiNeagu a spus: Eu am făcut doar o recenzie mi am făcut trb Am plecat mulțumit sanatate ! Mulțumesc și eu te aștept cu cel mai mare drag când vrei tu mă suni și multă sănătate mulțumesc frumos de recenzii oricum😘😘😘❤️❤️
cb99ba Reputație: 52 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 3 minutes ago, CristiNeagu said: Eu am făcut doar o recenzie mi am făcut trb CristiNeagu - pentru ca ai scris recenzia ai primit la schimb poza pe WhatsApp? Poate o pui si aici ca domnisoara nu stie cum. Rebbe/Rubyy - poate lamuresti cine e Sorin? Cred ca mai bine inchizi ambele topicuri si o iei de la zero - cu poze noi si atitudine mai buna. Si daca nu te grabesti o sa vina si recenziile. Din nou, nu dau cu parul dar sunt multe ciudatenii pe grupul asta in ultima vreme. Babygirl20 - e colega cu tine? Ati aparut amandoua cam in acelasi timp, poate e doar o coincidenta.
Vizitator costy96 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 24 minutes ago, danrobert21 said: CristiNeagu Curvar Ucenic • NUMĂR CONȚINUT 1 • ÎNREGISTRAT 28 minute în urmă Tu a cui pula mea de clona mai esti si tu ? Aceeasi pers, nu te ai prins? Oricum trb facut report sa se inchida ambele
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Acum 1 minut, cb99ba a spus: CristiNeagu - pentru ca ai scris recenzia ai primit la schimb poza pe WhatsApp? Poate o pui si aici ca domnisoara nu stie cum. Rebbe/Rubyy - poate lamuresti cine e Sorin? Cred ca mai bine inchizi ambele topicuri si o iei de la zero - cu poze noi si atitudine mai buna. Si daca nu te grabesti o sa vina si recenziile. Din nou, nu dau cu parul dar sunt multe ciudatenii pe grupul asta in ultima vreme. Babygirl20 - e colega cu tine? Ati aparut amandoua cam in acelasi timp, poate e doar o coincidenta. Îmi pare rău nu am colegă țin să subliniez Sorin este o greșeală de tastatură nu am pe nimeni oricui se poate întâmpla ia scrie tu de pe un samsung Sorry Și mi-a scris Sorin nu cred că este o greșeală atât de mare o corectare automată a telefonului nu șterg Nici site-ul nici topicurile cine vrea să le șteargă e liber să o facă nu cred că am deranjat pe nimeni nu cred că am greșit la nimeni mi s-au dat anumite comentarii am dreptul să mă apăr an dreptul să comentez și nu asta este atitudinea mea odată ce sunt atacată îmi scot colții ca și voi defel acum dacă primesc recenzii sunt false Pot să oblig pe cineva să-mi dea recenzii ca să vedeți voi cine a fost la mine nu a plecat dezamăgit am primit o recenzie de la un băiat care a fost nu e bună nici asta că s-a logat acum recent nu vă mai înțeleg eu merg în continuare așa cine este dispus să mă cunoască să vadă cum sunt să vadă cum mă comport îi aștept îmi pare rău că s-a ajuns aici din cauza unui individ care arunca cu noroi degeaba în mine fără să mă viziteze
Rebbe Reputație: -2 Postat Februarie 7, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2021 Să vă mai spun ceva deja întreceți orice măsură de bun simț sunteți niște nesimțiți care nu stați decât să vă uitați pe forum și să dați cu hate așa nu așa cracii nu-și pune poză nu-și atașează.Deja mă enervați poză nu față nu craci nu țîțe nu ce mai vreți am venit să muncesc nu să stau să mă cert cu voi. Topic eu mai lăsați mă frate și cu vedeți vă de treburile voastre viață în afară de Nimfomanie nu mai aveți ați venit vreunul la mine din ăștia de comentați că e ceva neregulă ceva suspect nu nu ați venit vă spun eu că dacă veneați nu mai comentați da știți cum sunteți voi ca Târlea dacă comentează unu comentează și celălalt sunt fată sunteți bărbați dar se pare că nu prea aveți ceva între picioare și cu asta mă doare fix în cot că nu mai îmi vine mie nimeni cine vrea să mă cunoască mă cunoaște în spatele acestui nimfomane
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum