Sari la conținut

Natty 0725634158

Vizitator candyanna

Postări Recomandate

• Oras:Cluj

Salutare tuturor

Am fost pe public 24 la 150 finalizarea si pot spune cu durere in suflet ca am dat numai de femei cu igiena precară sau cu Peștele in casa… asta  pana astăzi cand am ajuns la Natty  la recomandarea unui prieten și  am venit fuga ! Pot spune ca a fost una din cele mai bune experiențe și o voi recomanda la rândul meu ,celor care apreciază si își permit servicii de lux….nu sunt genul care sa caut sa fac neprotejat, ceea ce ea prestează pentru mine a fost mai mult decât suficient,pentru cine caută calitatea. Nu m am simțit deloc grăbit, oralul a fost perfect, si de-abia astept sa revin. O fata superba care chiar pot spune ca pozele coincid cu realitatea. O seara buna si spor la experiențe cât mai frumoase!

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
La 16.10.2022 la 0:34, JohnnyBravo9 a spus:

Am vizitat-o si eu pe Natty ieri seara. O tipa super faina, exact ca si in poze. Initial am zis ca stau o ora, dar dupa ce am vazut cat de bine ne-am inteles si ca e si ca in poze am zis din start ca stau 3 ore:))). A fost o experienta super faina overall, chiar a meritat fiecare banut, cred ca revin cate de repede, poate chiar in noaptea asta:))

Unii atatia bani aveti de aruncat si asta asa pe loc,nu stiam ca romanii,umbla asa cu zeci de milioane zi denzi la ei,ca sa vezi ca mai sunt si oameni bogati,sper ca mai ai si bani de paine dupa cele 3 ore😅😅

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Fiind in cautarea unei noi experiente in Cluj cu fete noi am decis sa o vizitez pe Natty, in ciuda “preturilor exagerate”. Metoda de contact pe whatsapp cu programare respectata de ambele parti. Ajuns la locatie am ramas placut impresionat sa vad ca pozele si descrierea chiar corespund. De cand am vazut ca este cu zambetul pe buze de la intrare am zis ca sigur nu o sa am nici un regret.

Dupa cateva discutii avute am trecut la o improspatare rapida si apoi in camera de actiune unde era dezbracata si am putut sa ii admir corpul norocos primit de la mama natura… sani suni exact punctul ei forte. 

Aspect: pentru mine e 10(frumoasa, corp ideal si ochi superbi)

GFE: ~8( lipsa fk si tigara de dinainte)

ON- 10+ deep, umed, gemete

NP- 10 nu ai cum sa nu te sincronizezi cu ea, sta oricum si nu a parut ca e deranjata de vreo pozitie

+ tits fuck e o placere cand sunt asa mari, naturali si nelasati(chiar e norocoasa)

In ciuda comentariilor rautacioase si a pretului eu o sa revin cu siguranta. Tipa chiar isi merita banii. Cel putin cu mine asa s-a intamplat.

Numai bine tutor! Eu o recomand cu incredere!!! 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Deci e o lulea de panarama, sariti peste daca doriti ceva serios. M-a programat ieri pentru astazi si mi-a zis sa-i scriu cu o ora inainte pentru confirmare, degeaba, nu mi-a mai raspuns, nici la mesaje si nici la apeluri.

poate sta ea capra si te prinde in buci, dar daca nu comunica la timp si se sustrage - e mai rau decat daca te fute slab pentru mine.

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
La 01.11.2022 la 23:21, sergiuserj a spus:

Fiind in cautarea unei noi experiente in Cluj cu fete noi am decis sa o vizitez pe Natty, in ciuda “preturilor exagerate”. Metoda de contact pe whatsapp cu programare respectata de ambele parti. Ajuns la locatie am ramas placut impresionat sa vad ca pozele si descrierea chiar corespund. De cand am vazut ca este cu zambetul pe buze de la intrare am zis ca sigur nu o sa am nici un regret.

Dupa cateva discutii avute am trecut la o improspatare rapida si apoi in camera de actiune unde era dezbracata si am putut sa ii admir corpul norocos primit de la mama natura… sani suni exact punctul ei forte. 

Aspect: pentru mine e 10(frumoasa, corp ideal si ochi superbi)

GFE: ~8( lipsa fk si tigara de dinainte)

ON- 10+ deep, umed, gemete

NP- 10 nu ai cum sa nu te sincronizezi cu ea, sta oricum si nu a parut ca e deranjata de vreo pozitie

+ tits fuck e o placere cand sunt asa mari, naturali si nelasati(chiar e norocoasa)

In ciuda comentariilor rautacioase si a pretului eu o sa revin cu siguranta. Tipa chiar isi merita banii. Cel putin cu mine asa s-a intamplat.

Numai bine tutor! Eu o recomand cu incredere!!! 

Finalizare orală are în meniu?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0737324815
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor, voi fi disponibila doar azi intre orele  19.00-01.00  si mai revin joi. Pupici 😘
Pentru programari va astept pe whats app ✍🏻

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
On 11/7/2022 at 2:29 PM, Natty28 said:

Buna dragilor, voi fi disponibila doar azi intre orele  19.00-01.00  si mai revin joi. Pupici 😘
Pentru programari va astept pe whats app ✍🏻

ai revenit? 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna seara simpaticilor 🙋🏼‍♀️🥳😘

️ultimele zile la voi

Disponibila pana pe data de 20.12

disponibilitate azi 20.30 - 03.00

66338E09-2044-4646-BCD5-C2EA278BAC61.jpeg

• Inimioara 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...