crysty291 Reputație: 79 Postat Iunie 27, 2021 Oras:Tm Oras:Tm Postat Iunie 27, 2021 1 hour ago, GIORGIMAICAL said: Cat activa era numai lapte si miere . Eu am avut o intalnire foarte reusita cu domnisoara si nu inteleg de unde au iesit ghiolbanii care au inceput sa posteze facebook , tik-tok si alte detalii personale ca mai apoi sa injure. N-am vazut cat a fost activa nici un post rautacios la adresa ei. Poate ar fi mai bine sa se stearga acest tread sau sa fie mutat in alta parte pe forum unde sa poata sa scrie linistiti toti onanistii frustrati Sunt perfect deacord cu tine. Nici eu nu inteleg ce au cu ea. Nu a deranjat pe nimeni, eu am avut cateva intalniri cu ea, toate au fost reusite. Nu cred ca pe aici isi au loc conturile de facebook si tiktok ale fetei.
omuleom Reputație: 125 Postat Iunie 28, 2021 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iunie 28, 2021 22 hours ago, mscumnate said: nu stiu cumetre asta, de 1 luna am rupt orice legatura cu ele, tu esti mai bine informat, descurca-te ca mai multi clienti stiu chestii personale despre ele ce nu ar fi trebuit sa stie Pai ce legatura aveai? Sau tu esti Alex de la Tm?
loverbou Reputație: 5 Postat Iulie 3, 2021 Postat Iulie 3, 2021 On 6/28/2021 at 8:38 AM, omuleom said: Pai ce legatura aveai? Sau tu esti Alex de la Tm? nu ba nu, eu sunt prostu care a bagat aproape 8000 de euro timp de 8 luni in pizda lu marinela, esti fericit? daca urmareai DG de pe pagina principala ai fi aflat despre epopeea mea de acu cateva luni cand nu imi stergea pisicut postarile, aya e ai pierdut un show pe cinste, o astept pe urmatoarea curva mincinoasa duplicitara sa ma faca de bani, dar poate anul viitor ca m-a supt destul marinela de bani si de viata si mai ales de sanatatea mea
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 3, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Iulie 3, 2021 Acum 4 minute, loverbou a spus: u sunt prostu care a bagat aproape 8000 de euro timp de 8 luni in pizda lu marinela, esti fericit? SI . PS Multa sanatate si minte pe viitor!! 1 1
loverbou Reputație: 5 Postat Iulie 3, 2021 Postat Iulie 3, 2021 2 minutes ago, 2peu_2peu said: SI . PS Multa sanatate si minte pe viitor!! doamne ajuta la toata lumea, ai crede ca dupa intamplarea cu tanya de acu 4 ani de m-a facut de 5000 euro as fi invatat lectia.... macar aia m-a lasat sa i-o dau fara guma, asta nici atata, dar oricum desi inaintea aveam fantezia de a imi baga pula cruda intr-o tiganca, mai bine ca nu s-a intamplat, ca acuma nu o sa mai vreau nicidoata... asta e, le-am dat o sansa sa vad ca sunt si ei oameni ca noi... nu doar ca sunt alta rasa, dar sunt si alte specie, sub noi
omuleom Reputație: 125 Postat Iulie 3, 2021 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iulie 3, 2021 26 minutes ago, loverbou said: nu ba nu, eu sunt prostu care a bagat aproape 8000 de euro timp de 8 luni in pizda lu marinela, esti fericit? daca urmareai DG de pe pagina principala ai fi aflat despre epopeea mea de acu cateva luni cand nu imi stergea pisicut postarile, aya e ai pierdut un show pe cinste, o astept pe urmatoarea curva mincinoasa duplicitara sa ma faca de bani, dar poate anul viitor ca m-a supt destul marinela de bani si de viata si mai ales de sanatatea mea Nu te-a facut,tu ai ales sa-i dai banii aia.
shoby233 Reputație: 403 Postat Iulie 11, 2021 Postat Iulie 11, 2021 La 19.06.2021 la 0:46, cazanvinie a spus: Cand o sa afle Daniel Micu ca gagicasa este curva cu experienta de 8 ani, inclsiv pa Elvetia o sa o faca kockout :))) https://www.impactpress.ro/2018/05/05/arta-knockout-unul-dintre-cei-mai-duri-luptatori-de-mma-si-kickbox-din-romania-cap-de-afis-la-gala-de-superfight-de-la-timisoara-distrugatorul-sasa-marcov-vrea-sa-si-puna-adversarul-la-podea-inaint/ Stai liniștit căumblă și el la curve așa a cunoscut-o și a vrăjito să lucre pt el. 1
Cenz0 Reputație: 4 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 3, 2021 Stie cineva , mai activează domnișoara?
costy7 Reputație: 1487 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 Ceva e putred in danemarca
alarma Reputație: 829 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 din dorinta voastra sa creati ceva senzational, din motive de concurenta sau altele (poate fi si prostie simpla) v-ati apucat sa puneti date personale ale fetei aici daca asta are legatura cu faptul ca fata n-a mai aprut prin timisoara: big dislike de la mine eu v-am pus pe lista mea de guvizi nu astept raspuns sau justificare, nu va obositi, nu ma intereseaza, n-o sa mai comentez aici despre asta nu e clar ca majoritatea fetelor au peste/protector/proxenet/manager/sponsor/etc? nu e pt guvizi, ca voi stiti mai bine cum merge industria in acest domeniu te duci, speri sa iasa bine, in caz de probleme esti pregatit sa iti apara un tatuat de nicaieri cu privire deranjata, si apoi vezi cum te descurci i-am vazut de atatea ori in jurul locatiilor, sau coborand in timp ce eu urcam, ba chiar culmea, acu cateva saptamani unu mi-a deschis usa la bloc cu cartela lui, in timp ce ma chinuiam la interfon ca nu se vedeau cifrele pe butoane, si mi-a si deschis usa sa intru. El a ramas afara. Astea da servicii pro-client, incepand de la protector S-a asigurat ca banii lui ajung sus. asta e, dar mi-e clar de ceva vreme ca pe forumul asta activeaza mai multe persoane din industrie (cu interese clare), decat civili poate ar trebui sa va cautati ceva real si legal de lucru, pt ca honeymoon se va termina in curand in formatul cu voi in schema succes LE: ca sa fiu fair: am fost si eu prost la vremea mea, deci nu e neaparat o surpriza ce vad 3 2
albertspeer Reputație: 498 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:Timis Oras:Timis Postat Septembrie 4, 2021 Acum 1 oră, alarma a spus: din dorinta voastra sa creati ceva senzational, din motive de concurenta sau altele (poate fi si prostie simpla) v-ati apucat sa puneti date personale ale fetei aici daca asta are legatura cu faptul ca fata n-a mai aprut prin timisoara: big dislike de la mine eu v-am pus pe lista mea de guvizi nu astept raspuns sau justificare, nu va obositi, nu ma intereseaza, n-o sa mai comentez aici despre asta nu e clar ca majoritatea fetelor au peste/protector/proxenet/manager/sponsor/etc? nu e pt guvizi, ca voi stiti mai bine cum merge industria in acest domeniu te duci, speri sa iasa bine, in caz de probleme esti pregatit sa iti apara un tatuat de nicaieri cu privire deranjata, si apoi vezi cum te descurci i-am vazut de atatea ori in jurul locatiilor, sau coborand in timp ce eu urcam, ba chiar culmea, acu cateva saptamani unu mi-a deschis usa la bloc cu cartela lui, in timp ce ma chinuiam la interfon ca nu se vedeau cifrele pe butoane, si mi-a si deschis usa sa intru. El a ramas afara. Astea da servicii pro-client, incepand de la protector S-a asigurat ca banii lui ajung sus. asta e, dar mi-e clar de ceva vreme ca pe forumul asta activeaza mai multe persoane din industrie (cu interese clare), decat civili poate ar trebui sa va cautati ceva real si legal de lucru, pt ca honeymoon se va termina in curand in formatul cu voi in schema succes LE: ca sa fiu fair: am fost si eu prost la vremea mea, deci nu e neaparat o surpriza ce vad Nu o sa dispara niciodata🙂niciuna nu se apuca fara unu care sa le prosteasca.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum