francis Reputație: 238 Postat Martie 26, 2021 Oras:osorhei Oras:osorhei Postat Martie 26, 2021 Fost acum la Mirela. Nu are preservatif 🤢 OK mergem la Oral intrebe dac ka poate scot nist piercing. Are la sani, la sex, la limba. Ni poate sic ea. OK la Oral dupa 6 mn sa termine cu pula bine sgriat🤢olala. Ce zic la prietana ?? Am ciclu !!? 😕😀. Pentru amator de fier vec e OK pentru mine nu. Bonsoir 3
Mirela27 Reputație: 3 Postat Martie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 26, 2021 Acum 7 minute, francis a spus: Fost acum la Mirela. Nu are preservatif 🤢 OK mergem la Oral intrebe dac ka poate scot nist piercing. Are la sani, la sex, la limba. Ni poate sic ea. OK la Oral dupa 6 mn sa termine cu pula bine sgriat🤢olala. Ce zic la prietana ?? Am ciclu !!? 😕😀. Pentru amator de fier vec e OK pentru mine nu. Bonsoir Hihihi...Te pup @francis,da,a fost vina mea in primul rand ca am uitat sa imi iau prezervative cand am venit din oras😔(sorry încă odata)si iti multumesc ca ai fost de acord sa iti fac numai oral ca mai apoi ce sa vezi...am stricat "mașinăria" încă odata scuze si pentru asta @francis...daca spuneai de la început de pircingul din limba,sa il dau jos,nu mai stricam jucaria...iar celelalte piercinguri nu le pot scoate...te pup si te mai astept...💋💋 1
x the impaler Reputație: 10312 Postat Martie 26, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 26, 2021 Mai Mirela, am și eu o curiozitate... Știu ca nu-i frumos sa întreb... Dar ma manca rău 😄 Ce drak de nație ii Francis asta ca e de mult pe aici și numa nu se leagă limba romana de dansul? 🙄 2
Mirela27 Reputație: 3 Postat Martie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 27, 2021 Acum 8 ore, x the impaler a spus: Mai Mirela, am și eu o curiozitate... Știu ca nu-i frumos sa întreb... Dar ma manca rău 😄 Ce drak de nație ii Francis asta ca e de mult pe aici și numa nu se leagă limba romana de dansul? 🙄 😏 E francez...Curiozitatea,puteai sa iti dai seama după nume... 1 1
Mirela27 Reputație: 3 Postat Martie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 27, 2021 Neața futăcioșilor,sunt disponibilă.Va pup si va astept cu programări.💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2021 Postat Martie 27, 2021 Mi-am recuperat contul dragilor 🥳🥳🥳...A fost o greșeală de a mea la introducerea parolei...o sa sterg imediat daca pot celălant cont pentru a nu creea discuții...Pupici si va astept in continuare cu programări oameni frumoși.💋💋💋.Mersi @pisicuts
rechinii77 Reputație: 53636 Postat Martie 27, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 27, 2021 7 1
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2021 Postat Martie 27, 2021 ⛔⛔Indisponibila azi⛔⛔...ne revedem maine.Va pup si va doresc o zi minunată...💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2021 Postat Martie 28, 2021 Neața,disponibilă.Va astept cu drag.💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2021 Postat Martie 28, 2021 Apropo,vedeți că să dat ora înainte...ne-am trezit cu o oră mai târziu...Va pup 💋💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2021 Postat Martie 29, 2021 Neața,disponibilă.Va aștept cu programări.💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2021 Postat Martie 29, 2021 Dragii mei,având în vedere restricțiile si situația orașului in momentul de față,vreau sa fac un HAPPY HOUR...Ca la Măruță 😁😁 Si anume: -Pentru Cei ce vor sa stea un timp mai mult de ore in compania mea săptămâna aceasta fac oferta de 300 lei 2 ore,500 lei 3 ore si pentru mai multe ore rămâne sa discutăm....Va astept cu programări dragii mei.Va pup si va îmbrățișez cu drag. 💋🤗
x the impaler Reputație: 10312 Postat Martie 29, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Martie 29, 2021 Livrari la domiciliu nu faci? 😇 Intreb ca prostu, ca nu cred ca ma lasa a mea sa te aduc acasa 😂 Oricum oferta e tentanta rau... Imi fac antitetanos si vin 😋😆 3
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2021 Postat Martie 29, 2021 Acum 43 minute, x the impaler a spus: Livrari la domiciliu nu faci? 😇 Intreb ca prostu, ca nu cred ca ma lasa a mea sa te aduc acasa 😂 Oricum oferta e tentanta rau... Imi fac antitetanos si vin 😋😆 Nu te-aș sfatuii sa iti faci antitetanosul...😂😂te duci pe pl...😂😂...Fac si livrari la domiciliu cum am zis mai sus,DAR numai înafara orelor restrictive,la pretul de 400 lei ora,incluzând serviciile care le prestez +taxiul...🙃🙃😉Te pup @x the impalersi te astept cu drag 🙂🙂
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2021 Postat Martie 30, 2021 Neața,disponibilă. Cu oferta de ieri activă cea pentru 2sau 3 ore...Va pup si va astept cu programări.🤗🤗💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Martie 31, 2021 Postat Martie 31, 2021 Neața,disponibilă.Va astept cu programări. 🤗💋💋
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2021 Postat Aprilie 1, 2021 Neața,disponibilă azi ultima zi,maine voi lipsi.Va astept cu drag in compania mea...programarile se pot face si pe what's app...Va aștept 🤗💋💋
rechinii77 Reputație: 53636 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 1, 2021 ❤💋 6
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Neața,am revenit.Disponibila pana la 23:00...Pupici si va astept cu programări 💋💋🤗
imiplace_ Reputație: 291 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 3, 2021 1 oră în urmă, mirela26 a spus: Neața,am revenit.Disponibila pana la 23:00...Pupici si va astept cu programări 💋💋🤗 ,,Ținând cont că incidența în Oradea este peste pragul de 4 la mia de locuitori, în acest weekend magazinele, restaurantele și localurile se vor închide la ora 18:00, iar circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00." Asa ca....daca mergem la tine seara vom fi futuți de 2 ori: o data de tine si o data de politisti. A doua varianta nu prea imi convine. 😁 3
dlb_reloaded Reputație: 66 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Brațul Orion Oras:Brațul Orion Postat Aprilie 3, 2021 @ imiplace Când noi suntem restricționați, aka după ora 20, fetele îi așteaptă la futut pe esențialii care au voie să circule încă, ăia de te apără pe tine(...și pe mine)
imiplace_ Reputație: 291 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 3, 2021 Acum 57 minute, dlb_reloaded a spus: @ imiplace Când noi suntem restricționați, aka după ora 20, fetele îi așteaptă la futut pe esențialii care au voie să circule încă, ăia de te apără pe tine(...și pe mine) Sau azi toti se dau catolici. 😁 1
Vizitator mirela26 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Acum 3 ore, imiplace_ a spus: ,,Ținând cont că incidența în Oradea este peste pragul de 4 la mia de locuitori, în acest weekend magazinele, restaurantele și localurile se vor închide la ora 18:00, iar circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00." Asa ca....daca mergem la tine seara vom fi futuți de 2 ori: o data de tine si o data de politisti. A doua varianta nu prea imi convine. 😁 Găsiți voi o scuză...se poate circula cu declarație pe propria răspundere asa ca iti fac eu una...: Subsemnatul Îmiplace_a declar pe propria răspundere că în intervalul orar 20-21:00 Am foarte mari dureri de OO si ma deplasez la farmacia inimii Mirela,pentru a-mi ameliora durerea. Data: Semnatura: 03.04.2021 @imiplace_ Te aștept 😉🤗
imiplace_ Reputație: 291 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 3, 2021 Acum 20 minute, mirela26 a spus: Găsiți voi o scuză...se poate circula cu declarație pe propria răspundere asa ca iti fac eu una...: Subsemnatul Îmiplace_a declar pe propria răspundere că în intervalul orar 20-21:00 Am foarte mari dureri de OO si ma deplasez la farmacia inimii Mirela,pentru a-mi ameliora durerea. Data: Semnatura: 03.04.2021 @imiplace_ Te aștept 😉🤗 😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum