Lloyd2 Reputație: 1 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Mordor Oras:Mordor Partajează Postat Februarie 13, 2021 eu rezist cel putin 35 de minute fara preludiu..m-am antrenat in Tibet.. 1 Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 7 minutes ago, Lloyd2 said: eu rezist cel putin 35 de minute fara preludiu..m-am antrenat in Tibet.. Bah Maxim cred ca am dormit vreo 14 ore. Acuma in medie cam 8-9 ore pe zi sa zic ca rezist in pat? După ma cam plictisesc și ma duc și pe scaun plm. Link spre comentariu
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Recordul e 18h la mine. Asta dupa 36h de tastat la calculator pentru licrarea de licență. Deci da, am rezistat in pat 18h Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Februarie 13, 2021 Acum 9 ore, Lloyd2 a spus: eu rezist cel putin 35 de minute fara preludiu..m-am antrenat in Tibet.. Ai sa-mi bag..... in Tibet? Si in ce a constat antrenamentul? Sa nu imi spui ca meditație ca nu te cred....eu cand meditez tot pizda imi vine in cap..... auzi mah....in Tibet....😂👍😂. Asta e din categoria aia de nu sti ce sa faci, cum sa reactionezi ..sa razi, sa plangi sau sa recomanzi un medic. 1 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Februarie 13, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 13, 2021 3 minutes ago, crocodilul dvd said: Ai sa-mi bag..... in Tibet? Si in ce a constat antrenamentul? Sa nu imi spui ca meditație ca nu te cred....eu cand meditez tot pizda imi vine in cap..... auzi mah....in Tibet....😂👍😂. Asta e din categoria aia de nu sti ce sa faci, cum sa reactionezi ..sa razi, sa plangi sau sa recomanzi un medic. Călugăr Pizdolin... Șapte ani de medipizdătație-n Tibet. Să vină ananda și estrogen pă toping! on-topic. cu modestie: Nu știu alții cum sunt... În orice magazin/galerie de mobilă, eu am interzis la zona pentru paturi/canapele. 4 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Februarie 13, 2021 E bine în pat, nu trebuie să reziști, trebuie să ți dorești 😁....plm, de când cu hashtagii ... am oroare de cuvântul "rezist" 😬 1 1 1 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2021 Zilnic macar 10 ore! Ma antrenez! La pensie bag chiar mai mult! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Calitate sau cantitate? Link spre comentariu
batmaniron Reputație: 276 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Batcave Oras:Batcave Partajează Postat Februarie 13, 2021 1 hour ago, white_rabbit said: Calitate sau cantitate? De ce nu ambele? Link spre comentariu
Vizitator fytgl1 Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Doua ore pe ceas 😂 bat si tuf ca masina de cusut 😅🤣 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 28, 2021 La 13.02.2021 la 21:21, cincistele a spus: E bine în pat, nu trebuie să reziști, trebuie să ți dorești 😁....plm, de când cu hashtagii ... am oroare de cuvântul "rezist" 😬 Ca orice pesedist care se respectă. 1 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum