Sari la conținut

Anda- +40727187539

Vizitator Andadeea

Postări Recomandate

Vizitator Andadeea
Reputație: 0
1 oră în urmă, puma94 a spus:

O primăvară minunată să ai și tu. Cred că voi trece în weekend pe la tine. Mi se pare că ești o tipă drăguță 

te astept cu drag❤️

Link spre comentariu
Vizitator Andadeea
Acum 58 minute, florikx a spus:

Mergi cu incredere , eu am fost la ea cand era la Buc , numai buna de lins si futut 😁

🙈🙈 te puup 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Salutare purtatori de pula! Nu am eu prea multe recenzi pe aici dar azi am zis sa fac una. 

Cum aveam eu chef de ceva strain zic sa caut pe aici.. Am sunat vreo 3-4 fete care aveau tel inchis pana am dat de fata asta. 

Am sunat mi-a raspuns prompt si mi-a dat indicatii sa ajung. Cand am ajuns in fata blocului m-a dirijat sa ajung la scara. La usa m-a asteptat cu un body dar cu sanii dezgoliti ( are niste sani bestiali.. tari si rotunzi de marime medie). Am stat la taclale vreo 10 minute dupa care ma intreaba cat stau. Eu zic.. "sa vad dupa primul numar". I-am pus bani pe un taburet, m-am dezbracat si ea a inceput sa il trezeasca pe "tolomac". A inceput cu un oral care nu era chiar pe gustul meu dupa care mi-a pus cauciucul cu gura si am trecut la normal. Ea deasupra.. O priveliste superba cu sanii aia rotunzi si tineri. Dupa ceva timp am trecut eu deasupra si am dat pana m-a luat draq si am terminat. Mi-a placut la ea ca geme si nu pare a fi fals. 

Dupa primul numar am luat o pauza.. destul de mare in care am stat la taclale. Un alt plus la ea este ca nu m-a grabit si nu i-a sunat telefonul( probabil era pe silentios) . Dupa vreo 20 de minute de relax am trecut la nr. 2.. tot cu sculat, ea deasupra, ea capra (sta foarte misto in pozitie), misionar si finalizat glorios. 

Locatie curata, prosop curat, dus 

ON- 7 (nu era pe gustul meu) 

NP- 9

GFE - 10 ( e foarte prietenoasa si vorbareata) 

Halatul 200 - 2 finalizari aproximativ o ora jumate

De revenit cu siguranta

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator Andadeea
Acum 50 minute, menumorut1 a spus:

Salutare purtatori de pula! Nu am eu prea multe recenzi pe aici dar azi am zis sa fac una. 

Cum aveam eu chef de ceva strain zic sa caut pe aici.. Am sunat vreo 3-4 fete care aveau tel inchis pana am dat de fata asta. 

Am sunat mi-a raspuns prompt si mi-a dat indicatii sa ajung. Cand am ajuns in fata blocului m-a dirijat sa ajung la scara. La usa m-a asteptat cu un body dar cu sanii dezgoliti ( are niste sani bestiali.. tari si rotunzi de marime medie). Am stat la taclale vreo 10 minute dupa care ma intreaba cat stau. Eu zic.. "sa vad dupa primul numar". I-am pus bani pe un taburet, m-am dezbracat si ea a inceput sa il trezeasca pe "tolomac". A inceput cu un oral care nu era chiar pe gustul meu dupa care mi-a pus cauciucul cu gura si am trecut la normal. Ea deasupra.. O priveliste superba cu sanii aia rotunzi si tineri. Dupa ceva timp am trecut eu deasupra si am dat pana m-a luat draq si am terminat. Mi-a placut la ea ca geme si nu pare a fi fals. 

Dupa primul numar am luat o pauza.. destul de mare in care am stat la taclale. Un alt plus la ea este ca nu m-a grabit si nu i-a sunat telefonul( probabil era pe silentios) . Dupa vreo 20 de minute de relax am trecut la nr. 2.. tot cu sculat, ea deasupra, ea capra (sta foarte misto in pozitie), misionar si finalizat glorios. 

Locatie curata, prosop curat, dus 

ON- 7 (nu era pe gustul meu) 

NP- 9

GFE - 10 ( e foarte prietenoasa si vorbareata) 

Halatul 200 - 2 finalizari aproximativ o ora jumate

De revenit cu siguranta

Nu a fost o ora jumate 😂 a fost o ora și 15 min, dar numai pentru faptul că am fost interesată de munca ta 😂

Link spre comentariu
Vizitator Andadeea
Acum 5 minute, menumorut1 a spus:

Sa inteleg ca prestatia mea a lasat de dorit? 🤔

Si eu care credeam ca ti-a plcut numele meu...🤣

Pai daca iti place asa mult jobul meu mai vin pe la tine sa iti povestesc, dar ma platesti tu.. 🤣

Hahaha, era o gluma😂😂 daaa, mai trebuie să muncești la nume oricum 😂 și la oral, eu o sug bine, tu ești mai sensibil😂😂

Link spre comentariu
Just now, Andadeea said:

Hahaha, era o gluma😂😂 daaa, mai trebuie să muncești la nume oricum 😂 și la oral, eu o sug bine, tu ești mai sensibil😂😂

Pana pleci pe alte meleaguri iti mai fac o vizita.. sau 2..3, si la fiecare o sa vin cu un nume diferit. 

Eu am zis doar ca nu e pe gustul meu ( suptul), si da.. sunt ceva mai sensibil....la "cap". 

Si vezi ca dupa "oricum" ala trebuia sa pui o virgula ca sa se inteleaga cine trebuie sa munceasca la oral 🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator Andadeea
Acum 7 minute, menumorut1 a spus:

Pana pleci pe alte meleaguri iti mai fac o vizita.. sau 2..3, si la fiecare o sa vin cu un nume diferit. 

Eu am zis doar ca nu e pe gustul meu ( suptul), si da.. sunt ceva mai sensibil....la "cap". 

Si vezi ca dupa "oricum" ala trebuia sa pui o virgula ca sa se inteleaga cine trebuie sa munceasca la oral 🤣🤣

Pai nu prea ai specificat asta, și după lumea înțelege că eu nu le am😂😂 și cu munca la oral, am strap-on ul și o rezolvam noi cumva😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator Andadeea
Acum 6 minute, menumorut1 a spus:

Ba chiar am specificat, ca sa nu iti fac reclama proasta.. cat despre Stap, eu zic sa il pastrezi pt baietii cat dulapul.. 🤣🤣

Hai ca iti fac prea multa reclama.. ne vedem in curand.. 😎

Te pup 😘

Link spre comentariu

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești

Vizitat posesoara topicului în urmă cu câteva zile,luat legătura cu ea pe wathapp stabilit întâlnirea.Mers la locație la ora stabilită respectată de ambele părți,sunat fata ma ghidează către apartament,stat de vorba ,stabilit cat stau și trecut la treabă ,a început cu un on destul de ok,mie mi- a placut o suge bine apoi normal ea deasupra unde se misca bine apoi eu deasupra și finalizat, apoi stat de vorba ma servit cu un pahar de apă și trecut la al doilea număr unde nu am mai reușit sa finalizez vina mea,fata chiar sa implicat a venit și cu ideii.Acum sa incerc si note ,locație 8 curata ,fata stătea singură. Aspect 8 arată ca în poze este curată mirosea bine,ON 9 am spus mie mi-a plăcut, NP 9 fata se implica.GFE 10 e o fata super lipicioasă, chiar ai ce vorbi cu ea.De revenit sigur ca da

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...