Sari la conținut

Prima dată la voi in oras.Mirela 0735581409

Vizitator mirela26

Postări Recomandate

• Oras:osorhei
  • Oras:osorhei
Postat

Fost acum la Mirela. Nu are preservatif 🤢 OK mergem la Oral intrebe dac ka poate scot nist piercing. Are la sani, la sex, la limba. Ni poate sic ea. OK la Oral dupa 6 mn sa termine cu pula bine sgriat🤢olala. Ce zic la prietana ?? Am ciclu !!? 😕😀. Pentru amator de fier vec e OK pentru mine nu. Bonsoir

• Haha 3
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 7 minute, francis a spus:

Fost acum la Mirela. Nu are preservatif 🤢 OK mergem la Oral intrebe dac ka poate scot nist piercing. Are la sani, la sex, la limba. Ni poate sic ea. OK la Oral dupa 6 mn sa termine cu pula bine sgriat🤢olala. Ce zic la prietana ?? Am ciclu !!? 😕😀. Pentru amator de fier vec e OK pentru mine nu. Bonsoir

Hihihi...Te pup @francis,da,a fost vina mea in primul rand ca am uitat sa imi iau prezervative cand am venit din oras😔(sorry încă odata)si iti multumesc ca ai fost de acord sa iti fac numai oral ca mai apoi ce sa vezi...am stricat "mașinăria" încă odata scuze si pentru asta @francis...daca spuneai de la început de pircingul din limba,sa il dau jos,nu mai stricam  jucaria...iar celelalte piercinguri nu le pot scoate...te pup si te mai astept...💋💋

• Inimioara 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Mai Mirela, am și eu o curiozitate... Știu ca nu-i frumos sa întreb... Dar ma manca rău 😄 Ce drak de nație ii Francis asta ca e de mult pe aici și numa nu se leagă limba romana de dansul? 🙄

• Haha 2
Postat
Acum 8 ore, x the impaler a spus:

Mai Mirela, am și eu o curiozitate... Știu ca nu-i frumos sa întreb... Dar ma manca rău 😄 Ce drak de nație ii Francis asta ca e de mult pe aici și numa nu se leagă limba romana de dansul? 🙄

😏 E francez...Curiozitatea,puteai sa iti dai seama după nume...

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Neața futăcioșilor,sunt disponibilă.Va pup si va astept cu programări.💋💋

Vizitator mirela26
Reputație: 0
Postat

Mi-am recuperat contul dragilor 🥳🥳🥳...A fost o greșeală de a mea la introducerea parolei...o sa sterg imediat daca pot celălant cont pentru a nu  creea discuții...Pupici si va astept in continuare cu programări oameni frumoși.💋💋💋.Mersi @pisicuts

Vizitator mirela26
Postat

Indisponibila azi...ne revedem maine.Va pup si va doresc o zi minunată...💋💋

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă.Va astept cu drag.💋💋

Vizitator mirela26
Postat

Apropo,vedeți că să dat ora înainte...ne-am trezit cu o oră mai târziu...Va pup 💋💋💋

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă.Va aștept cu programări.💋💋

Vizitator mirela26
Postat

Dragii mei,având în vedere restricțiile si situația orașului in momentul de față,vreau sa fac un 

HAPPY HOUR...Ca la Măruță 😁😁

Si anume:

-Pentru Cei ce vor sa stea un timp mai mult de ore in compania mea săptămâna aceasta fac oferta de 300 lei 2 ore,500 lei 3 ore si pentru mai multe ore rămâne sa discutăm....Va astept cu programări dragii mei.Va pup si va îmbrățișez cu drag. 💋🤗

Postat

Livrari la domiciliu nu faci? 😇 Intreb ca prostu, ca nu cred ca ma lasa a mea sa te aduc acasa 😂 Oricum oferta e tentanta rau... Imi fac antitetanos si vin 😋😆

• Haha 3
Vizitator mirela26
Postat
Acum 43 minute, x the impaler a spus:

Livrari la domiciliu nu faci? 😇 Intreb ca prostu, ca nu cred ca ma lasa a mea sa te aduc acasa 😂 Oricum oferta e tentanta rau... Imi fac antitetanos si vin 😋😆

Nu te-aș sfatuii sa iti faci antitetanosul...😂😂te duci pe pl...😂😂...Fac si livrari la domiciliu cum am zis mai sus,DAR numai înafara orelor restrictive,la pretul de 400 lei ora,incluzând serviciile care le prestez +taxiul...🙃🙃😉Te pup @x the impalersi te astept cu drag 🙂🙂

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă. Cu oferta de ieri activă cea pentru 2sau 3 ore...Va pup si va astept cu programări.🤗🤗💋

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă.Va astept cu programări. 🤗💋💋

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă azi ultima zi,maine voi lipsi.Va astept cu drag in compania mea...programarile se pot face si pe what's app...Va aștept 🤗💋💋

Vizitator mirela26
Postat

Neața,am revenit.Disponibila pana la 23:00...Pupici si va astept cu programări 💋💋🤗

• Oras:Ardeal
Postat
1 oră în urmă, mirela26 a spus:

Neața,am revenit.Disponibila pana la 23:00...Pupici si va astept cu programări 💋💋🤗

,,Ținând cont că incidența în Oradea este peste pragul de 4 la mia de locuitori, în acest weekend magazinele, restaurantele și localurile se vor închide la ora 18:00, iar circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00."

Asa ca....daca mergem la tine seara vom fi futuți de 2 ori: o data de tine si o data de politisti. A doua varianta nu prea imi convine. 😁

• Haha 3
  • Oras:Brațul Orion
  • Oras:Brațul Orion
Postat

@ imiplace

Când noi suntem restricționați, aka după ora 20, fetele îi așteaptă la futut pe esențialii care au voie să circule încă, ăia de te apără pe tine(...și pe mine) :drool

Postat
Acum 57 minute, dlb_reloaded a spus:

@ imiplace

Când noi suntem restricționați, aka după ora 20, fetele îi așteaptă la futut pe esențialii care au voie să circule încă, ăia de te apără pe tine(...și pe mine) :drool

Sau azi toti se dau catolici. 😁

• Haha 1
Vizitator mirela26
Postat
Acum 3 ore, imiplace_ a spus:

,,Ținând cont că incidența în Oradea este peste pragul de 4 la mia de locuitori, în acest weekend magazinele, restaurantele și localurile se vor închide la ora 18:00, iar circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00."

Asa ca....daca mergem la tine seara vom fi futuți de 2 ori: o data de tine si o data de politisti. A doua varianta nu prea imi convine. 😁

Găsiți voi o scuză...se poate circula cu declarație pe propria răspundere asa ca iti fac eu una...:

Subsemnatul Îmiplace_a declar pe propria răspundere că în intervalul orar 20-21:00 Am foarte mari dureri de OO si ma deplasez la farmacia inimii Mirela,pentru a-mi ameliora durerea.

Data:                                     Semnatura:

03.04.2021                            @imiplace_

Te aștept 😉🤗

Postat
Acum 20 minute, mirela26 a spus:

Găsiți voi o scuză...se poate circula cu declarație pe propria răspundere asa ca iti fac eu una...:

Subsemnatul Îmiplace_a declar pe propria răspundere că în intervalul orar 20-21:00 Am foarte mari dureri de OO si ma deplasez la farmacia inimii Mirela,pentru a-mi ameliora durerea.

Data:                                     Semnatura:

03.04.2021                            @imiplace_

Te aștept 😉🤗

😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...